Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 638
  • 708
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря! Hug
Значи ще поръчвам! Магазин ли е или е само онлайн.

# 646
  • София
Мисля, че е само онлайн, но на сайта има и телефони. Можешда звъннеш и да попиташ дали може и на място да отидеш.
До Пиротска, не мога да се сетя в момента името на пряката, има доста голям магазин за азиатски хранителни продукти. Може би там има също Peace

# 647
  • София
Здравейте, дами и господа  Hug! Как я карате?  Wink
Много приятни, оживено и вкусно е тук (както винаги сте на ниво)!

Matze, честит празник! Да ти е жив и здрав рожденикът!

Аз и готвих и снимах в почивните дни (без да прекалявам)
Пържени картофки и пушени гърди (заедно ги забъркочих)- много приятни и ароматни станаха и доста бира поеха  cheers

Кисело зеле с половин пиле "DUK" на фурна (това е порция, но огромния кълчок не се вижда под зелето

# 648
  • София
Проба за козунак с полуработеща фурна.Всъщност работи само на включено отгоре и отдолу заедно.Долен с вентилатор не работи, както съм си свикнала. Явно пак е реотана около вентилатора. #Cussing out
Левия е със сладко от сливи, десния със стафиди.

И пържолки.

# 649
  • София
Толостолоб на скара (определно е по- вкусен пържен) и салатка с чери домати от понеделник.

# 650
  • София
Тайна, разкошни козунаци  Heart Eyes

Бобени кюфтенца а ла пеп-4о

Торта "Три шоколада"

# 651
  • Mediterraneo
За първи път правя нахут яхния. Със сигурност редовно ще присъства в менюто ни вече!

Мляко с ориз

# 652
Тайна, козунакът ти е разкошен! И на Matze тортичката също! Въобще пак вкусотии на последните страници...
Аз показвам заниманията си от последните дни :
сармички с лапад

с останалата плънка напълних една тиквичка

свински език с гъбен сос

малко препечени кексчета Барни по тази рецепта : http://vsekimojedagotvi.com/1138/domashni-kekscheta-barni/

и в такава форма

# 653
  • София
Благодаря момичета! Наистина стана разкошен.И добре се изпече , та и на вкус е разкошен.Е, малко ми превтаса, но за другия път ще знам - плета и пека веднага, не чакам да втасва трети път. И мога да не бързам с ремонта на печката  newsm44, екстра е така за козунаци.

# 654
  • Пловдив
Охх Тайнее с тези козунаци направооо  #Crazy #CrazyShocked Shocked
choppi И АЗ ДНЕС СЪМ НА ЛАПАД НО КАТО МЕ МЪРЗИ Embarassed ДА НАВИВАМ СЪРМИ ГО ПРАВЯ НА РУЛО Mr. GreenКексчетата ти са невероятни! bouquet
 Onna-bugeisha страхотна тортичка Hug
 AnyHr всичко е прекрасно при теб Hug
tunata аххх тези ребърцааа #Crazy Shocked
Всички сте  показали невероятни нещо отново и явно вече няма смисъл да ви го казвам,НЕВЕРОЯТНИ ТЕ!!! bouquet bouquet bouquet
От мен само едни мекички. Hug

МЕКИЦИ С ПЛЪНКА

# 655
ихаааа, ама как се разтекла тази плънка в мекиците  Heart Eyes

у нас от предните два дни - печени пилешки пържоли с картофи от снощи http://pep-4o.blogspot.bg/2011/09/sdf.html

и фокача/питка с газираната вода http://pep-4o.blogspot.bg/2013/04/blog-post.html но с риган

пържолКи с мазилца разни и маринования патладжан

# 656

Искам разтечена мекица и пържолки с мазилца! Heart Eyes Език с гъбено сосче, ммм! Heart Eyes Трите шоколада за десерт, моля! Heart Eyes И козунаци разкошни! Heart Eyes Гладна съм! Crazy chef bouquet  chef bouquet

Аз с бърза вечеря - картофи огретен,

хек с картофена салата

и, като нямам време да втасвам козунаци, кексче с козуначен вкус от tutulina с хиляди благодарности за рецептата! bouquet

# 657
Лабрекс, я дай линк моля те за това кексче с козуначен вкус от tutulina ,щото ако знаеш как ми се яде козунак ,а как ме мързи да го омеся.... ooooh! Mr. Green

bowuu bouquet

# 658
Аз моля за начин на направата на хека. Както съм гладна....златен ми изглежда   Heart Eyes

# 659
Лабрекс, я дай линк моля те за това кексче с козуначен вкус от tutulina ,щото ако знаеш как ми се яде козунак ,а как ме мързи да го омеся.... ooooh! Mr. Green

bowuu bouquet

Оооо, fio', на теб мога ли да откажа Hug, ето рецептата в скрития текст, за пръв път го правих днес, вкусен е! Heart Eyes bouquet

Аз моля за начин на направата на хека. Както съм гладна....златен ми изглежда   Heart Eyes

polly, ако е за моя хек, нарязан на парчета, поръсен и овалян в подправка за риба, готова е купена, после потопен в брашно с малко черен пипер и пържен. Става леко златист, да. Ама и ти като мен одеве, гладна влизаш в тая тема, жив мазохизъм си е това! Simple Smile bouquet

Общи условия

Активация на акаунт