След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 181

• 44 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Все забравям да сложа една добра новина за Езги - получила е наградата за най-добра филмова актриса и на 23. İtü emös basari odulleri en iyi film oyuncu /това са наградите на Истанбулския Технически университет/. Това ѝ е поредната награда - направо май ги обра всичките за миналата година.  Grinning

И още нещо в спойлер  Grinning

Скрит текст:
Сарп и Аслъ са качили нови снимки в инстаграмите си - и двамата в полегнали пози.  Joy Joy Joy Той - в новия си сериал, тя - на фотосесията за сп. ВОГGrinning

# 46
Да си призная винаги не ми е било понятно защо тези рейтинги толкова вълнуват newsm78
Аз например не искам да гледам дъ-ъ-ъ-ъ-лъг сериал,подобен на 1001 нощ,Карадайъ,Перла и всички над 50 серии. ConfusedОттегчават ме,почват да ми досаждат всички т.нар.кадаифи със странични или второстепенни герои,които нямат пряко отношение към дейсвтието -клюки на прислужнички,махленските интриги ,подслушвания и т.н.И в ЛиН имаше малко от тях,но все пак бяха малко.
Мълчаливите пък бяха точно по мой вкус - стегнат сценарии,динамично действие,логика в развиването на образите и тъжен,но все пак очакван край на една изключително тъжна,съдбовна история,започнала някъде в детството.

Та с две думи Crossing Arms - нека си гледаме сериала и майната му на всичко останало finger
Няма да го спрат ненадейно - все пак е продаден в чужбина и ще го търкалят поне до 50 серии.Пък и доста едри щтрихи за бъдещи интриги набелязаха,а съм убедена,че поне до 5-6 серия ще мацнат още няколко Peace

Алекс Hug тоя дебелан извади мемори картата от фотото,нали?
 Дали сега ще я открие звярът Азис  newsm78
Не знам как въобще може Картал да се бори за любовта си,когато живее в тази къща.Предателски очи го дебнат отвсякъде.Ами като разбере Есра,което все някога ще стане- та тя е по-лудаи опасна от баща си.Картал би могъл да загуби живота си от Азис и толкова,но ако Есра се самоубие заради него ще съсипе и отрови всичките му дни занапред.Съвестта му ще го съсипе,което е по-гадно от смъртта - да живееш с угризения,че някой е умрял заради теб - злокобно е.

Леле, ама вие на какъв език си говорите в този туитър - чета ви и гледам като абориген пишеща машина #Crazy - обаче съм и доволна,че имам един дерт по-малко Joy Joy Стигат ми анкетите , с които ме тероризирате /шегичка е  Blush, да не се обиди някоя/:35: Joy Joy

# 47
Дими, рейтингът не определя харесването ми. Още повече че отдавна съм разбрала, че вкусовете ми не съвпадат с повечето. Абколютно споделям това, което си написала за броя серии. Бих се радвала и на един сезон (примерно около 25 серии) стига да не го претупат именно заради ниския рейтинг.
Това, което ме накара да се включа в туитър е по-скоро желанието за съпротива с/у очевидни манипулации. Критиката буквално погна този сериал още преди да е започнал, а жълтурковците й пригласяха. Миналият сезон същата тази критика награди актьори за сериал, който беше с по-нисък рейтинг; не обърна внимание на сценарий, в който сценаристките забравиха от къде са започнали; да не говорим, че имаше диалози, на които биха се смели и пубери. Ако феновете имат право да са субективни и основният им аргумент да е „бяха много сладки”, професионалната критика няма право на това най-малкото защото не е професионално. Все пак има нещо, което се нарича качество.
Радвам се, че когато Мурат избира сценарий и екип не се води от идеята за успех на всяка цена, осигурен от мощен турски продуцент.  Писала съм го, но ще го припомня – миналата година в интервю, Аслъ Енвер каза, че когато са започнали да снимат „Сускунлар” са били наясно, че проектът няма да бъде хит и даже не са очаквали, че ще направят и този брой епизоди. Мога да им кажа само „Браво!!!”. Миналата седмица Мурат припомни случая с рейтинга именно на "Сускунлар".
Не съм фен на Мерием, но стискам палци новината да не е журналистическа измислица.
Довечера ще изгледам серията, а сега за съжаление трябва да се работи.
Възползвайте се от пролетния ден, няма да е за дълго все още!  Laughing

# 48
Марти, напълно съм съгласна с теб! И аз по същата причина снощи туитвах и ретуитвах, защото ме е яд да гледам как масирано атакуват сериала от всички страни с всякакви средства. Още преди да започне, всички медии тръбяха постоянно за скандали, смяна на екипи, проблеми и т.н., само и само "драгият" турски зрител предварително да се настрои негативно. А след  като излезе първият епизод, се надпреварваха да обясняват на кой предишен сериал прилича, как няма химия между Мурат и Мерием, колко лошо играе тя и тем подобни глупости. Сега спряха да споменават Забранена любов, защото стана ясно, че нямат нищо общо, но пък вече има нова мантра - сценаристите вземали от всички сериали по нещо. Ами то от древността до наши дни колко много произведения са сътворени за любовта, ревността, изневярата, отмъщението, отношенията между родители и деца и т.н. - та това са нормалните човешки чувства и взаимовръзки, които са вълнували, вълнуват и ще вълнуват хората. Все едно да кажеш, че никой художник не трябва да рисува голи женски тела, защото Реноар ги е нарисувал най-добре. А всяко тяло е различно, дори и да е едно и също, различните художници ще го видят по различен начин. Както и да е - на мен сериалът ми харесва все повече, а на когото не му харесва, просто да не го гледа, а в такъв случай, по възможност, и да не коментира.  Peace

Дими, и аз не съм првърженичка на дългите сериали  - 30-40 еп. са съвсем достатъчни, по възможност да ги вместят в един сезон. При  Кралицата няма как да се получи, защото започна късно, но един сериал, който започва в началото на септември и свършва в края на юни, може да стане с около 40 еп. А дебеланкото наистина извади картата от апарата и си я пъхна  в левия вътрешен джоб на палтото - да видим кога и пред кого ще изскочи от там.  Mr. Green Ако е умен, ще си мълчи пред Азис какво е видял, защото иначе ще нахрани рибите, за да не издаде евентуално това, което е научил пред други хора и великият Азиз да се окаже в ролята на измаменият стар мераклия, т.е. да му пострада мафиотското реноме.  Mr. Green Може просто да се оправдае, че Хюма го е наела да следи Селин и толкова. Но ми е по-интересно как Азиз го намери толкова бързо и се озова на кея. Дали пък самият Картал не му се е обадил, за да се отърве едновременно и от детектива, и от лелята?  newsm78 А пък може и Азиз да е наясно с историята на Селини и Картал и да си прави някакви негови планове. Ние все още не знаем кой какво знае. Има да излизат и тайни от миналото, така че със сигурност ще се завъртят още сюжетни линии. Картал познава добре Азиз - той му каза, че е бил с него още преди жена му, децата му и парите му. Надявам се, че добре ще използва всичко, което знае за характера му, за миналото му, за да предугажда ходовете му и да успее да защити и себе си, и Селин, и сина си. Той затова не може да напусне къщата, въпреки че там го следят много вражески очи - само, ако е там може да предпази Селин и Осман.

Ако някой се интересува каква марка е шарената риза на Картал от снощния епизод, да го успокоя - марката е Coton.   Grinning

#geceninkralicesi kartal'ın desenli gömleği @koton

А якето му е Altin Yildiz Classics Grinning

#geceninkralicesi 4.bölüm kartal'ın montu @altinyildizclassics

Освен Мурат, и Нургюл си има фенове с художествен талант.  Grinning

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 18:33 от Alex_B

# 49
Алекс,  newsm10 много готина Аслъ в спойлера. Heart Eyes Я бързо да повторят вечерята с Мурат! smile3503 newsm03 rotfImbo rotfImao rotfImbo

Тази снимка ми е хитът от снощи  Laughing Peace Heart Eyes

А ето и откъса

http://vk.com/video166383727_171494450?hd=-1&t=2m1s

# 50
 wavey wavey wavey wavey wavey на всички отново!

Изгледах днес превода, макар и на части, с такова време разполагах, но стигнах до края... За мен все още ми е мътен образа Селин, макар че има вече от нейна страна явно изказване пред майка и, че не си отмъщава на Картал, което малко ме смекчи, иначе и бях набрала яко. Mr. Green Другото, което ми е любопитно, какво точно ще се случи след сключване на брака, защото гласа от телефона и каза, че още малко остава и ще и свършат мъките, след поставяне на подписите. И главния въпрос... кой е този глас? newsm78 За Картал започнаха да се вдиган завесите една по една... първата - приятелството между Азис, баща му и Осман - бащата на Селин, от които само Азис е жив, а той вече е наясно с човека Азис, как манипулира и използва хората и неговата жестокост. Аз също съм потресена от случката, която разказа на Селин на гробището. Най-верния му човек от 20 години, който е чистил всички направени мизерии от него, да противопостави на двамата му синове и да накара единият му син да убие баща си. #Cussing out И втората завеса - Осман. Хареса ми майката, като му каза - ти изобщо не познаваш дъщеря ми. Сега обаче какво ще предприеме, за да търси отново истината. Надявам се в момента и на Октай, нали познава семейството до болка и каза на Пухчо, че Картал е единствения свестен от цялото фемили. А и той има същото желание - да си върне любимата жена и дъщерята.
 На мен също не ми стана ясно как се озова Азис на брега на морето newsm78 newsm78 В първия момент започнах да жаля Емре, не че му се е разминало, но на този етап не е важен за него. Видимо Картал искаше да помогне все пак на Пухчо и да го прати мнооого далече и да не се показва, като мисли, че с фотоапарата в морето, нещата са приключили, но... все пак не ми се вярва, че той насъска Азис, а по-скоро беше предаден според мен от "кучето" на корабчето. newsm78 И сега не се знае дали бързо ще отиде картата в морето, заедно с Пухчо или ще попадне в ръцете на Азис. Тогава ще започнат игра срещу игра... Селин ще се надява да приключат мъките и със сключване на брака, а те тогава може да започнат... защото Азис ще започне пък своята игра, да наказва, да отмъщава и да гледа как се гърчат и двамата. В същото време даде съвет на дъщеря си - нали си от нашата кръв, знаеш как да го направиш и да имаш дете от Картал. #Cussing out #Cussing out #Cussing out и тогава примката съвсем ще се затегне newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На първо гледане това са ми първите впечатления, но може би като го изгледам още веднъж и с бг превод, още неща ще изплуват... newsm78 Има нужда да придобие канцеларски вид в главата ми. Simple Smile

Марти, аз имам няколко фаворит-снимки в колата от снощи, но по-късно, ако имам време, ще ги наместя. Heart Eyes

Хубава вечер на всички, а аз след малко ще се прехвърля на едни други влюбени сладури, с невъзможна любов. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
  и да добавя моя фаворит от 4 епизод Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
Анкара, "Старбъкс". Но дали е от днес или от понеделник  newsm78

# 53
  и да добавя моя фаворит от 4 епизод Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А бе знаех си аз,че има пръст този поглед за озоновите дупки,дето ни докараха това хубаво време по никое време Joy Joy Joy Joy

Ич биля не съм наясно с този тутър /мама днес така го кръсти докато си лафехме със снаха,която отчаяно се опитваше да ме светне,но....не успя горкичката/ Joy newsm78
Аз си имам теория защо комшиите са така яростни към сериала или по точно към МеритУ и донякъде към Мурат.Доста негатив имаше и срещу двамата през тези години.За нея извънбрачна връзка,скандално напускане на хитов сериал , после роди - знаете как ги наричат извънбрачните деца и тук и в Турция.Мурат също имаше своите "звездни" мигове - наркотици,развод,съдебни дела...
Лицемерното общество,което уж много е морално,всъщност се състои именно от тези комплексари дето пишат гадостите тук и там,за да си гладят нищожното его.Когато един човек е успял , тогава са и най-гадните слухове , клюки, жълтини - както искате така ги наречете.Но ... това е положението - тежка е царската корона... Thinking Надявам,че само в Турция реагират така  Crossing Arms При падругите нещата са ОК,според мен, арабките също си обичат Принцът на романтиката

От опит знам,че навсякъде се крадат частично сценарии.Например турската Горчива любов дето сега се търкаля по каналите има адекватна корейска версия,която е от преди две години.Същото се оказа и онзи за грозните пари и любовта, преди година и повече.Ама това ми светна като започнах да гледам корейско,японско,китайско и друго азиатско кино.Те пък си крадат без срам от американските сериали,ама си ги напасват според техния мироглед.

# 54

От инстаграма на Мурат  Peace Laughing

Дими, права си може би. Въпросът е къде са арабските фенове. А туитър не е въобще труден  Peace
Току-що тази снимка свалих сама от инстаграма.  bowuu

# 55

Добро утро!

Пожелавам ви хубав ден и лека тръстика!

# 56

Марти, малко, по малко, стъпваш на килимчето.  smile3521 Ще се научиш да спиш "бързо и гъсто", защото с играта си на екрана, това момче ни направи луди калинки. Joy Joy Joy Joy
  Обърна ли внимание, от къде е качил Мурат снимката?  newsm78

Gece'den...
      11.36 om 2/3/2016   Valensia

Ха, сега де! Нереде е нашето момче?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 57
 Добро утро!

Хриси, Марти
 Hug Hug

Марти, ха сега, де newsm78 newsm78 newsm78 И къде е? newsm78 Joy Joy Joy Joy Ей къде е Валенския hahaha hahaha hahaha Отишъл е да пие чай сигурно newsm78 Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 09:52 от Tsarinna

# 58
  • На юг от тук
Добро утро романтични ЛиНки,Карталки,Муратки и т.к.далее.
"Принца на романтиката" ще идва май засега само в сънищата ни.
Танчето и Хриси рано,ранили с красотите, а аз се стягам за

Скрит текст:
На всички спокоен ден.

# 59
Привет на всички и от мен!  Hug

Хриси, Таня, мерси за кафенцето и чайчето в тази прекрасна компания!  Hug Hug

Кати, Hug аз пък си нямам шапка - не понасям такова изделие на главата си.  Grinning

Хриси, според мен Мурат си е в Истанбул и снима усилено 5 еп. "Valensia" не е локация - знакът за локация е друг. Ще продължа в спойлер.

Скрит текст:
Снимките, които Мурат качва в инстаграма си почти нямат локация - поне аз нямам спомен да съм виждала с локация. Той вероятно си е изключил локацията на телефона и я включва само понякога, избирателно. Същото е и с туитовете му - там по-често има включена локация, но не винаги. А това със знак на  моливче вероятно е някакъв начин на писане или нещо подобно, не съм наясно.  На много други снимки в инстаграма ми е правило впечатление, че също пише "Валенсиа" - на Аслъ , напр. Ето как изглежда знакът за локация и, когато щракнеш на него, ти излиза карта с точното местоположение. Снимката я качи сутринта операторът на Кралицата.

А ето и още, наскоро качени снимки от Мурат, на които също пише "Валенсиа"

Вчера облякох на момчето риза, яке, но забравих да го обуя - ще умре от студ в това мрачно и студено /според снимката на оператора/ време в Истанбул, та да взема да му сложа едни обувки.  Joy Joy Joy Ама готини чепици съм му избрала, нали?  Joy Joy Joy

И малкият бонбон, заради когото сега на татко Картал ще му поникнат криле от щастие - Таня вече го е видяла с разперените криле да лети към Селин/Селена/Луна.  Grinning

Май не го свърта много на едно място, но аз дори се чудя как ли забавляват децата по разните сетове, докато чакат между отделните сцени и дубли.  newsm78

А вижте на какво попаднах вчера - нашите вуйчо Пала и Явуз ага на една театрална сцена.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
И Берк Хакман в момента се изявява в театъра

Между другото, последният сериал, в който той участва - Беглецът, ще се излъчва в САЩ по някакъв канал за латиноговорящи. Огромни постери имало по улиците на Ню Йорк.

http://www.ucankus.com/detay/153544/gurkan-uygun-un-basrolde-oyn … inlanmaya-basladi

Още една конкуренция се появява на Кралицата във вторник - започва сериалът с бившия съпруг на Аслъ, мацката от Въпрос на чест, забравих ѝ името, и Ахмет Мюмтаз Тайлан. Ще се излъчва по канал Д.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 11:39 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт