Сара беше писала, че ще се включи - но не беше споменала Ангад! Накрая са се появили заедно ...
Аз така и не разбрах какъв е този видео чат, в който са се включили и не успях да ги гледам!
Явно е имало и други в моето положение и после Сара беше написала адреса, на който човек трябва да си направи регистрация ...
Това явно е някакъв нов вид интернет портал подобен на instagram и twitter, на явно за видео! Още не съм съвсем наясно ...
Ето адреса на този сайт: https://fame.live/
А това е адреса на Сара там: https://fame.live/profile/955199
Когато си направим регистрация трябва да я последваме и когато има някой видео чат ще може да се гледа ...
Сара обикновено казва, когато има такова нещо ...
Аз още нямам профил тук - ще опитам по-натам да си направя ...
Двамата са много сладки - тя го сбърка за механик, а всъщност явно е един от собствениците, на къщата, в която тя дойде за сватбата на сестра си. Така поне разбрах ...
Двамата са супер сладки - харесват им ролите им ...
Какво да се прави - затова пускам първите няколко снимки на Ангад и Сара от зад кадър от новия им сериал отново!!! Страхотни са ... 

Според мен още от началото трябваше да ги направят двойка, а те така и не го направиха ...
А и като се има в предвид, че този сериал е продължение на един друг след години - явно зрителите нещо не са го харесали. Те си искаха Сара и Ангад за двойка, а вместо тях трябваше да гледаме другите ...
Това лично мен ме изнерви, защото мечтаех да гледам Сара и Ангад заедно и точно, когато се зарадвах, че ще ги видим като двойка те показваха все други - а накрая решиха да спрат сериала. Днес 04 март беше излъчен последния епизод ...
Иначе и добър и лош Ангад игра страхотно - Сара също ...
Лично аз се моля да поканят Сара и Ангад като двойка в нов сериал, но да си го започнат двамата от самото му начало и да са главната двойка, а не да ги гледаме от време на време, а вмясто тях други да са главните - те не го заслужават! Дано направят сериал специално за тях - където пак да са двойка ...