Както знаете двамата играха заедно в един сериал и от тогава са много големи приятели ...
И двамата са страхотни - много са готини и сладки!!!

И една нова снимка на Киншук от фитнес залата - страхотен е ...

Както знаете двамата играха заедно в един сериал и от тогава са много големи приятели ...
И двамата са страхотни - много са готини и сладки!!!

Радвам се, че нещата които пуснах са ти харесали.
И аз се надявам скоро да излязат нови снимки, клипчета и моменти със Сара и Ангад.
Дано покрай рождения й ден излезе нещо интересно ...

Благодаря ти за хубавото видео с Ангад и Сара ...
Както винаги са супер сладки и прекрасни заедно ...
Не съм сигурна от кога е видеото - може и да е ново, а може и да е от преди време. Тези дни не са пускали нищо ново ...
Утре е рождения ден на Сара и се надявам да излязат нови снимки на Сара и Ангад заедно ...

Благодаря ти за хубавото видео с Ангад и Сара ...
Както винаги са супер сладки и прекрасни заедно ...
Не съм сигурна от кога е видеото - може и да е ново, а може и да е от преди време. Тези дни не са пускали нищо ново ...
Утре е рождения ден на Сара и се надявам да излязат нови снимки на Сара и Ангад заедно ...

Одеве като го свалях не съм погледнала понеже бързах - имало е проблем при тегленето - затова се е получило така ... 

Одеве като го свалях не съм погледнала понеже бързах - имало е проблем при тегленето - затова се е получило така ... 

Благодаря ти за прекрасното видео от рождения ден на Сара ...
На рождения й ден както винаги е бил Ангад ...
Но този път е ходила и Парул/ Рагини, както и актьора в ролята на бащата на Алек и Ранвир - Индраджит
На партито са били също и актьора Алан Капур/ Рахул от "Светлината" - Амар от "Ритъма на мечтите", който си партнираше със Сара там и станаха добри приятели ....
Присъствал е и актьора Manish Raisinghan/ Ситханд от "Ритъма", който видяхме в началото на "Цветовете на любовта". Той също е голям приятел на Сара ...
Присъствали са и добрите приятели на Сара и Ангад - Маниш Нагдев и годеницата му - актрисата Шришти Роуд, която изпълнява ролята на Анушка в "Сияйна Луна". Много си я харесвам нея ...

Поне знаем, че Ангад е бил там и е празнувал заедно със Сара ...
От доста време не споделям нищо, а причината е, че откакто се появи тази нова версия не мога да вляза в профила си и се наложи да направя нов!
Яна, nansim - благодаря ви за всички прекрасни неща, които сте пуснали ...
И аз напоследък нямах време да пиша в темата, но винаги следя с интерес това, което пускате.

Казва се: Bell baj gayi
Ето 2 снимки, които Сара пусна свързани с него - там е и сестра й, затова не съм сигурна какво е точно, но вероятно скоро ще разберем ...

До тук този сериал има заснети над 300 епизода, а Ангад се е присъединил към него от 17-ти август ... 
Препоръчани теми