Канал TLC

• 197 909
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 180
"Невъзможна диагноза" и аз го следях. Жалко, че няма нови серии. "Чудати тела" го гледам, а не бях сигурна.. интересно предаване е, и за някои от болните има някаква надежда.

Въобще не са ми интересни циганските сватби, Тереза всякакви детски конкурси и Бъди. Последният когато и да включа канала, все на него попадам. За духове и паранормални истории обичам, но рядко ги уцелвам. Или забравям.

# 181
Аз съм забелязала, за тези 300 кг, че близките им обикновено също са с наднормено тегло и живеят в пълно запустение и демотивация, уж се очаква да помагат на 300-килограмовите да свалят, а постоянно ядат пред тях бургери и пържени храни, как не ги хваща шубето не знам. И все пак, има много успешни истории, което е добре.

Аз забелязах и друго. Винаги за дадения 300-килограмов човек се грижи някой. В някои случаи след това този някой се чувства едва ли не нещастен, защото няма за кого да се грижи и не зависят нуждите от него. И съответно правят опити да ги саботират.

# 182
Да, така е, Сладкиши, другият се оказва излишен в един момент, когато дебелият човек отслабне и поеме живота си в ръце. Много дълбоки проблеми имат тези семейства, не са само килограмите.

# 183
  • Разпиляна във въображението
Гледах серия за едни англичани. Б...си. Общината им оправя апартаментите, за да са подходящи за телата им и нуждите им, плаща им социални, праща им чистачка три пъти в седмицата /жената, освен че беше подвижна, се държеше отвратително нахално и командореше/, плаща и на половините да се грижат за тях. А онази си купи нов екбокс, защото старите й вече не ставали.

# 184
Гледах серия за едни англичани. Б...си. Общината им оправя апартаментите, за да са подходящи за телата им и нуждите им, плаща им социални, праща им чистачка три пъти в седмицата /жената, освен че беше подвижна, се държеше отвратително нахално и командореше/, плаща и на половините да се грижат за тях. А онази си купи нов екбокс, защото старите й вече не ставали.

Ооо, и тази съм я гледала. Много нагло се държа. И ревнуваше мъжа си. Погледнал снимка в списание на Мел Б (ако не се лъжа) и тя вдигна голям скандал. Подлага го на детектор на лъжата на телефона си  ooooh! Но, реши да му прости.

# 185
  • Разпиляна във въображението
Той един красив Sick

# 186
Мъжът беше един висок, кльощав и много проскубан, обаче й угаждаше на всички прищевки, ако се сещам за същата гУспУжа.
И даже мрънкаше, че тези, които й правиха безплатния ремонт не го били направили добре, нещо шкафовете не й харесваха. Да я хаванеш и да я оставиш на улицата да види как ще е.

# 187
  • Някъде там
Любимо каналче. Харесвам много от предаванията.Някои са ми гадни и неприятни за гледане, но повечето ги следя.
Любимка ми е
Скрит текст:
харесвам всички предавания с нея..Както и модните състезания,и това за къщите.

# 188
Мъжът беше един висок, кльощав и много проскубан, обаче й угаждаше на всички прищевки, ако се сещам за същата гУспУжа.
И даже мрънкаше, че тези, които й правиха безплатния ремонт не го били направили добре, нещо шкафовете не й харесваха. Да я хаванеш и да я оставиш на улицата да види как ще е.

Същата, същата.

# 189
Снощи и преди малко гледах за Уитни. За лекар си е ...
На нея и харесва да е тлъста, чувства се значима с тези килограми,
има кой да помага, семейството и приятелите и са до нея, прави се на интересна!
Тук няма срам от тялото, няма и желание за промяна.
Отслабнала с 45 кг, напълняла с 68  Crazy
Има цигания от сорта "аз съм дебела и никой не ме обича", длъжни сте ми и ще ме търпите така  Crossing Arms
Да караш кола и да храниш свиня за домашен любимец с шише!?
Баща ти ще ти пазарува здравословни храни, а ти ще му крякаш,
че тези храни не стават, щото ти трябва да преливаш, припадаш и държиш околните в напрежение!?
Пък другите ти били виновни, че ти се подигравали!
Едно време баба ми казваше- видиш ли дебел човек, той задължително нещо ще яде!

Защо си го причиних?

# 190
Това което е казала баба ти не го разбрах

# 191
Здравейте дами  Hug Опитвам се да открия един епизод на Monsters inside me - My Vacation From Hell, но на български. Гледах го на английски, но има твърде много медицински термини, които не разбирам... Ще съм благодарна ако някой има идея от къде мога да го изтегля, или гледам онлайн.  bouquet

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 12:03 от *InLove*

# 192
Някой гледа ли "най-добрата коледна вечеря" ?
България, Сърбия, Унгария, Румъния:

Сърбия- питка с късметче, пълнени сухи чушки в глинен съд, баници- дърпана с 3 вида пълнеж

Какво ли по- различно ще представи Манчев  Thinking

# 193
  • София
В програмата пише какво ще готви, но ще го пусна в скрит текст, ако някой не иска да знае предварително

Скрит текст:
Капама в цяла тиква и козе сирене с тиква и спанак. Второто не ми звучи вкусно, а и не мисля, че е традиционно.

# 194
Е, то Балканите да ги събереш на едно място, по-вероятно да видиш 5 варианта на сарми/баница/боб, отколкото нещо различно.
Мернах го снощи предаването, видях, че някакви пълнят чушки с боб и си викам "доообреееем, нищо ново". На Манчев идеите поне са интересни, защото не са съвсем традиционни.

Общи условия

Активация на акаунт