Днес 02 февруари 2016 е бил първия снимачен ден на Сара и Ангад заедно в сериала Saubhagyalaxmi!!!
Двамата пуснаха тази уникална снимка зад кадър!!!
Както винаги са супер готини, сладки и прекрасни - обожавам ги!!!
Пускам и съобщението, което написа Ангад ...

Все още не са излъчили епизода с появата на Ангад, но вероятно ще е тези дни!
Видях, че в този сериал играе също и актьора изпълняващ ролята на Анмол в "Цветовете" ...
Сериала Saubhaghyalakshmi е продължение на предишния Bhaghyalakshmi явно след някакъв огромен скок са направили един вид нов сериал с нови герои и история - не разбрах точно.
Saubhaghyalakshmi започва от 220-ти епизод!
Сара и Ангад ще играят ролята на младежи - затова Ангад е променил външния си вид: скъсил е косата си и е пообръснал брадата си!!!
Дори в една статия пишеше заглавие - ще отреже ли косата си Ангад Хасиджа заради Сара Кан!!! Направил го е ...
Нямам търпение отново да ги гледам заедно и се надявам, че ще бъдат двойка ...
И двамата казват, че са много развълнувани и щастливи, че отново ще работят заедно ...

В ексклузивен разговор с нас, Ангад говори за споделянето на екранно време и пространство със Сара Кан, за новият му външен вид, за неговите духовни вярвания и т.н. 

Сара е по-развълнувана и от мен, че ще ме има в сериала и ще участвам заедно с нея.
Ще видите и двама ни като младежко ориентирани герои.
Този път аз съм супер развълнуван за този проект.

Ние сме истински актьори и работим с цялото си сърце, за да потънем в образа, който ни предлагат и това е, което се отразява на нашите роли на екрана.

Сара казва прекрасни думи:
"Аз съм много развълнувана от това, че отново ще работя с Ангад, защото той е един от най-близките ми приятели в реалния живот, моят най-добър приятел, той е много близък с мен, той е като мое семейство.
Неговата съпруга, неговата майка, неговата дъщеря - всички са много близки с мен.
Храната приготвена от жената на Ангад ми е любима. Невероятна е и е много вкусна.
Много съм развълнувана, че Ангад влиза в сериала - "Цветовете на любовта"/ Bidaai е много обичан в Албания, Румъния, България, Грузия и други страни.
Там той отново е номер 1 - истински хит и хората искат да ни гледат още и още - отново двамата заедно.
Така, че след Bidaai и Ram Milayi Jodi е време най-накрая ние с Ангад отново да работим заедно.
Аз съм много, много развълнувана ... "
Това с храната обаче ме разби ...
Веднага се сетих как по време на Ram Milayi Jodi имаше репортаж, в който се виждаше как жената на Ангад готви храна и той я носи на сета и си я изяжда със Сара! Сигурно и сега ще им готви, та двамата да си хапват ...
А как хубаво се усмихва Сара, когато говори за Ангад ...
Двамата са страхотни - много ги обичам и съм супер щастлива, че отново ще ги видим заедно. Това си е сбъдната мечта ...

Най- после мечтата ни да ги видим отново като двойка се сбъдна!

Най- после мечтата ни да ги видим отново като двойка се сбъдна!

Много се радвам, че темата ви харесва - това означава много за мен!
Страхотно е, че заедно ще си коментираме нашите любимци Сара и Ангад и новият им сериал ...
Наистина това е отличен старт на темата!
Откога чакахме такава новина ...

Същото става и при мен - епизода тръгва, а после прекъсва. Явно сайта си е проблемен ...
За сега не намирам епизодите никъде другаде ...
Ако открия нещо ще пиша ... 
Все още епизода го няма ...
Намеря ли нещо ще го споделя при първа възможност ...

Под нея е написала, че днес ще започнат епизодите с Ангад в сериала!!!
Пускам снимката и съобщението на Сара ...

Много съм щастлива ...
Клипа е със супер качество, а двамата са невероятно готини и сладки ...
Правят си селфи, дават и интервю - уникални са!
Сара ме разби като нарече Ангад - Анги Панги ...
Вижда колко са си близки и колко много се обичат - сладури от класа ...
Направих и няколко стоп кадъра от видеото ...

Ще ги качват по дати - там, където пише Written Episode има резюме за епизода на английски - пак по дати!!!
А там където пише Episode Watch Online си е самият епизод!!!
Появата на Ангад и първата среща на героя му с героинята на Сара е страхотна ...
Двамата са много сладки - тя го сбърка за механик, а всъщност явно е един от собствениците, на къщата, в която тя дойде за сватбата на сестра си. Така поне разбрах ...
Тя даже му даде пари за това, че й помогна с куфара ...
Героя на Ангад веднага си я хареса та дори попита работника коя е ...

Ще ги качват по дати - там, където пише Written Episode има резюме за епизода на английски - пак по дати!!!
Появата на Ангад и първата среща на героя му с героинята на Сара е страхотна ...
Двамата са много сладки - тя го сбърка за механик, а всъщност явно е един от собствениците, на къщата, в която тя дойде за сватбата на сестра си. Така поне разбрах ...

Препоръчани теми