Китен 2016/2017

• 146 998
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
 Имате ли вече отзиви за Чиплаков? Мерси.

# 241
И така, снощи си дойдох от Грийн Парк. На мен ми хареса много - нямам оплаквания никакви. Бих го препоръчала. Да, имаше много лагерници, но те по никакъв начин не ми попречиха на почивката - беше весело и ненатрапчиво  Peace
Здравей! Искам да те попитам за Грийн парк - четох, че всичко вътре е много старо и мръсно, не се чисти и т.н. Също, че не можело да се спи от шумни заведения наоколо и че е далечко от плажа, истина ли е? Мерси.

# 242
Непоискано мнение, но да изкажа положителните си впечатления от хотел "Чиплаков" - Китен. Много добро местоположение - на метри от южния плаж, чисти стаи, големи; любезен и отзивчив персонал. Редовно почистване на стаите, смяна на чаршафи и кърпи - на 2-3 дни, достатъчно и вкусна храна. Цените - напълно нормални. Определено препоръчвам.
Непоискано, ама пък много полезно. Да попитам ако може за още подробности - как е детската площадка - голям ли е парка около него и има ли басейн? Препоръчва се за хора с деца и май е безплатно за децата, мерси!

# 243
Не е непоискано...а от кога ви е информацията? Храната как беше?
В момента сме в хотела. Храната е прясна, сготвена тук, в кухнята на хотела, закуската е компле, има безплатни вода, чай и кафе към нея. Вечерята - тристепенна - салата или супа, основно и за десерт плодове. Малко в повече ми идва само динята, но другото си е супер.
Но най-доброто си остава мястото - на метри от плажа. Слизат се само 30-на стъпала. А ако сте с малки деца - досами хотела има прекрасен парк с детски люлки и пързалки.
А за децата безплатно ли е изхранването и доколкото разбирам вечерята не е на шведска маса, тогава как са порциите? Мерси!

# 244
И така, снощи си дойдох от Грийн Парк. На мен ми хареса много - нямам оплаквания никакви. Бих го препоръчала. Да, имаше много лагерници, но те по никакъв начин не ми попречиха на почивката - беше весело и ненатрапчиво  Peace
Здравей! Искам да те попитам за Грийн парк - четох, че всичко вътре е много старо и мръсно, не се чисти и т.н. Също, че не можело да се спи от шумни заведения наоколо и че е далечко от плажа, истина ли е? Мерси.
Не мога да кажа, че е ново обзавеждането, но не мога да кажа и че е от времето на баба ми. Добре е. В стаята, в която бях всичко беше ОК. Казаха ми, че има вероятност да мирише на мухъл /това техен бивш служител/ и да съм си извадела дрехите от гардероба, но това поне при мен не беше така. Чистичко беше. Всеки ден чистачките влизаха в стаята и се изхвърляха кошчетата, предполагам и са поизмитали /това не съм сигурна, но аз не съм и мърсила/, дори ми направи впечатление, че поне първата сутрин ми бяха сгънали пижамите и сложени върху възглавниците /аз си бях оправила леглата/. Спокойно се спеше, имаше лагерници и русначета и българчета, но не бих казала, че ми е било шумно. Още повече, че моята стая беше откъм басейна. Имаха организирани дискотеки, но те приключваха в 22.00. Не е далеко от плажа. Аз стигах до него за 5-10 мин., а не съм от най-бързите  Peace

# 245
  • София
Останах приятно изненадана от Китен. Искаш по-спокойно място - отиваш на Южният плаж, искаш повече лудница - към Северният.

И двата плажа са с чиста вода, което беше много важно за мен.
На Южният имаше от време на време водорасли, водата беше прорачна. На Северният изобщо не идях водорасло, водата също беше прозрачна, влизах си навътре в морето докато водата не ми стигне да врата и като погледна надолу - съвсем ясно си виждах дъното. А самото дъно беше чистичко, нито има камъни, нито дървета или други боклуци. На северният плаж има и атракции, но е голяма лудница. Има и много готини заведения на плажа.
Проблеми с комари, не сме имали.

Да дам отзив и за хотел Марина - страхотен е. Имам чувството, че е след ремонт. Чистичко, нагласено, апартамента ни беше добре обзаведен, нови мебели, всичко в приятно цветове. А за гледната - прекрасна. Вижда се плажа, морето, кея.. Масичките на ресторанта на хотела също са разположени така, че да имаш гледка към морето, докато хапваш. Отделно самият хотел си има плаж, с чадъри и шезлонги, който е отделен от Южния,. Плажа се почиства всеки ден и е много спокойно на него.  Peace

# 246
  • Пловдив
Привет и тук.Края на август за първи път ще ходим в Китен. В хотел Китен КООП.Мнения за него-храната,обзавеждане на стаите,че все намирам май стари снимки на хотела.Миналия септември бяхме на Мелса КООП в Несебър-и си беше с 2 LED тв-та,климатици и интернет.Храната всеки ден беше една и съща,но пък мен ме кефеше.Я кюфтета,я кебапчета и пържени картофи. И още доста други неща,но на мен това ми харесва като цяло. Кой колкото и каквото си сложи.

# 247
Останах приятно изненадана от Китен. Искаш по-спокойно място - отиваш на Южният плаж, искаш повече лудница - към Северният.

На Южният имаше от време на време водорасли, водата беше прорачна. На Северният изобщо не идях водорасло, водата също беше прозрачна, влизах си навътре в морето докато водата не ми стигне да врата и като погледна надолу - съвсем ясно си виждах дъното. А самото дъно беше чистичко, нито има камъни, нито дървета или други боклуци. На северният плаж има и атракции, но е голяма лудница. Има и много готини заведения на плажа.

Да дам отзив и за хотел Марина - страхотен е. Имам чувството, че е след ремонт. Чистичко, нагласено, апартамента ни беше добре обзаведен, нови мебели, всичко в приятно цветове. А за гледната - прекрасна. Вижда се плажа, морето, кея.. Масичките на ресторанта на хотела също са разположени така, че да имаш гледка към морето, докато хапваш. Отделно самият хотел си има плаж, с чадъри и шезлонги, който е отделен от Южния,. Плажа се почиства всеки ден и е много спокойно на него.  Peace

Здравей, интересува ме храната в хотела вкусна ли е  и най-вече много ли е близо до кея, т.к. съм с дете на 3г. и се чудя дали ще се нахраня спокойно или ще го пазя постоянно да не се удави. Благодаря!

# 248
  • Стара Загора

Caramell., тъкмо ме интересуваше състоянието на плажовете и влязох в темата да погледна и ти си писала за тях. Миналата година южния беше доста замърсен, в частта след чадърите имаше доста клечки, клони, самият плаж беше като издълбан от дъждовете.
Хотел Марина мисля, че преди 2 или 3 години отвори отново, преди това беше затворен за няколко години.

# 249
Отзиви за хотел Чиплаков?
Преди малко мъжът ми се е свързал с Чиплаков за резервация и е попаднал именно на него. Държал се е повече от зле и то, защото искаме нормална двойна стая, тъй като ще си носим и кошара за детето и нямаме нужда от трети креват. Бил е доста груб и е казал, че щом сме с дете освен тройна стая, друго нямало да ни даде.Това нормално ли е според вас?

# 250

Да дам отзив и за хотел Марина - страхотен е. Имам чувството, че е след ремонт. Чистичко, нагласено, апартамента ни беше добре обзаведен, нови мебели, всичко в приятно цветове. А за гледната - прекрасна. Вижда се плажа, морето, кея.. Масичките на ресторанта на хотела също са разположени така, че да имаш гледка към морето, докато хапваш. Отделно самият хотел си има плаж, с чадъри и шезлонги, който е отделен от Южния,. Плажа се почиства всеки ден и е много спокойно на него.  Peace

Здравей, интересува ме храната в хотела вкусна ли е  и най-вече много ли е близо до кея, т.к. съм с дете на 3г. и се чудя дали ще се нахраня спокойно или ще го пазя постоянно да не се удави. Благодаря!
Да и мен ме интересува кой хотел близо до Южния плаж е подходящ за малки деца? Моля ако някой може да ме посъветва да помогне.

# 251
Не мога да кажа, че е ново обзавеждането, но не мога да кажа и че е от времето на баба ми. Добре е. В стаята, в която бях всичко беше ОК. Казаха ми, че има вероятност да мирише на мухъл /това техен бивш служител/ и да съм си извадела дрехите от гардероба, но това поне при мен не беше така. Чистичко беше. Всеки ден чистачките влизаха в стаята и се изхвърляха кошчетата, предполагам и са поизмитали /това не съм сигурна, но аз не съм и мърсила/, дори ми направи впечатление, че поне първата сутрин ми бяха сгънали пижамите и сложени върху възглавниците /аз си бях оправила леглата/. Спокойно се спеше, имаше лагерници и русначета и българчета, но не бих казала, че ми е било шумно. Още повече, че моята стая беше откъм басейна. Имаха организирани дискотеки, но те приключваха в 22.00. Не е далеко от плажа. Аз стигах до него за 5-10 мин., а не съм от най-бързите  Peace
. Благодаря!

# 252
  • София
Хотел Марина е много близко до кея, но не мисля, че има такава опастност за децата. Даже има и маси, в заградено пространство, откъдето също се вижда морето.Докато бяхме там имаше много семейства с малки деца. Предимно руснаци :д
Колкото до храната беше малко еднотипна - салати, за основно ориз,картофи, кебапчета, кюфтета, пържоли, шницели, риби, пици и подобни неща. Всеки си слага каквото и колкото поиска.. но като цяло не бях очарована от ол инклузива.

# 253
Много си повярваха по нашето черноморие и още се чудя как има хора който да почиват на него.
Не е редно да ви искат пари за кошара на малко дете --все пак щом спи в кошара е по малко от 3г.
В турция в 5*хотел цената на нощувка на база All in--платихме 125 лв на вечер, тук на Каваците ни искат 150 лв на вечер. Просто думи нямам.

# 254
Много си повярваха по нашето черноморие и още се чудя как има хора който да почиват на него.
Не е редно да ви искат пари за кошара на малко дете --все пак щом спи в кошара е по малко от 3г.
В турция в 5*хотел цената на нощувка на база All in--платихме 125 лв на вечер, тук на Каваците ни искат 150 лв на вечер. Просто думи нямам.
Абсолютно! Като искаме двойна стая, значи сме си преценили, че детето не може да спи още на голям креват и това си е наше право все пак. И такова арогантно отношение..... А за този Кооп Китен дали има добри отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт