След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 181

• 44 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
# 708

Последните снимки са за учебника по актьорско майсторство! smile3518 smile3518 smile3518

Лека нощ и от мен!

# 709

Последните снимки са за учебника по актьорско майсторство! smile3518 smile3518 smile3518

Лека нощ и от мен!

newsm10 smile3501 smile3501

Лека....People Angel People Angel People Angel

# 710
Таня, ама добре си хванала всичките сълзички - направо да ти се скъса сърцето като го гледаш.  Sad

Да сложа и финала, че да си мислим какво ли ще се случи в началото на следващия епизод.  Mr. Green newsm78

Gecenin Kraliçesi 9. Bölüm - Seni Büyüten Adam...

https://www.youtube.com/watch?v=uidscTRw-Ic

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 02:25 от Alex_B

# 711
 Марти  Hug

Алекс финала ми хареса, но преди тези кадри, беше ми по весело с момента...

sürpriz

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хайде пак лека!  newsm46

# 712
Таня, наистина добър сюрприз се получи като за начало, но да видим как ще завърши.   Mr. Green

Gecenin Kraliçesi 9. Bölüm Affet Beni Oğlum!

https://www.youtube.com/watch?v=PnhHUnSFdpo

# 713
Gecenin Kraliçesi 9. Bölüm - Selin'i Öldürdüm Baba!

https://www.youtube.com/watch?v=sT2eMOZBpdU

# 714
Добро утро на всички!  Hug

Мокро и мрачно е при нас, но се надявам това да не попречи на доброто ни настроение през целия ден.  Grinning Heart Eyes Hug

А към кафенцето ще добавя и преведения епизод - рускините продължават да ме удивяват и са го качили в 5:45 ч., при положение, че излъчването му приключи към 00:45 ч.  #Crazy newsm78

9 серия К0р0лева н0чи рус суб

https://www.youtube.com/watch?t=2221&v=v5YGd5Kee8E

# 715
А за тази красота останах без думи...  smile3505 smile3505 smile3505 Снимката е за сп. ЕLELE, което означава, че ще има още, а вероятно и клипче.  Grinning

# 716
Добро утро!     Алекс, ама вярно снимката е за рубриката "без думи" или " no comment" Shocked   За финалната сцена...  ще трябва да чакаме поне до петък за фрагман, че хич не му вярвам на Азиз и е изпечен убиец, дали няма да имаме още един ранен. Много смело Картал го заведе сам в гаражите. ooooh! Картал скри Есра, какво ли е замислил за нея? newsm78 Садък му спести единствено бащинството и каза, че Селин трябва да му каже... да видим кога ще се случи. newsm78 А Осман? Mr. Green Постигна си целта с фирмата, но плана му да се отърве от Картал, май ще му се обърка...   Сега ще се опитам да изгледам епизода... Heart Eyes

# 717

Добро утро и от мен!

Алекс, Таня,
за пореден път войната е била безмилостно жестока.  Joy Joy
   Аз празнувах до малките часове, не успях да гледам и да се включа в битката, но сега направо на преведения епизод се нахвърлям. Като гледам снимките, играта на Мурат е била нечовешки истинска.  smile3505

А за тази красота останах без думи...  smile3505 smile3505 smile3505 Снимката е за сп. ЕLELE, което означава, че ще има още, а вероятно и клипче.  Grinning

Ле-ле-е, Алекс, и аз съм така... smile3505 smile3505 smile3534

# 718
Таня, Хриси,  Hug

Наистина игрта на Мурат снощи беше нечовешки добра и хубавото е, че доста присъстваше на екрана. Ще пиша, когато го изгледам с превод, че покрай туитването не гледах много внимателно, особено сцените без него. Но стана ясно, че Катал прости на Селин всичко и, ако сценаристите са решили да има хепи енд, може и да ги съберат накрая.  Grinning

Една снимка от инстаграма на Нургюл с младежите от Парчетата. Не знам що за нападки е отправил Еркан към нея онзи ден в някакво предаване и кому е нужно това 2 мес. след като тя е напуснала сериала, но вчера мениджърката ѝ му е отговорила в туитъра си. Аз четох разни статии, но нищо не разбрах, а при рускините намерих преведено само това:

Скрит текст:
Откровения от Эркана Петеккая!

В своем новом интервью газете "Поста" актер Эркан Петеккая сделал очень интересное заявление. Что же сказал Эркан об уходе Нургуль Йешилчай: "Если скажу причину ухода, то будет большой скандал. Я лично не имею никакого отношения к ее уходу. Кризис с поцелуями и тому подобное- это все выдумки и ложь! Только я не стану говорить, что было на самом деле. Я могу сказать, но от этого лучше никому не станет. Реальность- она другая. Это, как сломанная рука, боль которой остается в суставах. Каждый сам строит свою судьбу, поэтому не стоит об этом спрашивать меня."

Откровения от менеджера!

Как мы знаем, между актерами Эрканом Петеккая и Нургуль Йешилчай началась настоящая битва после того ,как заговорил Эркан.

Менеджер актрисы Гюлистан Тартар опровергла все новости и написала следующую речь: "На передаче "Красочные жизни" рассказали очередную новость, полную лжи. Якобы Нургуль, на съемках, ко всем относилась с высокомерием. Все прекрасно знает, кто есть кто. Нургуль Йешилчай покинула проект, как и подобает. Как не стыдно, спустя 2 месяца ухода Нургуль выпускать сплетни, чтобы достичь своих целей. Пример тому сама Нургуль, которая несмотря на то, что она мать, знаменитая актриса Турции и то, что и она женщина и тоже отмечает международный Всемирный день женщин, промолчала на всю клевету в ее адрес.

Ay ay ay ziyaretin ennnn güzeli󾌧Ben bunları galiba fazla sevgiden yicem tatlişkolarım benimmmm❤❤❤#iyigeceler @alinaboz @leylatanlaar @buraktozkoparan @burakyoruks

Гледам, че почти сме изписали тази тема и е време за нова. Доколкото разбрах, всички се съгласиха да променим заглавието на "Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "Любов и наказание" - стари и нови проекти." Сигурна съм, че Кеии ни следи отблизо и молбата ми към нея е новата тема да е с това заглавие, надявам се, че няма да има проблеми!

# 719
Тази вечер по TV8 ще дават първата част на ККК, което ме навежда на мисълта, че скоро може да покажат и втората част. Миналият път си спомням, че пак го гледахме първо по този канал, а на другия ден вече го имаше и с превод в нета. Дай Боже и сега да стане така!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт