Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 667
  • 708
  •   1
Отговори
# 105
Мидкоо, както и Пейчев, така и Лабрекс са прави - има изпичане на такава тиква

както е казала Лабрекс това й е положението, па съм го давал в графата полезни съвети

резултатът е поразителен - и с бонус при това

# 106
Чийзкейк с маскарпоне, шоколадов ганаш и филирани бадеми:

# 107
трудно се справям с техниката, ма ще се науча!
купихме си силиконови формички и опитахме сладкиш без яйца на И. Пейчев  bouquet
ММ ги е правил под моето вещо наблюдение

# 108
Митко, залей я със смес за крем карамел и обратно във фурната. Няма начин да не стане вкусна. Heart Eyes

# 109
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря ви на всички! За малко да я Фърля. Бате наистина е бяла - "Балкабачка".Ще я направя newsm10

# 110
  • Русе
Благодаря ви на всички! За малко да я Фърля. Бате наистина е бяла - "Балкабачка".Ще я направя newsm10

Пробвай по тази рецепта

# 111

Не е задължително да е фуражна, просто най -вероятно е по-зелена, а понякога зависи от сорта.
Аз всъщност не знам кои тикви са фуражни  newsm78
Лабрекс, Батето, благодаря ви за идеята!

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 10:53 от dalina_50

# 112
  • München, Deutschland
Видях чудесни печени тикви от всички ви, и макар много рядко да правя, че не обичаме, изглеждат супер апетитни!

Меганс, както винаги вкусно!  Heart Eyes

Лабрекс, дояде ми се тутманик "с екстри"  Mr. Green, а от Корина една порцийка пиле с ориз, моля, но по-големичка, ако може Simple Smile Sunglasses

И кайзершмарн ми се дояде от Мама Тин, ама не смея да се пробвам, да не го сбъркам нещо... Венета веднъж беше качила кайзершмарн в другата тема, досега го помня.

От мен, свинско със зеле, чудех се в чиния ли да снимам, в тавата ли, щото не е най-красивото ядене...

# 113
От мен, свинско със зеле, чудех се в чиния ли да снимам, в тавата ли, щото не е най-красивото ядене...
http://prikachi.com/images/286/8617286v.jpg

Много си е красиво даже, огладнях!  Joy

# 114
Баклава.

Извинявайте за лошите снимки. Нямам фотоапарат, снимам с телефон. Нямам и време за аранжировки. И общо взето не мога да се меря с вас Embarassed Но пък ми се иска и аз да съм тук барабар Петко с мъжете Hug

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 13:38 от penmari

# 115
Баклава.

Извинявайте за лошите снимки. Нямам фотоапарат, снимам с телефон. Нямам и време за аранжировки. И общо взето не мога да се меря с вас Embarassed Но пък ми се иска и аз да съм тук барабар Петко с мъжете Hug

Лелеее, penmari, представяш ли изобщо, че някой ще те върне с тая тава баклава! Къв Петко, кви мъже.........само баклавичка виждам! Heart Eyes bouquet

chrissy, каквато и да е снимката, всички знаят, че тая манджа е много вкусна! Heart Eyes bouquet

# 116
Криси, кайзершмарена е най, ама най-лесната закуска. След филията с лютеница де Simple Smile
Стопляш тавата във фурната, през туй време разбиваш сместа, слагаш масло в горещата тава и сипваш сместа. След 15 мин закуската е готова, без повече човешка намеса. Остава само да си я похапнеш в компания на любим човек и щастието е пълно Simple Smile

# 117
А може ли рецептата за сместа? Blush

# 118
А може ли рецептата за сместа? Blush
Смес за палачинки  http://nas-naseto.blogspot.bg/2013/06/blog-post_28.html

# 119
  • SHOOT ME 10 $
Направих яаа! Тиквата.Направих я ,както казаха Пейчев и Лабрекс.
 Dara888
Цитат
Митко, залей я със смес за крем карамел и обратно във фурната
Сигурно ще стане мноого вкусно, но вече ми писсна с тая Тиква
Сигурно е от сорта,ама как да ги различа, а...? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт