Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете и след това: Saubhagyalaxmi - Тема 3

• 62 156
  • 624
  •   1
Отговори
# 120
Ии за лека вечер с тази невероятна снимка. Вижте само как го е целунала , обожавам да ги гледам така  Two Hearts newsm51

Здравей, Yana_Salekh!   smile3525
Невероятна снимка на Сара и Ангад! И аз обожавам да ги гледам така! Прекрасни са! :txtlove
Спокойна нощ и успешна нова седмица на всички!  Hug

# 121
Ии за лека вечер с тази невероятна снимка. Вижте само как го е целунала , обожавам да ги гледам така  Two Hearts newsm51

Здравей, Yana_Salekh!   smile3525
Невероятна снимка на Сара и Ангад! И аз обожавам да ги гледам така! Прекрасни са! :txtlove
Спокойна нощ и успешна нова седмица на всички!  Hug

Наистина са много сладки, личи си, че обичат да са заедно  smile3521 Two Hearts

# 122
ПРЕКРАСНА НОВИНА!! Всички епизоди на Цветовете са качени в сайта hotstar.  smile3501 newsm44 Вече отново можем да се насладим на сладките моменти на Садна и Алек  Two Hearts Two Hearts
Ето линк към сайта : http://www.hotstar.com/tv/sapna-babul-ka-bidaai/8414
Приятно гледате!  Hug

# 123
ПРЕКРАСНА НОВИНА!! Всички епизоди на Цветовете са качени в сайта hotstar.  smile3501 newsm44 Вече отново можем да се насладим на сладките моменти на Садна и Алек  Two Hearts Two Hearts
Приятно гледате!  Hug
Здравей, Yana_Salekh!
Наистина прекрасна новина!  newsm68
Благодаря ти за линка!  Hug bouquet

# 124
Приятно гледате!  Hug
Здравей, Yana_Salekh!
Наистина прекрасна новина!  newsm68
Благодаря ти за линка!  Hug bouquet

Няма за какво nansim . Радвам се, че все още има някой в темата  newsm12

# 125
Здравейте приятели!!!  Hug Hug Hug Благодаря ви за всички прекрасни неща, които сте пуснали ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Днес имам рожден ден и искам специално да ви почерпя ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Flushed nbirthday

# 126
Здравейте приятели!!!  Hug Hug Hug Благодаря ви за всички прекрасни неща, които сте пуснали ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Днес имам рожден ден и искам специално да ви почерпя ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Flushed nbirthday

Здравей, Роси!  Hug
Радвам се, че се появи отново! Надявам се, че вече ще можеш по-често да влизаш в тази тема. Наистина ни липсваш много.

Роси, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с любов и положителни емоции!
Весел празник с любимите ти хора!
smile3525

# 127
  • София
РОСИ Честит Рожден Ден!
Бъди много щастлива, постигай мечтите си и успех във всичките ти начинания. Много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover newsm74

На патерици, но от сърце, нямам време да препускам из темите както преди Laughing newsm76 Благодаря за почерпката smile3525

# 128
  • София
Ха сега, привет на всички момичета Hug Hug Hug

Здравейте  Hug Някой знае ли къде мога да гледам сериала със Сара - Hamari adhuri kahani? Доста търсих в интернет, но не го намирам. Ако някой знае, моля да ми даде линк!  newsm78

Yana_Salekh  Hug Сара играе в игралният филм "Hamari adhuri kahani" който е с Видя Балан. Там Сарита играе поддържаща роля.
Ето ви го с руски превод, гледала съм го в оригинал Peace  но рускините се справят чудесно. http://turkcinema.tv/indian-serials/nasha-nepolnaya-istoriya-ham … huri-kahaani.html Мисля, че го има някъде и по българските торенти Hug

Има и сериал Peace но там доколкото видях Laughing играе Тапася от "Моята Карма"  Peace

И малко за Ангад. Хвърлям по един поглед на един сериал който ме заинтригува, оставих го да отлежава за по-нататък Laughing Интересна история, новичък е. Ангад е в отрицателна роля, но се справя чудесно Mr. Green Laughing Grinning Мноого е добър в изграждането на образите си. След перфектната му игра като Алек,  съм сигурна, че може да изиграе всичко! Ролята му не е в много епизоди, но все пак може да му се насладите Hug Дано да има късмет в ролите които му предлагат занапред Hug Hug Hug Ето ви линк "Waaris" http://turkcinema.tv/indian-serials/naslednik-waaris.html

nansim Hug kirionka Hug JIVAAZ Hug  Yana_Salekh  Hug Роси  Hug

# 129
Здравейте!  Simple Smile
miha, много се радвам да те „видя“ в тази тема!  Hug Благодаря за линковете!  bouquet
И аз попаднах на сериала Waaris, в който играе Ангад. (Изобщо гледам всичко, което успея да открия за него и Сара.) За разлика от теб аз не разбирам нищо от това, което говорят, но то понякога не е и нужно да разбираш. Ангад наистина се справя страхотно. Успя да ме отблъсне от този образ дори и без да разбирам езика. Досега му се възхищавах заради начина, по който представи образа на Алек в любимия ми сериал „Цветовете на любовта“, но и аз като теб мисля, че Ангад би могъл да изиграе всичко. Гледах и епизодите от сериала Saubhagyalaxmi, в които участваха двамата със Сара. Там също се справи добре, макар че участието му беше много за кратко. В интервюта, в рекламите за сериала казваха, че Сара и Ангад отново ще бъдат двойка (и поради настояването на феновете), но това така и не се случи. И този сериал беше претупан набързо според мен и не успяха да доразвият образите на Сара и Ангад. Дано в близко бъдеще двамата да направят нов сериал заедно, за да имаме възможност отново да се наслаждаваме на невероятната химия помежду им.  Praynig Praynig Praynig
Доколкото знам Сара в момента снима сериал в Пакистан. За съжаление едва ли ще имаме възможност да го видим, но съм сигурна че се е справила чудесно. И двамата с Ангад са перфектни – независимо дали изпълняват главни, второстепенни, положителни или отрицателни роли.
Май малко се поувлякох, но стане ли дума за Сара и Ангад трудно се удържам.  Дано не съм ви досадила прекалено. Embarassed
Хубав и успешен ден на всички!

# 130
Ето няколко снимки на Сара от Пакистан.

# 131
Ха сега, привет на всички момичета Hug Hug Hug

Здравейте  Hug Някой знае ли къде мога да гледам сериала със Сара - Hamari adhuri kahani? Доста търсих в интернет, но не го намирам. Ако някой знае, моля да ми даде линк!  newsm78

Yana_Salekh  Hug Сара играе в игралният филм "Hamari adhuri kahani" който е с Видя Балан. Там Сарита играе поддържаща роля.
Ето ви го с руски превод, гледала съм го в оригинал Peace  но рускините се справят чудесно. http://turkcinema.tv/indian-serials/nasha-nepolnaya-istoriya-ham … huri-kahaani.html Мисля, че го има някъде и по българските торенти Hug

Има и сериал Peace но там доколкото видях Laughing играе Тапася от "Моята Карма"  Peace

И малко за Ангад. Хвърлям по един поглед на един сериал който ме заинтригува, оставих го да отлежава за по-нататък Laughing Интересна история, новичък е. Ангад е в отрицателна роля, но се справя чудесно Mr. Green Laughing Grinning Мноого е добър в изграждането на образите си. След перфектната му игра като Алек,  съм сигурна, че може да изиграе всичко! Ролята му не е в много епизоди, но все пак може да му се насладите Hug Дано да има късмет в ролите които му предлагат занапред Hug Hug Hug Ето ви линк "Waaris" http://turkcinema.tv/indian-serials/naslednik-waaris.html

nansim Hug kirionka Hug JIVAAZ Hug  Yana_Salekh  Hug Роси  Hug

Благодаря за линка miha-

# 132
  Момичета - а всички сме такива  заради романтичната ни отдаденост на артистите от любимия сериал - благодаря ви за хубавите моменти със Сара и Ангад, които споделяте! Роси, прекрасна си на своя рожден ден, присъединявам се, макар и със закъснение, към поздравленията! Толкова много сме научили за красивите взаимоотношения между хората от нашите любимци, че радостта ни да се "срещаме" в интернет наистина е безусловна, искрена и винаги очаквана нетърпеливо... Бъдете здрави, щастието съществува - без значение в какви форми и форуми го изживяваме!

# 133
Вижте на какви снимки попаднах. Hug Лично аз преди не съм ги виждала  Two Hearts

Сара и дъщеричката на Ангад хмм кой ли е фотографа?  smile3521

Сара и Ангад на наградите

# 134
  Момичета - а всички сме такива  заради романтичната ни отдаденост на артистите от любимия сериал - благодаря ви за хубавите моменти със Сара и Ангад, които споделяте! Роси, прекрасна си на своя рожден ден, присъединявам се, макар и със закъснение, към поздравленията! Толкова много сме научили за красивите взаимоотношения между хората от нашите любимци, че радостта ни да се "срещаме" в интернет наистина е безусловна, искрена и винаги очаквана нетърпеливо... Бъдете здрави, щастието съществува - без значение в какви форми и форуми го изживяваме!

Здравейте!  Hug
Радвам се, че феновете на Сара и Ангад, които влизат в темата се увеличават.  Simple Smile
Дано да се включат и други!
Yana_Salekh, благодаря ти за снимките!  Hug bouquet
Точно тези на Сара и Ангад и аз не съм ги виждала! Страхотни са!  newsm44 Two Hearts newsm76
А Сара има доста снимки с дъщеричката на Ангад. Някъде бях чела, че двете много се обичат.  Simple Smile
Момичета, желая ви прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции!
Дано и нашите любимци ни зарадват с нови снимки и клипчета. Обожавам да ги гледам двамата заедно!  txtloves love001

Общи условия

Активация на акаунт