Китен 2016/2017

• 147 005
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • В.Търново
Много си повярваха по нашето черноморие и още се чудя как има хора който да почиват на него.
Не е редно да ви искат пари за кошара на малко дете --все пак щом спи в кошара е по малко от 3г.
В турция в 5*хотел цената на нощувка на база All in--платихме 125 лв на вечер, тук на Каваците ни искат 150 лв на вечер. Просто думи нямам.
Моля те, кажи ми името на този хотел в Турция!

# 256
Абе сега не е много препоръчително да се ходи в Турция

# 257
  • sofia
На мен в Китен ми харесва! Не го давам за никаква Турция! Не ползваме ол инклузив, ресторанти болл! Също, при толкова много хотели, не бива да се обобщава. Аз съм много доволна от хотела, в който сме! Отношението е културно, стаята е с уникален изглед, чистят всеки ден, направиха ни отстъпка в цената! Как пък няма да ходя да давам пари на турци и гърци!

# 258
На мен в Китен ми харесва! Не го давам за никаква Турция! Не ползваме ол инклузив, ресторанти болл! Също, при толкова много хотели, не бива да се обобщава. Аз съм много доволна от хотела, в който сме! Отношението е културно, стаята е с уникален изглед, чистят всеки ден, направиха ни отстъпка в цената! Как пък няма да ходя да давам пари на турци и гърци!

А кой е хотела? И на място ли го намерихте.

# 259
  • sofia
Хотела е "Елит". На самия бряг е , до "Кремиковци". В панорамата сме, на последния етаж, има огромен балкон, гледаме изгрева, а нощем, звездите. Запазих стая 2 седмици преди почивката. На телефона на сайта на хотела.

# 260
Хотела в Турция е Palm Wings Ephesus
Относто ходенето до Турция, нищо притеснително няма. по-проблемо ще е да стигнете от Бургас до Царево от колкото от Пловдив до Кушадасъ

# 261
Привет и тук.Края на август за първи път ще ходим в Китен. В хотел Китен КООП.Мнения за него-храната,обзавеждане на стаите,че все намирам май стари снимки на хотела.Миналия септември бяхме на Мелса КООП в Несебър-и си беше с 2 LED тв-та,климатици и интернет.Храната всеки ден беше една и съща,но пък мен ме кефеше.Я кюфтета,я кебапчета и пържени картофи. И още доста други неща,но на мен това ми харесва като цяло. Кой колкото и каквото си сложи.

Повече от 15 години съм ходила там през соц.времето , когато Бай Тодор знаеше кое , къде и защо и как се строи. Винаги е било фантастично и като разположение и като всичко. В началото на сезона говорих лично с хотела - основно реновиран е някъде през 2003-та или 2004-та. Изглежда доста прилично , а с тази снимка е казано всичко
Поздравления! Пожелавам здраве и прекрасно изкарване , в което изобщо не се съмнявам! bouquet

# 262
  • Пловдив
Привет и тук.Края на август за първи път ще ходим в Китен. В хотел Китен КООП.Мнения за него-храната,обзавеждане на стаите,че все намирам май стари снимки на хотела.Миналия септември бяхме на Мелса КООП в Несебър-и си беше с 2 LED тв-та,климатици и интернет.Храната всеки ден беше една и съща,но пък мен ме кефеше.Я кюфтета,я кебапчета и пържени картофи. И още доста други неща,но на мен това ми харесва като цяло. Кой колкото и каквото си сложи.

Повече от 15 години съм ходила там през соц.времето , когато Бай Тодор знаеше кое , къде и защо и как се строи. Винаги е било фантастично и като разположение и като всичко. В началото на сезона говорих лично с хотела - основно реновиран е някъде през 2003-та или 2004-та. Изглежда доста прилично , а с тази снимка е казано всичко
Поздравления! Пожелавам здраве и прекрасно изкарване , в което изобщо не се съмнявам! bouquet

Благодаря Simple Smile Изрично посочих на тур-операторката че искам с изглед към морето

# 263
На Южен плаж в Китен сме
Сравнявам го с Нестинарка, Арапя и Силистар.Фаворит ми е.На Силистар платихме 4 лева да паркираме, видяхме дълбоко море и червен флаг и обратно.Арапя доста мръсно днес.Отивамв на Китен, ми все едно са различни морета.Изобщо няма да ае замислям, къде да резервирам другото лято

# 264

Благодаря Simple Smile Изрично посочих на тур-операторката че искам с изглед към морето
Здравейте! И ние решихме окончателно никакъв Чиплаков с това грубо отношение и резервиран Кооп Китен чрез Грабо.бг. Също за края на август, хайде сега ни остава да имаме късмет с времето и всичко ще е чудесно Simple Smile

# 265
На Южен плаж в Китен сме
Сравнявам го с Нестинарка, Арапя и Силистар.Фаворит ми е.На Силистар платихме 4 лева да паркираме, видяхме дълбоко море и червен флаг и обратно.Арапя доста мръсно днес.Отивамв на Китен, ми все едно са различни морета.Изобщо няма да ае замислям, къде да резервирам другото лято
Чудесно звучи, дано и хотелите около него са ок Simple Smile

# 266
Относто ходенето до Турция, нищо притеснително няма. по-проблемо ще е да стигнете от Бургас до Царево от колкото от Пловдив до Кушадасъ

Никой не говори за стигането, говорим за положението там. Ама щом сте авантюристи и не ви пука дали случайно няма ви тресне някой взрив или дали ще може да се върнете обратно в БГ ако затворят границите... отивайте, никой не Ви спира.

# 267
Ето на какво попаднах днес. Малко морско настроение  Grinning Grinning Grinning

# 268
  • от Луната
Здравейте. В момента има доста изгодна оферта за хотел София и моля за мнения. Интересува ме най вече как е плажа, че не съм ходила в Китен до сега и как е чистотата и храната в хотела? Благодаря много на всички, които ще ми помогнат  bouquet

# 269
ThinkingАз си харесвам Китен . В Турция  не ме е подкарвало  да  отида изобщо /а сега пък  Naughty/ , за  северната част на Гърция  може да си помисля newsm78
В Китен  съм почивала най-добре , когато  не е било с организирана храна - пълна свобода и кеф , не спазваш никакви  часове , хубави кръчмета има навсякъде .
При огранизираните ми почивки  само плащах храната , закуската пропускахме винаги , обядът  доста често  , защото тъкмо отидеш на плажа и  хайде  обратно , а пък вечерите  не винаги ни харесваха .

Общи условия

Активация на акаунт