На море в Турция - тема 42

• 127 051
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Един въпрос към почивалите по време на Байрам в Турция: повече позитиви или повече негативи има,ако сте на почивка по време на празника им?
Миналата година септември бяхме в Турция по време на Байрама. Аз лично смятам, че това носи доста позитиви, защото настроението е доста празнично. В нашия хотел имаше духова музика, на едната от алеите водеща към ресторанта беше организирана тематична вечер, със щандове показващи техни национални храни и напитки, организираха се различни от обичайните  игри от аниматорите, не и на последно място храната в ресторанта беше още по разнообразна и поднесена много впечатляващо. Но всичко това при условие, че хотела не се напълни с туристи от Иран, както се случи със съседен хотел и наличието на тези туристи доста беше развалило усещането за празник.

# 346
  • София
Здравейте,

резервирахме си почивка в Luana Hotel Santa Maria (ex Vera, ex Sole). Виждам няколко разнопосочни мнения за там тук във форума. Гледах и в TripAdvisor - там преобладават положителните мнения. Можете ли да ми дадете малко повече актуална информация за там. Ще пътуваме на 19 август с Албена Холидей Simple Smile

# 347
Приличен хотел LUANA HOTELS SANTA MARIA 4*  , без особенни екстри  има си плаж , хубавото е че е почти в Кушадасъ и често ще ходите из града . Ами честито и да си прекарате хубаво.

# 348
  • София
А плажът как е? Има ли нужда от обувки в морето? И наистина ли е на 150 метра? Някъде четох, че имало шатъл до плажа, но не знам далие вярно и на колко често минава.

# 349
  • софия
Благодаря момичета ,много сте мили и ще си запиша името на лекарствата и спрея за сън .

# 350
  • постоянно
А плажът как е? Има ли нужда от обувки в морето? И наистина ли е на 150 метра? Някъде четох, че имало шатъл до плажа, но не знам далие вярно и на колко често минава.

Шътъл за 150 м?  Съмнявам се.  Simple Smile

# 351
Има вариант да пътуваш само по суша до Дидим, но мисля че рейсовете не минават от там --ще трябва ваш транспорт.
Свиленград-Истанбул-Kocaeli-Bursa-Izmir-Dydim
Пътя ще е доста обаче

# 352
Ама не се ли замисляте след всичко, което се случва дали е безипасно да се ходи изобщо в тази дестинация?
Аз лично смятам, че не е безопасно!

# 353
Ама не се ли замисляте след всичко, което се случва дали е безипасно да се ходи изобщо в тази дестинация?
Естествено, че се замисляме.

# 354
За, замислям се и за това тази година почти сигурно ще пропуснем любимата дестинация. Да видим де, има още време, има и ласт минити.

# 355

А може ли да се посочи коя дестинация е безопасна . Според мен няма гаранции за такава

# 356
Ние със сигурност тази година ще пропуснем и Турция, като дестинация и Гърция - за съжаление

# 357

А може ли да се посочи коя дестинация е безопасна . Според мен няма гаранции за такава

Наистина няма гаранция но все пак и двете дестинации в момента са доста рисковани - лично мнение

# 358
Риск има навсякъде, миналата година обмислях посещение на западноевропейски градове. Е те там доста гърмежи и проблеми отнесоха, включително бежанци. Тази година за първи (никога не се знае може да е последен път) имаме шанс за едно отдавна бленувано място - Мармарис. И смятам да се възползваме. Винаги има риск човек,куче или автомобил да ти скъсят живота и на 200 м от дома. Лично аз гледам да съм оптимист и да не предизвиквам съдбата с лоши помисли. Peace

# 359
  • Варна
Здравейте. Искам да почивам в Club Magic Life Jacaranda с полет от Варна. Звънях на Емералд преди време , казаха че нямат още цени, сега звънях  , нямало да го предлагат. Астрал  не са ми отговорили. Някоя българска агенция не го ли предлага ? Проблема ми е транспорта. Чартъра е най-удобния транспорт. Миналата година бяхме в този хотел и страшно ни хареса. Искаме да си вземем сега виличка от която се влиза в басейна.

Общи условия

Активация на акаунт