След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 181

• 44 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Марти, добре си се въоръжила за войната с разнообразни бойни средства.  Joy Joy Joy За награда съм ти направила един колаж с момента, който те беше впечатлил в 3 еп.  Grinning

Мурат ни подсеща в инстаграма си да гледаме  Grinning

"Gecenin Kraliçesi" birazdan 20:00 de star 'da..

Операторът на сериалъ също - даже с две фотки.  Grinning

Започва - приятно гледане и безпроблемен нет!

Рускините ще превеждат он лайн на няколко места:

https://vk.com/muratyildirim?w=wall-43646632_438668

https://vk.com/murayildirim?fixed=1

https://vk.com/yazserisi?fixed=1

https://vk.com/forumms?fixed=1

О, този път има и озет. Тъкмо да сложа и една снимка на малкия сладур

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 20:19 от Alex_B

# 31
  • на Морето
Алекс,Марти
Трябва от настройките да се махне страна България и да се сложи Т-я според рускините.
Иначе брояча не отчитал #Crazy
Приятно гледане!

# 32
Марти, според мен рускините не са обърнали внимание, че в офиц. инстаграм са обявили хаштаг за тази вечер, #AşkVarsa с главни букви A и  V За по-сигурно го слагай както е изписан на офиц. постер.

# 33
Алекс,  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Марти, добре си се въоръжила за войната с разнообразни бойни средства.  Joy Joy Joy За награда съм ти направила един колаж с момента, който те беше впечатлил в 3 еп.  Grinning

Трудно може да се каже че гледах сериал  Laughing но докладвам:
- местожителството ми е Турция
- лимитът на туитите е изпълнен  Peace bowuu  Joy Joy Joy Joy

# 34
Алекс, Марти, Цезар  Hug Hug Hug Hug

Направо на война си беше hahaha hahaha hahaha hahaha

Марти, добре си се отчела от първия път bouquet И аз се преселих в Турция и мисля там да си стоя hahaha hahaha hahaha hahaha За следващия вторник hahaha hahaha hahaha

Но и епизода си беше на ниво. Остава да пристигне превода сабах сабах по първи петли и да видим какво още не сме разбрали от онлайн превода и туитването
 Joy Joy Joy

Спокойна нощ на всички!

# 35
Марти, то всички бяхме така май.  Grinning Аз през цялото време ретуитвах теб, Таня, офиц. туитър на Кралицата, Фидел, Бесие, арабки, грузинки, азърбайджанки и де що друго ми попадна пътьом.  Grinning И се смах с гляс по едно време, когато започна да ги редиш МурМер, КарСел, че даже и Ask ve ceza  Joy Joy Joy

Ето го целият епизод - да си го припомняме нощес, докато чакаме превода  Grinning

Gecenin Kraliçesi 4. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=yu-75TcDIBM

Да наслагам и малко снимки, пък утре ще пиша впечатления. Само нещо, което ми направи впечатление - в този епизод научихме за една настояща тайна любовна връзка на Мерт с по-възрастната от него адвокатка, както и за всеизвестната луда любов на Хюма с Октай, от когото е всъщност дъщеричката ѝ. Освен това се оказа, че Хакан е наясно с всичко, явно е бил човекът, когото Азиз е накарал да се ожени за бременната му сестра, за да не пострада честта ѝ. Освен това, Картал доста емоционално разказа как Азис е накарал едно момче да убие баща си, който е работил за него и му е служил 20 г. - все повече се разкрива зловещото му лице. Оказва се, че дори и в 4 еп. все още ни въвеждат в действието и уводната част изобщо не е завършила. Кой знае още колко такива допълнителни сюжета и връзки ще заплетат. Аз не се притеснявам толкова от смяната на сценаристите, защото новият много добре се справяше в Пойраз. Но за тези нови режисьори почти нищо няма в гугъл - единственото, което изрових е, че мъжът е бил пом. режисьор на два исторически филма, а жената е била режисьор-координатор, или нещо подобно на четирите сезона на ВВ /сигурно добре се познават с Мерием/, а миналата година е била пом. режисьор на един сериал със Синем Кобал и Селма Ергеч - Сърдечни работи. Той изкара някъде към двайсетина епизода. Да видим те как ще успеят да се справят...

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 00:36 от Alex_B

# 36
Откъсче от разговора на Картал и Селин на гробището

Gecenin Kraliçesi 4. Bölüm - Aziz İnsanlarla Oynar

https://www.youtube.com/watch?v=K9NGhE5WsJw

# 37
Една снимка от сета

И още едно откъсче

Gecenin Kraliçesi 4. Bölüm - Pişman Olursun

https://www.youtube.com/watch?v=cW7VSexQyuE

# 38

Добро утро!

Сервирам ви топло кафе с пожелание за хубав и топъл ден!

# 39
  • На юг от тук
Добро утро.
Хриси е сервирала кафето с най-приятната компания.Аз Ви водя на място за отмора.
Спокоен и слънчев ден.

# 40
  Добро утро и от мен!

Хриси, Кати Hug Hug

Кралиците не са спали отново Simple Smile

С руски превод...

https://www.youtube.com/watch?t=296&v=tRfVNFnCnqA

А от мен baba ve oglum Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 14:19 от Tsarinna

# 41
Привет на всички и от мен!  Hug

Слагам рейтингите от снощи - на пръв поглед са разочароващи, но аз се успокоих, очаквах да са по-зле и след малко ще поясня защо.  В същото време, независимо, че в Турция отчитат 2-ро място в социалните мрежи, хаштагът на Кралицата снощи е влязъл на 5 място сред десетте световни тренда, което си е голямо постижение! Но там не отчитат само туитването от Турция, ез препинателни знаци, цифри и т.н., както правят турските агенции за измерване на соц. рейтинг, а всички от цял свят, които са туитнали този хаштаг.

Соц. мрежи - 2 място

Тотал - 10 място - 4,27%

АВ - 5 място - 3,82%

20+ABC1 - 8 място - 3,97%

Световни

Турция

Скрит текст:

В общия рейтинг - 24-т място, вчера бяхме на 20-то  Sad

И сега да поясня и за останалите рейтинги. Вчера сутринта прочетох в туитър, че вечерта е големият финал на Гласът на Турция. Първата ми мисъл беше, че сигурно ще дръпнат много гласове и от нашия сериал, направо изтръпнах, че ще паднем под 4 %. До голяма степен така се получи - всички снощни сериали са с по-нисък рейтинг: мафиотският е спаднал с 0.7 %, комедията - с 1.01 %. Логично е, и на Кралицата да са ѝ дръпнали 0.7 - 1 %, та реалният рейтинг според мен е около и малко над 5 %. Миналата седмица е бил 4.64 %, което означава, че е намалял само с 0.37 %, което е доста по-малко от останалите два сериала. По принцип, Гласът на Турция дърпаше доста гласове - 7-8 % му беше обичайният рейтинг. А успокоителното е, че вече няма да го има и следващата седмица вече би трябвало да сме с по-висок рейтинг - поне така ми се иска.  Grinning

Тази сутрин попаднах и на една друга новина, която не знам доколко е вярна, доколко е журналистическа раздувка, но ще е много добре, ако се окаже истина. Доколкото разбирам от гугъл, Мерием може би ще участва в нов игрален филм на иранския актьор и режисьор Naser Malek Motiei, а може режисьорът да е и Ali Atshani - и двете имена се споменават.  Сюжетът е свързан с иранската ядрена програма. И сега - внимание: там тя би трябвало да си партнира с холивудските звезди Джордж Клуни, Натали Портман и Ален Делон!!!  Shocked #Crazy Може и да няма нищо вярно в тази новина, но, ако я позавъртят из медиите, може и да се вдигне рейтингът на Кралицата.  Grinning Ако пък се окаже вярно, а се осъществи и проектът на Мурат да снима америкнски сериал през лятото, ще бъде двоен удар!  Grinning Нещо много се размечтах май...  Joy Joy Joy Ето я статията, засега рускините не са я превели още, но то горе-долу се разбира този път.

Meryem Uzerli hayatının volesini vurdu!

http://televizyongazetesi.com/meryem-uzerli-hayatinin-volesini-vurdu/29571/3

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 12:39 от Alex_B

# 42
Здравейте,момичета!

Хриси, Кати,Таня,Алекс,Марти,Цезар, Hug  Heart Eyes

Най-после разкрих тайната на глобалното затопляне
С тези погледи от снощи Мурат може да отвори още няколко озонови дупки И съм права сега при нас е 20 градуса - направо пролет Peace,пък някога този месец наричахме Малък Сечко
А Азис гледаше Селин  с изражение на гладна акула направо ме побиват тръпки

Та така Crossing Armsснощи нета при мен беше "покри-та плачи"/с ударение на последните И / ooooh!Дори не дишах по едно време,едва успявах да чета превода при падругите,а после вече стана късно да се включвам където и да е! Голямо напрежение беше Mr. GreenВинаги включвам и комптър и лаптоп,та хем да гледам,хем да чета.Иначе на два прозореца не става при мен,особено когато нета е слаб и вече не рискувам.
Харесва ми засега сценария,дано не го изпортят по-нататък newsm78 Много интересни събития придружават този проект - от самото начало и кой знае защо вътрешния ми глас ми шепне лоши неща-дано се мами този път Crossing Arms
Краят обаче май не предвещава нищо добро Naughty е-е-е ,поне за детектива - тоя пич май не си е направил верните изводи след срещата с Октай!
Хюма вече я ненавиждам Mr. Green Шлюха!

Хубав ви ден,дружки! HugИ аз излизам да се порадвам на хубавото време и да си посрещна внучката от училище,че ще правим торта с нея за утрешния РД на татко й! Party Heart Eyes

# 43
Привет и от мен! Дими,  Hug Heart Eyes Хриси,  Hug Таня,  Hug Алекс,  Hug и всички  Hug

Да се поздравим с победата в соц. мрежи  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 Заслужаваше си!
Не знам дали правилно съм разбрала  newsm78, но снощи май е бил финалът на "Гласът на Турция", може и да греша  #Crazy

Спрямо миналата седмица: Peace

АВ-рейтинг -5 место (было9) ,АВС1 рейтинг-8 место (было 10).

Една новина от турските медии за Мерием - лятото ще снима филм с Джордж Клуни и Натали Портман Laughing Heart Eyes

http://www.televizyondizisi.com/meryem-uzerli-ve-george-clooney- … filmde/284997/38/

Е преди Клуни е Мурат Йълдъръм!!! Laughing Joy Joy Joy

И този път ще цитирам една от рускините от форума

Только "Королева ночи". Мой фанатизм меня саму удивляет. Смотрю около года только те фильмы, в которых снимается Мурат. "Аси" пересмотрела 50 раз, "Любовь и наказание"-не счесть. Теперь смотрю этот сериал)))Такого дара перевоплощения, когда артист меняется настолько, ни в одном актере мира я не видела. Это его ноу-хау. Его именно фишка.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 12:19 от martali

# 44
Дими, радвам се да видя прословутият ти мишок как се тръшка.  Joy Joy Joy То и  на мен ми идеше да се тръшна така накрая.  Mr. Green И при нас е същинска пролет, след малко ще изляза навън да се запознаем по-отблизо с нея.  Laughing

Марти,  Hug не бъркаш - наистина снощи беше финалът на Гласът на Турция. Аз в предния си пост съм написала какво мисля по този въпрос и как се отрази на рейтингите.  Одеве се върнах да добавя и общия рейтинг, че него по-късно го актуализират.

На мен епизодът ми хареса, като го изгледам и с превод, ще ми се доизяснят още някои неща. Най-хубавото беше, че маман Шарлота почти потвърди на Картал, че Осман е негов син и той отново ще има стимул да се бори за любовта си и за правото си да бъде със Селин и детето си. До някаква степен това го прави в едно и също положение с Октай - той има същите намерения спрямо Хюма и дъщеря си. Та в един момент Картал и Октай може да се окажат от едната страна на барикадата в битката срещу Азис. Струва ми се, че и майката на Селин, когато се ориентира в обстановката и разбере защо Картал е постъпил така с дъщеря ѝ, а и виждайки, че той все още я обича, също ще застане на негова страна.

Една новичка снимка на Нургюл, която мениджърката ѝ е качила в инстаграма си, и ни успокоява да не се разстройваме, че тя излиза от Парчетата. Може пък да има нещо вярно в писанията, че ще започне нов проект с Йозджан Дениз, които се появиха в последно време.  Grinning newsm78 А може и да е друг проект... ще видим.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 13:39 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт