Китен 2016/2017

• 147 256
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Някой с мнение за станцията на БНТ от тази година.Оглеждам се за догодина.Намерих

някаква информация и телефон но има пакети за 10 нощувки.Дали може да се ползват 7 дена.

Може, колкото дни искаш Peace
За храната аз бях писала по-назад. През Юни се хранихме там и останахме разочаровани. През пиковия сезон може да не е така. Други години не сме имали оплаквания, добре си готвеха.

# 406
Благодаря за отговорите Laughing

# 407
Някой с мнение за станцията на БНТ от тази година.Оглеждам се за догодина.Намерих

някаква информация и телефон но има пакети за 10 нощувки.Дали може да се ползват 7 дена.

За храната аз бях писала по-назад. През Юни се хранихме там и останахме разочаровани. През пиковия сезон може да не е така. Други години не сме имали оплаквания, добре си готвеха.

През пиковия сезон се пробвахме....... Mr. Green

# 408

През пиковия сезон се пробвахме....... Mr. Green

Дааа, явно са си сменили готвача или  политиката на обслужване.

# 409
Здравейте, с едно питане- Някой в момента да е в Китен ?На главната улица 'Атлиман' има пици" Пиците на Пацо", в дясно на тях ( ако си с лице към тях) има магазин за чанти, портмонета и т.н.- та продавача ми каза,че имат магазин и във Велико Търново, но забравих да разпитам как се казва,сайт и т.н имат ли?

Ако на някой му е удобно, моля за помощ  bouquet

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 12:50 от Нонка

# 410
Аз да питам ако има някой в Китен в момента да сподели как е времето...а и водата Simple Smile  

Предварително Благодаря.  

П.П. Нонка - ако не ти е спешно, тези дни ще ходя в Китен и ще ги питам.

# 411
DaGa,  благодаря! Не, не ми е спешно, но ще се радвам ако разбера повече за магазина и собственика,за да си поръчам и чанта.  bouquet

# 412
Здравей, за съжаление магазина са го затворили. Пусната решетка и видимо изпразнен....

# 413
  • Пловдив
Пак да попитам за хотел ЕОС ако има вече отзиви да сподели... много се притеснявам вече с тези коментари за ужасни места с ужасна храна Simple Smile

Ние от години ходим в съседния "Авеню", вечер са храним в "Еос" - страхотна кухня, големи порции. Наши приятели пък от години ходят в "Еос", заради по-големите стаи и бани. Чисто е, закуската е разнообразна, на блок-маса, включва много плодове. Стаите откъм шосето и в 1, и в 2 са малко по-шумни сутрин. Басейнът в 1 е по-скоро декоративен.
Паркирането, предполагам, е проблемно в натоварения сезон /ние ходим в началото на юли, така че нямам преки наблюдения/.

И аз съм много голям почитател на хотел "Авеню" и на ЕОС като кухня. Според мен кухнята там е една от най-добрите в Китен, като се има предвид, че тази година много от заведенията се изложиха с храната. Явно не бяха случили на готвач. Като хотел също не изглежда зле, но аз не обичам да рискувам и предпочитам да ходя на места, на които вече съм била и ми е харесало Simple Smile

За жалост тазгодишното ни късно море се провали заради времето, но все пак си изкарах много хубави 4 почивни дни в Китен. Нямам търпение вече за следващия сезон, когато и нашето семейство ще е с един повече Simple Smile))

# 414
  • В.Търново
Извинявай, но какво море очаквате след 10-15 септември?! Нито за къпане става, нито за слънчеви бани.Не мога да разбера що за почивка ще е това като ще ходя с есенни дрехи на морето.Нищо лично...

# 415
  • Пловдив
Извинявай, но какво море очаквате след 10-15 септември?! Нито за къпане става, нито за слънчеви бани.Не мога да разбера що за почивка ще е това като ще ходя с есенни дрехи на морето.Нищо лично...

Между другото, имаше доста хора Simple Smile а и аз съм бременна, така че силното слънце и продължителното стоене във водата не са препоръчителни, така че ежедневните разходки покрай морето ми се отразиха много добре. Така или иначе просто имах нужда да сменя обстановката, но и на СПА да бях отишла, пак нямаше да мога да се възползвам от предлаганите услуги Simple Smile Тази година се примирих, че ще трябва да се наслаждавам по различен начин на почивките  Laughing
За мен си беше много релаксиращо.

# 416
  • В.Търново
Да, щом сте си починали е ок. Simple Smile За мен най-хубавата почивка е през активния сезон юли, август, късмет ще е , ако края на юни, началото на септември е все още подходящо времето и морето за почивка и водата да е достатъчно топла за къпане. Simple Smile
Отзиви за хотел Ариана няма ли за тази година.....?Много малко информация за него има от този сезон.Във Визитбг също не е достачно....

# 417

от 7ми до 12ти бяхме на Китен и всички дни времето си беше страхотно Wink

# 418
  • В.Търново
Цяло чудо е, че морето по-това време се задържа 25градуса. Simple Smile Други години водата пада на 22-23градуса.

# 419
  • В.Търново
http://www.ariana-kiten.com/bg/prices/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%B8.html

Хотел Ариана са публикували цените си за сезон 2017г.Има повишение на цената за активен сезон и намаление на процентите отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт