Ние още сме назад с материала ама и това ще дойде. На мен ми се струва, че дивана е много мек и й пречи за тия маневри 
. Моето мъниче днес като че ли е по - добре, не й хърка толкова нослето и има по - малко сополи според мен, дано наистина се подобрява. Обаче вече само като ме види да й доближавам с нещо носа и почва да се върти и да реве. Ама то какво ли не му слагахме на това дете в носа и то му писна естествено. И сега за да и сложа капки или за да й го почистя с аспиратора, майка ми я държи, аз се опитвам да й сложа капки, то реве, върти се и пищи, изобщо сме като светата инквизиция.
.
. Хубав ден на всички

момичета да ви кажа - тази сутрин не нахраних Калина в 5, защото тя си спинкаше, в 6 тя пак спинкаше - в 7 се размърда и я гушнах и яде в 8 сутринта. Т.е яде в 8 вечерта, в 2 и в 8 сутринта. Така храненията ни стават 6 за денонощие и се надявам така да продължим
Сега ще видя дали ще иска да яде по 150 мл или продължаваме по 120 мл. 
nie sega se vurnahme ot vaksina biha mu dve I pochti ne plaka purvata daje I ne q useti :pray:otnosno kilogramite sme 7.200 koito spored pediaturkata sa mnogo I mi kaza da mu dam pure ot plod az reshih da e qbulka,no ne mislite li che taka posle moje da ne iska zelenchikovite 
Препоръчани теми