На море в Турция - тема 42

• 127 302
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the Frontiers
Имам доста познати и близки, включително заети в туристическия бранш и екскурзоводи, които има сериозен страх от летене. Това си е психологически проблем и за потърпевшия е наистина сериозно. Не бих го пренебрегвала или игнорирала, при все че за мен е непонятен. Тук може да помогне само специалист  Peace

Ако не се чуствате комфортно, не се мъчете.

П.П. същото е и с пътуването по вода. Има супер чуствителни хора. На мен ми се гади дори на огромен кораб, при спокойно време. На яхта издържам само, ако съм на палубата и ме вее вятър. Вляза ли долу, край  Sick При това съм "морско чадо".

# 451
Аз също имам страх от летене,но продължавам да летя,е само на кратки разстояния из европа
Колкото и да ме е страх се опитвам да превъзмогна тези 2-3часа
Но ако имате някакви изпитани рецепти ще се радвам да ги споделите

# 452
А аз дори от първия етаж се страхувам да погледна.
Ами, Ванюшка, нямам идея. Надявам се до септември да измисля нещо за дисковите хернии....

# 453
  • Beyond the Frontiers
Аз също имам страх от летене,но продължавам да летя,е само на кратки разстояния из европа
Колкото и да ме е страх се опитвам да превъзмогна тези 2-3часа
Но ако имате някакви изпитани рецепти ще се радвам да ги споделите

Литър водка преди излитане  Mr. Green

А аз дори от първия етаж се страхувам да погледна.
Ами, Ванюшка, нямам идея. Надявам се до септември да измисля нещо за дисковите хернии....

Ако намерите рецепта...може да спечелите милиони Hug

# 454
  Винаги съм се чудила защо в автобусите, с които се пътува цяла нощ, седалките са толкова нагъсто? Какво пречи да се намалят малко , така че да може спокойно да си отпусне човек облегалката докрай? Никога досега това не съм го правила, защото зад мен хората протестират! А колената ми опират в предната седалка....Нека цената за транспорта да е малко по-висока, аз съм съгласна да плащам повече за комфорт!! Искрено се надявам този път да случа на по-удобен автобус, имаме резервация за Аурум в Дидим Heart Eyes

# 455
  • Plovdiv
  Винаги съм се чудила защо в автобусите, с които се пътува цяла нощ, седалките са толкова нагъсто? Какво пречи да се намалят малко , така че да може спокойно да си отпусне човек облегалката докрай? Никога досега това не съм го правила, защото зад мен хората протестират! А колената ми опират в предната седалка....Нека цената за транспорта да е малко по-висока, аз съм съгласна да плащам повече за комфорт!! Искрено се надявам този път да случа на по-удобен автобус, имаме резервация за Аурум в Дидим Heart Eyes
Наши познати използваха тази фирма за почивка в Турция само и единствено заради автобусите и останаха много доволни. http://metrotransport.bg/

# 456
  • София
susiii,  не си дала ценова графа, но аква парк и прекрасен пясъчен плаж има Аква фентъзи. На плажа има не повече от десет човека, а километър навътре в морето е плитко. Барове има около целия плаж, за мен недостатък е не разрешаването да се внася нищо от хотела в аква парка, но се преживява.  Чисто и поддържано е навсякъде, храната няма смисъл да описвам(три страници)  Laughing Анимация страхотна, огнено шоу, турска вечер и мн.други. Ако искаш питай за нещо  Peace

Тука истината е само аквапарка. Плажа е прах, тиня, не знам имаш ли представа от разстояния, плитко е не-повече от стотина метра навътре, и баровете са 1 или 2, не че ти трябват повече. На всичкото отгоре на 50 м от плажа минава канал с вода, която смърди на лайна. Верно на самия плаж не мирише, но тая вода се излива в морето.

# 457
Наши познати използваха тази фирма за почивка в Турция само и единствено заради автобусите и останаха много доволни. http://metrotransport.bg/

Страхотно изглеждат, с wi-fi... Виждам в сайта, че пътуват само до Истанбул

# 458
  • София
Ааа, аз канали не видях  Crazy, до морето плажувахме един до обяд (децата протестираха) и се върнахме на аква парка, но чак пък прах и тиня  Naughty Е не като в Анталия, Миракъл и Роял уинкс, но на фона на хотелите в Кушадасъ това е един от хубавите. Били сме и в Адакуле, нооо беше голяма грешка. Това е единствената ми провалена почивка.
На самолет само да мерна билета и съм готова да се кача, все тая за къде  Mr. Green , но по вода е друго нещо, още докато се качвам и започва да ми става лошо  Sick Аз съм с дископатия и когато сляза от автобуса съм като пребита, а за глезенчетата не ми се говори (кроасанчета), ама не пия гинко за паметта и бързо забравям  Laughing

# 459
Тук в Германия яко се усеща че резервациите за Турция не вървят. Махнали са доста полети до Турция от лятното разписание, в това число и нашия  Confused

# 460
Tatjana сега как ще пътувате
за мен лично е по-добре, по-спокойно
но осъзнавам , че не са ли пълни хотелите, ще намалят персонала и качеството пада Peace

# 461
Tatjana
Много ми е интересно как върви пазара в Германия и следя постовете ти. Често правя сверка за пакетите в Туи-Германия с тези на ТА в Бг. Натъквам се на фрапиращи разликиИма чудесни хотели /5зв./ за 800-900евро без транспорта за 2-ма + голяма дете. Искам да те попитам това цени за ранни записвания ли са и има ли такова "животно" при вас. Извинявам се за въпроса но освен Гутен таг и Данке друго не зная на немски.  Wink

# 462
  • Бургас
  Винаги съм се чудила защо в автобусите, с които се пътува цяла нощ, седалките са толкова нагъсто? Какво пречи да се намалят малко , така че да може спокойно да си отпусне човек облегалката докрай?
Е, как защо. Защото ТА печелят повече така. За какво да плащат разходи за втори автобус, като може да натъпчат хората в един. Миналата година на отиване беше някакъв ад с тези седалки. Толкова нагъсто бяха разположени, че хора, високи по 160-165 см им опираха колената в предните седалки. Писах тогава на Емералд, но нищо не ми отговориха. Сигурно само са си го преместили в другия крачол.

# 463
  • София
Цитат
Писах тогава на Емералд, но нищо не ми отговориха

Затова - Албена Холидейз, широки, мойто нежно 120 кила тяло се чувстваше добре.

# 464
A ние - с транспортна фирма " Нешев", ужасно! Ето тук съм писала, сега го открих:)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=662225.msg … 32876#msg22232876

Naughty

Общи условия

Активация на акаунт