Канал TLC

• 197 895
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 150
Попаднах на ваканция при местните- Гамбия и Малдивите.
Тези, които гледам в момента за Мексико, направо си е подигравка за мен ...
Нагласено  ooooh!

# 151
От утре започват нови серии на "Чудати тела". Не знам дали ще го гледам...много тежки случаи има. Преди гледах предаването, но напоследък не ми понасят подобни неща.

Сега следя шоуто на Уитни само.

# 152
Супер, много харесвам това предаване.
Вярно, че има тежки случаи, но на мен ми е много интересно.
Пак късно ли ще го дават?

# 153
В програмата пише от 23:00 часа. Но мисля, че ще е от 22:00.

# 154
Супер, благодаря. bouquet

# 155
От 17.09 почва ново предаване "Моята необикновена бременност" и първият случай, който се представи в рекламата беше бременен мъж  #Crazy Laughing Боже..

# 156
От 17.09 почва ново предаване "Моята необикновена бременност" и първият случай, който се представи в рекламата беше бременен мъж  #Crazy Laughing Боже..
Транссексуални, жена->мъж, такива случаи има не един и два. Представят го така все едно е някаква сензация, но всъщност не е. Grinning

# 157
  • Sofia
Попаднах на ваканция при местните- Гамбия и Малдивите.
Тези, които гледам в момента за Мексико, направо си е подигравка за мен ...
Нагласено  ooooh!
Много нагласено ooooh!
Беше ми интересно за Малдивите. Не очаквах,че е такава беднотия там...а мръсотията,която оставя след туристите е потресаваща  Tired

# 158
От 17.09 почва ново предаване "Моята необикновена бременност" и първият случай, който се представи в рекламата беше бременен мъж  #Crazy Laughing Боже..
Транссексуални, жена->мъж, такива случаи има не един и два. Представят го така все едно е някаква сензация, но всъщност не е. Grinning

Така бива   Laughing

Иначе и аз гледах ваканция при местните в Гамбия тази сутрин, накрая на предаването ги изкарват все едно, че вече туристите ще си променят начина на живот,  а съм сигурна, че няма  Whistling

# 159
Май хванах нов епизод с Уитни, дебеланката, не знам дали ми се струва или наистина е станала още по-дебела. Иначе, тя ми е от любимите герои, но ще се радвам за нея, ако отслабне преди да се е обездвижила...

И да се оплача, не че някой ще се трогне, ама много ме дразни новата шапка преди и след рекламите, с едни въздишащи емотикони, звукът е много гаден и го повтарят по два пъти, гледам да сменя канала, за да го пропусна, но не винаги успявам.

# 160
И да се оплача, не че някой ще се трогне, ама много ме дразни новата шапка преди и след рекламите, с едни въздишащи емотикони, звукът е много гаден и го повтарят по два пъти, гледам да сменя канала, за да го пропусна, но не винаги успявам.

Оо, аз се трогвам, и мен този звук страшно много ме изнервя, даже и по два пъти го пускат  #Crazy

# 161
Май хванах нов епизод с Уитни, дебеланката, не знам дали ми се струва или наистина е станала още по-дебела. Иначе, тя ми е от любимите герои, но ще се радвам за нея, ако отслабне преди да се е обездвижила... 
Не знам дали гледате в YouTube, аз там съм абонирана за TLC. Та, там има клипчета на Уитни, която реве, че треньорът ù я е изоставил, защото тя не полага усилия да отслабне и само се оправдава със СПЯ.

# 162
  • Sofia
И на мен ми се струва,че спекулира с СПЯ

# 163
И аз гледах преди няколко дни един от новите епизоди от предаването за Уитни /и на мен ми е любимка/.
Бяха на ски и ги даваха в едно джакузи нея, гаджето ѝ, Бъди и приятелката му.
Наистина е станала още по-дебела. Бона, не ти се привижда  Grinning

# 164
И аз гледах преди няколко дни един от новите епизоди от предаването за Уитни /и на мен ми е любимка/.
Бяха на ски и ги даваха в едно джакузи нея, гаджето ѝ, Бъди и приятелката му.
Наистина е станала още по-дебела. Бона, не ти се привижда  Grinning
А как гаджето и ,пък приятелката му ,тройка ли са?

Общи условия

Активация на акаунт