Китен 2016/2017

• 146 904
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Оказа се, че ще ходим в края на Юли. Хотел Оникс отпада, като вариант...Гледаме оферти и свят ми се извива от цени...Не искаме изхранване, а нормална стая, 3-ка...Аз, ММ и син на 6.
Оказва се трудно...Или са 70-80 лв, или тотални дупки...или с храна...
Били сме в семейна къща Елит. Чисто беше, но тройната стая беше много тясна...Балкона на съседите, наврян срещу нас...абе, не ни хереса твърде...
Та, ако срещнете стаи до 60 лв., с прилични размери, свиркайте!

Семеен хотел Фея разгледа ли?

# 106
  • софия
След дълго лутане къде да планирам лятната почивка,съм почти на финала- хотел Сигма. Ще съм благодарна ако получа отзиви за него. Не познавам Китен- дали близостта от 100м на хотела до плажа е реална? Хубава ли е тази част на плажната ивица-свободна/платена зона? С дете на 1.9г така че не ми се рискува и се надявам да получа информация от вас

# 107
След дълго лутане къде да планирам лятната почивка,съм почти на финала- хотел Сигма. Ще съм благодарна ако получа отзиви за него. Не познавам Китен- дали близостта от 100м на хотела до плажа е реална? Хубава ли е тази част на плажната ивица-свободна/платена зона? С дете на 1.9г така че не ми се рискува и се надявам да получа информация от вас

Според мен са дори по-малко от 100м.
Плажа е хубав,плитък,но е адски населен с много малка част платена зона и в топ сезон е кошмар да си намериш място,ако отидеш след 09:30,независимо в платената или не.
За хотела конкретно не мога да говоря,не съм била там,но можеш да погледнеш в миналогодишната тема,има отзиви и по спомен някои не бяха много положителни,от гледна точка размер на стаите и аромат на мухъл.

В близост до хотела са концентрирани доста дискотеки и мисля,че е доста шумно,но нека се включат и други.  bouquet

# 108
Здравейте може ли някой да каже отзиви за хотел Асарел в Китен

# 109
Здравейте, интересувам се от мнения за хотел Марина. С дете на 3 години и на 8г., дали ще е удобно?

# 110
  • столицата
Може ли въпросчета към наскоро посетилите Китен - има ли комари ? Има ли места за паркиране на автомобил?

# 111
Може ли въпросчета към наскоро посетилите Китен - има ли комари ? Има ли места за паркиране на автомобил?
От впечатлението ми на преминаващ за една вечер миналата година на пръви въпрос - да, на втори въпрос - не. Има запазена марка в Китен и Приморско  и май Созопол - туби с минерална вода пред определени къщи запазват паркоместа за приближени. Добре дошли демек в нашия град, ама ако може не паркирайте колите си

# 112
Преди около 2 седмици,имаше много места за паркиране и никакви комари.  Laughing

# 113
Сега сме в Приморско, но отскачаме и до Китен. Комари не са ни хапали, и да ,има къде да си паркирате колата все още. Не е пренаселено, напротив даже е много спокойно. Peace

# 114
  • София
Здравейте. Чудя се тази година дали да ходя на море в Китен. Интересувам се най-вече за това каква е обстановката на плажа. Чиста ли е водата в морето? Кой плаж е с по-чиста вода - Северният или Южният, изливат ли се около тях канализаците от хотелите и т.н. Много ще съм благодарна,ако споделите мнение Simple Smile.

# 115
  • столицата
Побут. Simple Smile Има ли новозавърнали се да докладват?
Работи ли лятното кино?
Препоръчайте и проверени този сезон места за хранене,моля..Както и предложение за вечерни занимания с тинейджъри

# 116
  • столицата
Здравейте. Чудя се тази година дали да ходя на море в Китен. Интересувам се най-вече за това каква е обстановката на плажа. Чиста ли е водата в морето? Кой плаж е с по-чиста вода - Северният или Южният, изливат ли се около тях канализаците от хотелите и т.н. Много ще съм благодарна,ако споделите мнение Simple Smile.
Днес по новините обявиха,че водата по Южното Черноморие отговаря на нормите.

# 117
Лятото кино работи, да.
Място за хранене-ние ядем в станцията на БНТ. Сградата и оборудването са стари, но поне храната е прясна и я виждаш преди да я платиш Peace
Комари тази година има навсякъде. Tired

# 118
Ресторант Слънце,намира се в една от преките на Атлиман,готвят чудесно.  Laughing

# 119
Здравейте, някой бил ли е в семеен хотел "Урдовиза" в Китен  - трябват ми впечатления от първа ръка Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт