На море в Турция - тема 42

• 126 988
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Сoфия
Vogue Bodrum и Aquasis, Дидим си вдигнаха цената първия осезаемо, втория с около 50 лв. на човек. Ефталиите, Ариа, Палома Клуб Султан, Пайн бей  -Кушадасъ, Лонг Бийч - Сиде и доста други са на същата цена, както през декември.
Jacaranda Imperial в Сиде има 350 лева (за двама) увеличение в цената от 01.02.  Shocked
Но да, определено доста хубави хотели запазиха цената си. Следя прекрасния Turan Prince, Сиде в който бяхме миналата година и е с 70-80 лева надолу от цената, която тогава платихме на ранни   newsm78

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 12:13 от BeRrY_GiRl

# 226
  • Хасково
Здравейте,от известно време преглеждам темата, но хотел не съм избрала. Можете ли да помогнете с насоки- месец юли, автобус, две големи деца, район Дидим-кушадасъ, поне две водни пързалки...за първи път ще ни е да почиваме в Турция.

# 227
Имам питане към почивали в Камелиите в Сиде.Вярно ли е,че без значение,че на цялата територия са три хотела почиващите могат да ползват само ресторантите на хотела в който са отседнали.Дали това се отнася и за баровете?

# 228
  • София
Здравейте,от известно време преглеждам темата, но хотел не съм избрала. Можете ли да помогнете с насоки- месец юли, автобус, две големи деца, район Дидим-кушадасъ, поне две водни пързалки...за първи път ще ни е да почиваме в Турция.

Палм Уингс Ефесус /екс.Сюрмели/, Батихан, Палм Уингс /Кушадасъ и Дидим/, Веноса, Аквафентази /децата ще се размажат от кеф, има голям аквапарк/, Палома в Йоздере, бившата Онирия Кларос, общо взето имаш голям избор, вече играят парите. Аз бих заложил на Аквата и на Палома, като си мисля, че изненадата на кръга ще бъде Онурия. Новия в Дидим не го пиша, че нали знаеш нов хотел и нов началник не се хвалят, не знаеш каква свинщина ще излезе. Има и още с пързалки ама не съм пил още кафе и не се сещам......аааа, Ричмонд Ефесус също има.

# 229
  • Варна
Палм Уингс Ефесус /екс.Сюрмели/ ?
защо го хвалиш ?

# 230
той нали от тази година ще е под шапката на Уингс веригата? Не мисля,че аква парка там ще е голям. За ман Кушадасъ и аквапарк е =Аква Фентъзи.

# 231
  • Beyond the Frontiers
защо го хвалиш ?

Не знам аквапарк дали ще правят, но плажът там е добър. От това което чувам се очаква пълен ремонт, което е добре.

Имам питане към почивали в Камелиите в Сиде.Вярно ли е,че без значение,че на цялата територия са три хотела почиващите могат да ползват само ресторантите на хотела в който са отседнали.Дали това се отнася и за баровете?
Да и няма нищо странно. За баровете мисля също важеше.

# 232
  • Русе
защо го хвалиш ?

Не знам аквапарк дали ще правят, но плажът там е добър. От това което чувам се очаква пълен ремонт, което е добре.
Нали е почивал там миналото лято, може би за това го хвали.

Ето, това ще е аквапарка на Палм уингс Ефесус
Скрит текст:

# 233
  • София
защо го хвалиш ?

Нали е почивал там миналото лято, може би за това го хвали.

Ето, това ще е аквапарка на Палм уингс Ефесус
Скрит текст:

Как защо го хваля, ми щото хотела е добър. На всичкото отгоре като са вече под шапката на Палмовете ще бъде още по-добър, те разбират от хотелиерство. А тия снимки в никакъв случай не може да са от Сюрмели, това са някакви проекти, пълна заблуда. Съвсем по друг начин изглежда зоната на басейна и не ми се вярва тотално да разкрояват. Плажа въобще не е хубав, пясъка е като прах, на мене въобще не ми харесва, няма нищо общо с нашите. Пързалките ще са доста по малки и няма да са повече от 2-3. Поне съдейки по изграденото скеле и модулите от пързалките, които видях лани със собствените си 4 очи.

# 234
  • Русе
Как защо го хваля, ми щото хотела е добър. На всичкото отгоре като са вече под шапката на Палмовете ще бъде още по-добър, те разбират от хотелиерство. А тия снимки в никакъв случай не може да са от Сюрмели, това са някакви проекти, пълна заблуда. Съвсем по друг начин изглежда зоната на басейна и не ми се вярва тотално да разкрояват. Плажа въобще не е хубав, пясъка е като прах, на мене въобще не ми харесва, няма нищо общо с нашите. Пързалките ще са доста по малки и няма да са повече от 2-3. Поне съдейки по изграденото скеле и модулите от пързалките, които видях лани със собствените си 4 очи.
Не ти се вярва, ама хотела ще е с 11 басейна. Ето, гледай, как ще изглежда след няколко месеца.
Скрит текст:

# 235
  • София
Не ти се вярва, ама хотела ще е с 11 басейна. Ето, гледай, как ще изглежда след няколко месеца.
Скрит текст:

Пак не вярвам, обърни внимание на пързалките, на долните снимки са едни, проектните други, на всичкото отгоре пък и някакви се пързалят....през зимата...как мислиш дали са истински? Дано да се бъркам де. Виж този басейн при къщичките ми изглежда по-реален.

# 236
  • Русе
Скрит текст:
Скрит текст:
Пак не вярвам, обърни внимание на пързалките, на долните снимки са едни, проектните други, на всичкото отгоре пък и някакви се пързалят....през зимата...как мислиш дали са истински? Дано да се бъркам де. Виж този басейн при къщичките ми изглежда по-реален.
Е, то е ясно, че не са истински. Това е 3Д проект. Когато резервирахме в Палм уингс преди 3 години имаше само такива снимки, хотела още не беше построен.

# 237
Чета по назад в темата ,че някой се изказва ,че в цените на Тез тур не са калкулирани летищни такси. Категорично не е така. Във връка с новите поправки в Закона за туризма и контрола от Комисията за защита на потребителя,всички фирми у нас ,които предлагат самолетни почивки/ в частност Турция/ са длъжни да калкулират ЛТ в пакетите си . А не после тези ЛТ да се прибавят допълнително. Така че Тез също не правят изключение. Обявените цени са с летищни такси в тях.

# 238
Чета по назад в темата ,че някой се изказва ,че в цените на Тез тур не са калкулирани летищни такси. Категорично не е така. Във връка с новите поправки в Закона за туризма и контрола от Комисията за защита на потребителя,всички фирми у нас ,които предлагат самолетни почивки/ в частност Турция/ са длъжни да калкулират ЛТ в пакетите си . А не после тези ЛТ да се прибавят допълнително. Така че Тез също не правят изключение. Обявените цени са с летищни такси в тях.
Ако  силите на НАТО вкл. Турция наистина вземат решение започнат реални военни действия за нахлуване в Сирия със сухопътна войска, всички ТА ще си останат само с цените и  летищните такси.

# 239
  • До морето
Аз го казах, защото лично им звънях да ги питам, след като не видях на сайта да е упоменато. Казаха ми, че не са включени в обявената цена! Това става в средата на януари. Сега гледам, че са променили цените, но разликите с други агенции са сериозни, за нашия хотел съм платила 1300 евро, а при Тез тур цената е 1620 евро (това са 300 евро отгоре).

Общи условия

Активация на акаунт