След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 181

• 44 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Имаме си нов фрагман!!!!

Gecenin Kraliçesi 5. Bölüm Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=k-qGalB7dBI&feature=youtu.be

Става страшно - от романтичната любов в Грас, отиваме май към трилър вече. Mr. Green На руска рулетка ли ще си играят Азиз и Селин?  newsm78 Ясно е, че и двамата ще оживеят, някой ще ги спре все пак.  Grinning И дебеланкото-детектив май даде фира...  Sad Рускините още не са го публикували, ще чакаме да го видят и да го преведат.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 11:58 от Alex_B

# 61
Ето ме и мен с добър ден за всички!
Хриси,Таня-невероятно приятна компания за моето закъсняло кафе сте ми осигурили- благодаря!
Кате- да не си забравиш ръкавичките,ей!Ще ти замръзнат чонките иначе! Joy
Алекс Hug от тук насетне ти си моят безсрочен моден инструктор и консултант!Супер си! Peace
Марти Heart Eyesс теб сме на една емоционална вълна по някои основни положения в науката Муратология Laughingотдавна съм го констатирала!Своите словесни битки обаче аз дълго време ги водих сама самичка и се...уморих!Криво дърво се изправя,но крив човек и в гроба не се изправя - е-е-е поне така казваше баба ми! Joy
Аз като чета за рейтинги-мейтинги, логика-могика и разни други хали-факси  Wink измишльотини за сериала тук и там Tired само си се подсмихвам и си места от ляво на дясно разни органи Joy

Ама днес наистина стана студено

# 62
Имаме си нов фрагман!!!!

Алекс!- умопомрачителен фрагман! newsm09

Ай-й-й-й! smile3511 newsm45 Край - Азис разбра!
А сега да видим как ще действа срещу Картал като знае какво е той за Есра!Тя беше неговата единствена подкрепа!
Става напечено! smile3508 newsm61

# 63
Дими, Hug става много напечено. Изненада ме детективът - можеше да си премълчи и да остане жив, ама... Азиз тотално ще откачи, но срещу Картал няма полезен ход в момента - ако го убие, за да защити мъжката си чест, ще "убие" и дъщеря си. Но пък може да го измъчва и изнудва чрез Селин и Осман. Нея - също. Той е жесток и извратен, няма да се задоволи с просто убийство, кой знае какво бъдеще им е приготвил с болния си мозък...

Докато съм писала, се появи и с рус. превод

1 фраг к 5 серии Королева Ночи рус.суб

https://vk.com/feed?z=video-83475167_172135102%2F3eb6c60d5c1e387445

Картал решил да заминава с Есра, а Селин чак тогава се сети, че не може да живее без него и хукна да го търси, но май вече е доста късно...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:27 от Alex_B

# 64
Привет и от мен!

Имаме си нов фрагман!!!!

Алекс!- умопомрачителен фрагман! newsm09

Ай-й-й-й! smile3511 newsm45 Край - Азис разбра!
А сега да видим как ще действа срещу Картал като знае какво е той за Есра!Тя беше неговата единствена подкрепа!
Става напечено! smile3508 newsm61

Свалиха се картите  Mr. Green Този очилатко се оказа голям глупак! Това ще да е от многото погълнати калории  Peace Laughing
Имам едни подозрения за гласа от телефона, но още не съм изгледала преведената серия.  Peace

Дими, аз се опитвам да млъкна, но трае само известно време  Mr. Green #2gunfire Joy Joy Joy

Скрит текст:
Наистина не се издържа  Mr. Green Муратубите са плъпнали като хлебарки из всички руски теми, а и не само, и пак се започна с тази архаика - пълно дисквалифициране на Мерием, какво би било ако една друга беше на нейно място,  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вчера във вк коментират сериала и между пишещите има дори запалени фенки на Бурчин и Илкер. Ами пишат си нормално хората, не им пречи да харесват и Мурат. Веднага си появи една, което да намеси пак името на единствената. С никого друг това не се случва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

При нас е мрачно и вали  Mr. Green, но няма как трябва да се излиза!

# 65
Марти, аз затова не им чета коментарите, за да не се ядосвам.  Grinning То е ясно, че няма да се променят - и след 20 г. все за нея ще говорят и ще ги сватосват.  Mr. Green

Това дали е Мурат, който си чете сценария, или Картал, който крачи забързано с някакви документи, не е ясно, но пък е хубав.  Grinning Peace

Тази новопоявила се стара снимка на Мурат броди от сутринта из нета - да взема да я сложа и тук най-после.

# 66
  • на Морето
Имаме си нов фрагман!!!!

Става страшно - от романтичната любов в Грас, отиваме май към трилър вече. Mr. Green На руска рулетка ли ще си играят Азиз и Селин?  newsm78 Ясно е, че и двамата ще оживеят, някой ще ги спре все пак.  Grinning И дебеланкото-детектив май даде фира...  Sad Рускините още не са го публикували, ще чакаме да го видят и да го преведат.

Алекс,браво,момиче!!!Фрагмана го публикува даже и преди официалните страници!!! Joy Hug Heart Eyes bouquet

Обаче,какъв фрагман само!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Истински,динамичен,инфарктен!!!
Сега на манияка Азис като му писнат гайдите в главата,не ми се мисли какво ни чака! Shocked Shocked
Ами Есра????-Когато и тя разбере??-от луда по-луда!
Тоз пистолет ми говори за насила женитба-изнудване-или се жениш за мен,или убивам Картал!
Ами детенцето PraynigКартал кога,от кого ще разбере на 100% че му е баща?И как ще съумее да го защити от изрода Азис!
Главата ме заболя още докато изгледам фрагмана!А до вторник как се чака?? #Crazy

Ах,Картал,ах!!!!

и нещо забавно от коментарите Joy Joy Joy

Скрит текст:
Блин я все же думаю что в конце Картал и Селин будут вместе)))если нет я сойду с ума,напьюсь и буду реветь всю ночь😃😃😃

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 13:58 от Cezar

# 67
Цезар, Hug  Hug Докато дойде време за новия епизод, се надявам да ни пуснат в петък и още един трейлър, та съвсем да ни дообъркат и да ни направят на луди калинки.  #Crazy

Още една снимка се появи - накъде ли крачат Картал и Селин?  newsm78

А тук не се вижда добре дали се държат за ръце, или просто така изглежда  newsm78 Появи се и пояснение откъде са последните снимки

Hilton Istanbul Kozyatagi - 03/02/2016

Нова снимка на Мурат

От инстаграма на Фунда/Есра

55 soul with berlin stayla 💣#geceninkraliçesi #set

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 14:37 от Alex_B

# 68
  • на Морето
Божеее,колко съм завеяна.......

Здравейте,всички,които днес минахте оттук Hug Hug bouquet bouquet bouquet
одеве забравих да поздравя,за което се извинявам

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/EE520C8F091307003584533389312_SW_WEBM_1454588126343d4cccc5688.mp4?versionId=3_HQq8ySqDv9RTCI_W3PU8KawbAYMk.s

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/9C408BF6DB1307004569309863936_SW_WEBM_1454588356180308a2dc237.mp4?versionId=0z1A..O3Nwlvq.tpxI2JrGzIFl20M4hK

Аз ли нещо не направих както трябва newsm78,или не може да се вгради?
е аз съм си индианец малко по техническата част

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 15:52 от Cezar

# 69
  • На юг от тук
Поне тук усмихнат Мурат.

# 70
Кати, добре, че Мурат участва и в тази комедия, та да имам снимки за сутрешните картинки с кафетата - в Кралицата, от толкова много снимки, само 5-6 стават за тази цел.  Joy Joy Joy То не върви начумерен, сърдит или плачещ Мурат да ви сервирам сутрин към кафето.  Grinning

От инстаграма на Нургюл - със сина си, брат си, снаха си и племенника си.

Evde şenlik💥🎉 @tugtekinyesilcay @yaseminakbelyesilcay

Днес срещнах една статия, тиражирана в няколко издания с еднакъв текст - Парчетата били на първо място по рейтинг във всички страни, в които се излъчва в момента. Имало голям интерес и от чуждестранни телевизионни екипи да отидат на сета и да получат интервюта. Е, България са я пропуснали при изброяването, но нищо.  Grinning

Paramparça dizisi tüm dünyada rekor kırıyor!

http://televizyongazetesi.com/paramparca-dizisi-tum-dunyada-rekor-kiriyor/29792

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 17:02 от Alex_B

# 71
  Привет още веднъж днес!

Алекс, Кати, Дими, Марти, Цезар  Hug Hug Hug Hug Hug

Оф, беее! Ама до вторник инфаркт ще ми докарат ooooh! ooooh! ooooh!  А Алекс е права, че като пуснат още един фраг и съвсем ще се  #2gunfire. Ще взема на Азис пищова, че да не може да заплашва. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А тоя дебел очилатко, така или иначе няма да е жив, не можа ли поне Картал да запази, след като Октай му каза, че е единствения свестен в къщата. И сега какво... Азис с едни гърди ще е все напред, ще изнудва вероятно Селин на първо време, а Картал затоваще  иска да замине с Есра, защото Селин ще го играе съпруга по книга.

Цезар, и аз ще направя като твоята фенка, да знаеш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Марти, чета ги и аз от време на време коментарите на мамашите, по скоро, като ме привлече някоя фотка или коментар и са ми много интересни, как си комуникират. Много са пъстри. Joy Joy Joy Joy

А Алекс и Хриси голям глад ще изпитат за сутришните картинки  newsm78 И Саваш се бореше с седемглавата ламя, но поне имаше време за романтика и от време на време се усмихваше, пиеше кафета, чайчета... А сега... глад, глад, глад... ooooh!

И трея с бг суб

Рина, Варна bouquet bouquet

# 72
Добра ви вечер,дружки!

Танче,Алекс, Кати, Дими, Марти, Цезар

Марти Hug ако бяха само мамашите ги лапвам от раз на закуска без чай или мляко Joy, ама не са само те,за жалост! И не само асиманките или муратубите,опять к сожалению Sad Joy

Само спокс,дами! Peace Започват игрите на гоненица и криеница,и май става супер интересно!
Аз не жаля за търбуха-детектив - сам си докара белята!Стана много алчен!Явно си правеше планове да изнудва Картал и Селин,ама получи куршум между очите! Cry
Всъщност тези коментари за химията или за Менделеевата таблица са ми смешни до немай къде!Кога да ни покажат чувства Картал и Селин - имаше ги само в една серия и бяха на ниво.После вече работата се размаза Crossing Arms
С отделна игричка май ще бъде и онзи дето е мъж на Хюма - не вярвам да е много доволен от положението си на заврян зет и рогоносец Naughty
Аз съвършено наострена срещу хюма и онези селяндурки -снахата и щерка й - баси си нахалните и безсрамни шматки
А за Азис съм спокойна-няма да затрие Селен-тя ще си го върти на пръста както си иска,поне засега.Вижда ми се доста самоуверена и борбена в трейлъра.Дано само не е поредната подвеждаща картина.
По опасна е Есра - тая истеричка няма задръжки!

# 73

Привет отново на всички.  wavey wavey wavey

Таня, Алекс, Кати, Марти, Дими, Цезар  Hug Hug Hug Hug Hug

Не се ядосвайте момичета-а-а! Години минаха и все са си болни, няма оправяне, и риза с един ръкав да им сложат. Не влизам да чета откачалките, предпочитам да се заигравам с Мурат.  hahaha Joy Joy Танче, може да е оскъден материала за колажите с кафе, но за заигравка дал, дал...  smile3505 Как да се отлепя от компа, не мога...

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 74
Хайде и аз да не пропусна и аз пак да се разпиша  Joy Joy Joy
Цезар, справила  си се чудесно!
Дими, говоря за БК, където пишат гледащи, които не са непременно нечий фен. Но като спомена тая пуста Менделеева таблица ме подсети да пусна един пост от там, който много ме разсмя, но и изцяло  го споделям. Peace

Скрит текст:
Когда дамы начинают обсуждать химию мне всегда хочется кричать-сопромат!))) Какая химия между актерами? Когда есть химия-всё вступает в реакцию и играть химию нереально. Королеву ночи смотреть очень интересно. Играют хорошо все, а от Мурата глаз не оторвать, как же ему идет быть похудевшим и высушенным. В сочетании с игрой, каждый раз видишь и говоришь-король! К Мерьем тоже нет претензий. Вижу Селин очень любит Картала, но добросовестно выполняет работу, для которой приехала. Шахидка прямо, по-другому и не скажешь, видя истинное лицо Азиза. Да еще и с ребенком. Не хватало интриги-она появилась. "Королева вторника".Согласна.

След днешния фрагман аз мисля, че ледовете м/у Селин и Картал ще започнат да се топят. Тя няма да издържи и ни предстоят кратки, тайни, но наситени сцени, в които ще се върнем към атмосферата от Грас и ще имате много-о-о материал, но не знам дали ще е подходящ за сутрин  #Crazy Joy Joy Joy
Това от което най-много ме беше страх за дизито, предвид арабските продуценти, беше да не ни предложат някой сантимент  а ла арабика – тежки дълги погледи и дълбоки многократни въздишки. Слава богу   не се случва.
За другото съм съгласна с Дими  Peace

Да попитам нещо за Туитър newsm78
Ако някой има адрес на арабски фен сайт на Мерием в туитър моля да ми го прати на на лични. Мисля към вторник да им пусна един туит на френски да не дремят #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лили, Рина, благодаря за фрагмана  bouquet bouquet bouquet

Хриси, Таня, Алекс, така хубаво подновихте арта, че започнах да го приемам за нормално и забравям да реагирам  Peace Hug Laughing, но вие си знаете  smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт