Канал TLC

• 197 901
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 165
Четиримата : Уитни с гаджето ѝ, Бъди и неговото гадже. Двете двойки. Сега разбира ли се ?  Laughing Wink

# 166
  • Sofia
Сега я дават....пак ще се мъчи да слабее с предишния си треньор от преди 2год.,когато е успяла да свали 45кг.,много различно изглежда като даваха кадри..Година след това е качила 68кг.

# 167
Засичала съм само рекламата на дебеланката Уитни. Интересно е като ви чета.
Гледах наскоро едно предаване за вманиачените по пазаруване с купони. Много често съм виждала хора да пазаруват така в големи количества, но и изобщо не ми е хрумвало, че може да се спестява, колко купона съм изхвърлила. Joy Много трудоемка работа е, събираш, изрязваш, изчисляваш, голям зор.

# 168
Това с купоните е като цяла наука, та кой купон да комбинираш с промоция, кой за какво важи, страшна работа - интересни са ми. Имаше няколко епизода, в които излизат на $0 или дори магазинът има да им дава, което е уау. Crazy

Някои покупки обаче ми се виждат глупави, 100 шишета фитнес напитка със отровен цвят, например.

# 169
  • Sofia
За какво им са тези огромни количества...пуста лакомия #Cussing out

Само едни съм гледала,че дадоха всичките продукти на дом...останалите трупат в килера,как се изразходва такова количество?!

# 170
Мания си е за евтино или направо безплатно пазаруване.
Гледах едни вчера от 1400 $ паднаха на 40 мисля, но пазаруваха в промишлени количества, на другите магазина имаше да им дава над 100 долара. Crazy

# 171
Аз бих трупала "битова химия" - препарати за пране, почистване, четки за зъби, пасти, рол-он, ей такива неща и бих раздавала на родата или на бедни хора, виждала съм в някои епизоди да пазаруват благотворително. Но примерно за чипсове и горчица, дори и без пари да са, не бих събрала 500 бройки. Но явно става нещо като мания.
Повечето от тях разказват, че рязко са обеднели и ги е било страх да не останат без каквото и да било за ядене и понеже ми се е случвало, аз също имам мини-мания към купуване на повече от необходимото, да има, че не се знае... То пак си е вид лакомия, пък и като знаеш, че е безплатно, сигурно откачаш съвсем.

# 172
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми е любимо. В един от последните епизоди обаче една направо  Shocked Спестила повече от шест цифрена сума. Самите й запаси бяха огромни.

# 173
Това с купоните е като цяла наука, та кой купон да комбинираш с промоция, кой за какво важи, страшна работа
+1

# 174
Болестно състояние си е с тези купони. Домовете на участниците бяха по-добре заредени от магазини. Прекалено е... разбирам единствено тези, които раздаваха благотворително продуктите.

Тези дни попадам на рекламата на ново предаване. "Необикновена бременност" или нещо подобно. Мисля, че ще е интересно. Макар случаите на жените да не са леки...

# 175
В това предаване дето пазаруват с купони наскоро гледах един младеж, дето се похвали, че има прах за пране за 11 години напред!  #Crazy Laughing

# 176
  • Сливен
И на мен тази телевизия ми е от любимите, да не кажа, че през деня върви само тя. Любими са ми: Уитни, Тереза /за мен поне от това, което показват тя не е шарлатанка/, Краля на тортите /как си мечтая за една торта от пекарната му/, Необикновените бременности /това ще са нови серии, давали са и преди/, това с необикновените диагнози ми идва тежко, но понякога го гледам, 300-килограмовите също са ми фаворити, не мога да проумея как човек ще се остави да стане толкова огромен - вчера гледах за жена достигнала 352кг., до около двете години свали 200кг, та това са двама възрастни мъже  Shocked Не гледам детските конкурси /дразнят ме тези отвратителни майки, как може така да тормозят децата си newsm78 /, циганските сватби, изобщо за ромите - не са ми интересни, чат пат гледам за сватбените рокли. Синът ми пък обожава историите за духове, и аз гледам с него - сега дружно чакаме 26.09. когато ще има ново предаване с подобна тематика.

# 177
Чудати тела и на мен ми идва доста тежко. Но, случаите, които показват са наистина редки и интересни.
И аз гледах за жената, която била 352кг. Ужас. Дъщеря й беше тръгнала по същия път. Явно са намирали утеха в храната или и аз не знам какво.

# 178
Аз много харесвам Чудати тела, писала съм не един път, вярно че случаите са много тежки и много ми е жално когато са свързани с деца, но просто всичко е уникално. Едно изменение на ДНК-то какво може да причини.
Нямам търпение за новите серии за духовете, много ги харесвам.
Харесвах и предаването Невъзможна диагноза, но го спряха, а беше много интересно.
Предаванията за циганите и детските конкурси направо ме потрисат, особено последното, но е факт, че там са луди по това. И на мен са ми предлагали дъщеря ми да участва в такъв конкурс, не благодаря.

# 179
Аз съм забелязала, за тези 300 кг, че близките им обикновено също са с наднормено тегло и живеят в пълно запустение и демотивация, уж се очаква да помагат на 300-килограмовите да свалят, а постоянно ядат пред тях бургери и пържени храни, как не ги хваща шубето не знам. И все пак, има много успешни истории, което е добре.

Циганите ги гледам, но много ги повтарят. На мен са ми интересни, виждам, че си имат някакви порядки, вярно бият се като животни, но повечето, които показват все нещо бачкат, асфалтират алеи и там още някакъв занаят. Някои си имат нелоши къщи, дрехи, коли, бая добре.

Чудатите тела ги гледам, всичко медицинско гледам.

Общи условия

Активация на акаунт