След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 181

• 44 900
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Таня, Хриси,  Hug

Една снимка от инстаграма на Нургюл с младежите от Парчетата. Не знам що за нападки е отправил Еркан към нея онзи ден в някакво предаване и кому е нужно това 2 мес. след като тя е напуснала сериала, но вчера мениджърката ѝ му е отговорила в туитъра си. Аз четох разни статии, но нищо не разбрах, а при рускините намерих преведено само това:

Скрит текст:
Откровения от Эркана Петеккая!

В своем новом интервью газете "Поста" актер Эркан Петеккая сделал очень интересное заявление. Что же сказал Эркан об уходе Нургуль Йешилчай: "Если скажу причину ухода, то будет большой скандал. Я лично не имею никакого отношения к ее уходу. Кризис с поцелуями и тому подобное- это все выдумки и ложь! Только я не стану говорить, что было на самом деле. Я могу сказать, но от этого лучше никому не станет. Реальность- она другая. Это, как сломанная рука, боль которой остается в суставах. Каждый сам строит свою судьбу, поэтому не стоит об этом спрашивать меня."

Откровения от менеджера!

Как мы знаем, между актерами Эрканом Петеккая и Нургуль Йешилчай началась настоящая битва после того ,как заговорил Эркан.

Менеджер актрисы Гюлистан Тартар опровергла все новости и написала следующую речь: "На передаче "Красочные жизни" рассказали очередную новость, полную лжи. Якобы Нургуль, на съемках, ко всем относилась с высокомерием. Все прекрасно знает, кто есть кто. Нургуль Йешилчай покинула проект, как и подобает. Как не стыдно, спустя 2 месяца ухода Нургуль выпускать сплетни, чтобы достичь своих целей. Пример тому сама Нургуль, которая несмотря на то, что она мать, знаменитая актриса Турции и то, что и она женщина и тоже отмечает международный Всемирный день женщин, промолчала на всю клевету в ее адрес.

Ay ay ay ziyaretin ennnn güzeli󾌧Ben bunları galiba fazla sevgiden yicem tatlişkolarım benimmmm❤❤❤#iyigeceler @alinaboz @leylatanlaar @buraktozkoparan @burakyoruks

Алекс, децата са отишли при Нургюл, да я поздравят за празника. Не са уважили с внимание Еркан и да отидат на премиерата на филма му. Явно има защо, всички те са наясно за причината да напусне Нургюл.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 10:52 от ~Hrisi~

# 721
Алекс,да, всички, които отговорха на обсъждането за промяна на заглавието на темата, дадоха положителен отговор. А и е логочно да се промени, защото основното в темата са Мурат и Нургюл - и проектите им. А Любов и наказание е един от тях, който ще ни остане тръпка като първата любов. Heart Eyes А наистина дойде времето да се обновим, защото мисля още дълго ще сме заедно. Simple Smile

# 722
Таня, Хриси,  Hug

Гледам, че почти сме изписали тази тема и е време за нова. Доколкото разбрах, всички се съгласиха да променим заглавието на "Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "Любов и наказание" - стари и нови проекти." Сигурна съм, че Кеии ни следи отблизо и молбата ми към нея е новата тема да е с това заглавие, надявам се, че няма да има проблеми!

В началото на темата всички пишещи тук изказахме мнение, че желаем да се промени името на темата.
"Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "Любов и наказание" - стари и нови проекти."

# 723
Вай бе - не много добра новина, като изключим хубавата снимка. Папараци засекли Мурат в ТЦ Зорлу и той е казал, че сериалът приключва, тази година можел да се заеме само с кино и щял да си почине от нови сериали до края на годината.  Sad Надежда всяка тука оставете, освен, ако не получи някое предложение, на което да не може да откаже - ха дано!  Peace А, ако се захване с нов сериал догодина в началото и пак да излезе по никое време насред сезона, по-добре хич да не го прави.

http://www.milliyet.com.tr/seneye-kadar-dinlenecek-magazin-2206397/

"Друзья, наш сериал заканчивает, и в этом году я могу принять участие только в кино. С новым сериалом я отдохну до конца этого года."

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 11:17 от Alex_B

# 724
Вай бе - не много добра новина, като изключим хубавата снимка. Папараци засекли Мурат в ТЦ Зорлу и той е казал, че сериалът приключв, тази година можел да се заеме само с кино и щял да си почине от нови сериали до края на годината.  Sad Надежда всяка тука оставете, освен, ако не получи някое предложение, на което да не може да откаже - дай Боже!  Peace А, ако се захване с нов сериал догодина в началото и пак да излезе по никое време насред сезона, по-добре хич да не го прави.

"Друзья, наш сериал заканчивает, и в этом году я могу принять участие только в кино. С новым сериалом я отдохну до конца этого года."

.  Алекс, аз очаквах нещо такова, защото летните сигурно са организирани, есенните също, а наистина зимните са трудно успешни. И не ми се иска пак да го броят като притурка на някоя псевдо звезда. Че така съм набрала в момента и на Еркан не искам даже да пиша за това, защото ще трябват червени точки. Аман от звезди, жалко, че поне него харесвах и не му прави чест. Mr. Green

# 725
Таня, все още не са наместени новите сериали - аз за летен се сещам само за един, а те излизат по 5-6 обикновено. Успешните, като Любов под наем, напр., продължават и през нормалния сезон. И за есента има излязла инфомация за не повече от десетина, а те са малко за всичките канали, ще има още доста. Мурат не са го предвиждали досега продуцентстките компании, защото се знаеше, че е част от Кралицата и се предполагаше, че сериалът му ще продължи и на есен. Сега нещата се промениха и при едно добро предложение, може той да си промени намеренията.

Забравих да сложа рейтингите, ама те даже нямат нужда от коментар при това среднощно излъчване. Не съм ги снимала, че трябва много да ги намалявам, за да хвана 30-то място в тотала и почти нищо не се чете.

Тотал - 1.77 / 30-то място

АВ      - 1.51 / 27-мо място

АВС1  - 2.06 / 24-то място

В социалните мрежи не е сред първите 5.

http://www.ranini.tv/reyting

Да добавя поне и резултатите от туитър, които се появиха нощес - по малко количество туитвания и ретуитвания има от миналата седмица

Снощи

Миналата седмица

Сега се сещам, че, ако на Мурат му предложат нов сериал през есента по сценарий на сем. Адамс, почти съм сигурна, че ще се съгласи.  Laughing Докъде я докарахме - да се молим за тях да са му сценаристи.  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 11:52 от Alex_B

# 726
Привет, Алекс,  Hug Хриси,  Hug Танче,  Hug!

Затрупали сте страницата с новини и снимки!  Peace Hug Heart Eyes Нищо не видях от епизода снощи, но довечера ще го изгледам  Peace

Алекс, за туитването така и не ми стана ясно защо беше от 20.00 ч. newsm78 А и едни от най-активните са гъркините, но правят това, което не трябва  Peace

По този повод - довечера от 19.00 ще има пак акция, този път в подкрепа на Мурат  Peace Поне такова инфо ми се мерна.

Въобще не съм изненадана от думите на Мурат, очаквах го!  Laughing За актьорската му кариера е много по-важно участието във филми. Пък и в едно от интервютата преди старта на КН беше казал, че има проект за лятото, на който много държи, но ще говори по-късно за него  Peace Той съобщава обикновено когато започват снимки, при абсолютна сигурност.  Laughing

Хареса ми, че е усмихнат на папарашката снимка. За другата съм като вас  smile3505

За Еркан П. - no coment!!!

А и не се знае - може да има за есента предложения, които да го предизвикат  Peace Днес например тече поредният епизод на "Барут ве атеш"  Peace Joy Joy Joy Joy Умирам от смях с тази упорита арабска хрумка  Laughing На тази страница, малко по-надолу като клипче  Peace (не знам как да го сложа  Embarassed)

https://twitter.com/H2Onoktanet

Приятен ден!

# 727
А ето и още предложения  Peace Феновете са взели нещата в ръце  Peace Joy Joy Joy Joy Дори и името на двойката е готово  Laughing

Май съвпадат с някои от предложените от Дими  Peace

# 728
Таня Hug, Алекс, Hug Хриси, Hug Марти Hug

Добър ви ден момичета!
И аз снощи не гледах епизода - сега ще го пусна! Браво на мамашите - направо ще ги заобичам! Heart Eyes
От снимките , които е сложила Танчето - най-ми хареса,че МеритУ вече е в болница!Ха, дано остане там поне една серия още,че да се насладим на играта на Мурат донасита.Та да ни държи влага цяло лято! И отново грешна,според мен,стратегия на мениджъра му Crossing Arms Но все пак ,ако му направят добър сценарии,защо пък не Peace Много актьори вече имаха удивително добри филми,стига да не го хвърлят пак да гази и да се въргаля в кал Naughty По добре да го прави на креват и да не е сам Embarassed Joy

Марти Hug снимките с Фарах Зейнеб Аббдулах са стара мечта на феновете и дано се случи,че и тя се позагуби напоследък от екрана,след филма с Енгин А.

И при мен е мрачно и дъждовно,след слънцето вчера. Tired Но това е положението Сийче Stop - женското настроение на пролетния месец в действие Joy Joy Joy
Жалко,че Еркан падна толкова ниско с тези коментари - не го очаквах точно от него-беше ми тръпка много време,но явно алкохолизма и  лечението дават странични ефекти Confused

# 729
Марти, Дими Hug Hug   Гледам сега епизода и стигнах до монента, когато лудата Есра пусна въдичката на Селин, че е бременна... И си мисля, дали няма да е това новата измишльотина да манипулира Картал и да се опита да го задържи още малко? Защото и тази лъжа няма да издържи дълго, но пък това може да накара Селин да си замълчи за Осман.

# 730
Марти,  Hug Дими,  Hug

Нова готина снимка на Мурат от сета

Кого ли няма да нагласят феновете до Мурат сега с надежда да да го видят на есен в нов сериал.  Grinning Фарах и на мен ми харесва. А Ахмет/Н2О, когато миналата седмица беше зациклил да ги чаршафосва и  да ги прави на шейхове и шейхкини, точно нея редеше до Мурат. Но тази седмица е минал на Барут и Огън и е сменил изцяло концепцията - вече му е нагласил Фахрието до него. Ама то дали Фарах или Фахрие - все е с "Ф".  Joy Joy Joy Пак от него май идва идеята днес за новата атака в туитър от 19:00 ч., за която писа Марти. Нейният хаштаг ще бъде MuratYildirimEylulAyındaGeriDönmekİstiyoruz Гугълчо ми го превежда: Ние искаме да се върне обратно в месец септември Мурат Йълдъръм. Който иска, може да се включи. Май това е официалният туит, без да съм съвсем сиугрна, но за всеки случай го ретуитнах:

https://twitter.com/H2Onoktanet/status/707537125680369664

Марти, гъркините наистина правят точно това, което не трябва, когато туитват, както и румънката Габриела, на която аз лично миналата седмица ѝ обяснявах, че не трябва да има букви, или безцелни съчетания от тях, цифри и препинателни знаци и т.н. Но какво да ги направим - не разбират руски, за да прочетат изчерпателните инструкции на мамашите.  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 18:51 от Alex_B

# 731
  • София
Здравейте, момичета,

Аз пък го гледах и снощи и сега с руските субтитри. Чудесен епизод.  Впрочем на мен всички досега ми харесваха. Харесвам и Мерием, добре си играе ролята момичето. Толкова време чакахме да се появи Мурат, да заочне нещо по-сериозно и някои не спряха да критикуват. Или сценария, или режисьора или партньорката му. Дими, това ти пожелание Селин да поседи още в болницата е направо тъпо. Дори и ако го мислиш за шега, да знаеш, че не е смешно.
На въдичката за бременността на Есра може да се закачи всеки, но не и Картал според мен. Тя когато искаше дете, той само каза "какво дете, Есра?", което значи, че няма начин да го е направил. И съм почти сигурна, въпреки, че във филма не се говори за това, че не спи с нея. То ако се замислиш в никой турски филм не се споменава това действие, ама деца се раждат много, предимно незаконни.
Сега няма да се изненадам и Селин като дойде на себе си и лекарите като й кажат че е  добре, да кажат, че и бебето е невредимо. И няма начин да е на Азис, щото толкова бързо не се познава, че го има. Ама може и да е само в моя сценарий. Ще видим.
Аз тази Фара я намирам за твърде безлична, гледах няколко епизода от Времето лети и намирам, че тя не е някакъв талант, същото беше и в трите епизода, които изгледах от с Русия в сърцето.  Обаче пък кой ли и пита нас?
Важното е сега Картал да не застреля Азис, че аман от затвори в турските филми. Не видях един герой да не мине през затвора, или поне през ареста. Излиза, че всички турци са "криминално проявени", ама че израз.
А Мурат никога не е казвал нещо конкретно за проектите си преди да започнат снимките, така че няма да каже и сега  еди кога си почвам. И да се надяваме да ни изненада много скоро.  Аз бих го гледала във всякаква боза. Специално него. А той там ли е, вече няма да е боза. Моят любим млад турчин.

А колкото до промяната на името на темата, не е ли вече доста късно? Откак свърши Любов и наказание минаха години. Та двамата дори още малко ще забравят, че са играли заедно. Може би дори трябва да е съвсем различно име на темата, ние пак ще сме същите в нея. Нали?

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 19:11 от Kethen ?

# 732
Кети,  Hug После ще те прочета и коментирам, че сега сем на "война".

Нещо май не съм разбрала както трябва - хаштага за туитър в момента е SenVazgeçilmezsin

# 733
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Марти Hug Hug Hug с леко закъснение искам да ти пожелая да си много ,много здрава и щастлива  Hug Hug Hug smile3525 newsm51 smile3525
Танче Hug мерси за снимките от серията  smile3525Горкия Картал явно доста е пострадал  smile3518
Алекс HugХриси HugЦезар HugДими HugКети Hug

# 734
Сега видях колажите с Фарах и  одобрявам напълно -харесвам я много тази актриса  smile3521
А за това ,че Мурат чак другата година щял да  се вкюлчи в сериал ами че то ей го де е другата година не е далече  smile3521Ей след има няма няколко месеца идва лятото и докато се усетим ще стане октомври после Коледа ,Нова година и айдеее добре дошла 2017-та година  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт