Китен 2016/2017

• 147 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Не съм чула шум от съседи,а хотела беше на 100% пълен.Ама и ние много-много не се и задържахме в стаята.За сметка на това ресторанта беше много тесен и за да пестят място бяха направили по-голямата част от масите на 8-ци,а имаше и една 10-ка.Това създаваше известно неудобство,понеже винаги трябваше да се храним с други хора на една маса.Сега като се замисля с тези дълги маси,повече ми прилича на стол,отколкото на ресторант...Имаше и тераса към ресторанта с по-малки маси и гледка към морето и басейна,на която сигурно е било много приятно човек да се храни,но ние така и не можахме да се вредим да седнем там...Все пак си изкарахме добре де. Simple Smile

# 391
На Атлиман в платената зона 6 лв чадър, 6 лв. шезлонг.
Направи ми впечатление, че в свободната зона имаше доста повече хора в сравнение с платената.
Комарите плъзнаха вече. 

# 392
А може ли само чадър да вземеш или задължително и шезлонг те карат да ползваш ?

# 393
А може ли само чадър да вземеш или задължително и шезлонг те карат да ползваш ?
Може. Но от втори ред назад. На първи само с шезлонг.
6 лв. бяха в силния сезон, сега може и да са по-малко.

# 394
До вчера цената беше тази.

# 395
Да хапнете пълнени картофи, голяма вкусотия! И до тях пиците на пещ бяха много добри!

# 396
До вчера цената беше тази.
Ясно, държат цените значи Simple Smile

Да хапнете пълнени картофи, голяма вкусотия! И до тях пиците на пещ бяха много добри!
Картофите сме ги пропуснали, но пиците наистина бяха добри  Peace
Да кажа само за пилетата на грил по главната - не стават за нищо, направо мумифицирани...

# 397

Къде да ги търсим да ги хапнем ? Wink

# 398

Къде да ги търсим да ги хапнем ? Wink

Как къде, в епицентъра на циганията  Mr. Green, т.е. на центъра, близо до Луна парка, там поне имаше, може и на други места

# 399
Е да де, но поста на "penmari" го разбирам все едно препоръчва точно определено място.

# 400
Как къде, в епицентъра на циганията  Mr. Green, т.е. на центъра, близо до Луна парка...
Ама как хубаво го описа  Joy
Което ме подсети, че до Лунапарка има страхотно магазинче за торти. Не влизах в бгмамма през почивката, но се падна рождения ден на детето и пуснах гугъл да диря торти. Познайте къде ме прати  hahaha че и веднага намерих отговора  Mr. Green
Пресни, вкусни и евтини Peace

# 401
Ами ние ги видяхме само на едно място и там ги и ядохме, де. Не на ул. Атлиман, а на горната, Странджа ли беше newsm78 Да, от центъра към автогарата като се върви, от лявата страна, и до картофките е заведението с хубавата пица на пещ.

# 402
Благодаря ти за насоката Simple Smile

# 403
Някой с мнение за станцията на БНТ от тази година.Оглеждам се за догодина.Намерих някаква информация и телефон но има пакети за 10 нощувки.Дали може да се ползват 7 дена.

# 404
Някой с мнение за станцията на БНТ от тази година.Оглеждам се за догодина.Намерих някаква информация и телефон но има пакети за 10 нощувки.Дали може да се ползват 7 дена.

Мнение за самата станция нямам. Някой беше препоръчал храната, но явно тази година са сменили готвача или доставчика на продуктите. Поръчахме си салата, картофки, пилешки шишчета и шницели. Първите три неща горе-долу ставаха, но от каймата на шницелите направо ми се догади. По отвратителни през живота си не съм яла. Порциите са малки. Може ние разбира се да сме случили такъв ден, но не повторихме.

Общи условия

Активация на акаунт