Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 641
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Мерси! И аз нося 36/S за блузи и се чудех дали ще се напъхам в това яке  http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0302809004.html

Някой виждал ли го е наживо? Дали си отговаря?
Много добре изглежда!

# 151
  • Popovo
Пуснах аз едно от сините якета, докато се чудя 170 размер свърши, та пуснах 164.Дано ми стане. Praynig

# 152
Пуснах аз едно от сините якета, докато се чудя 170 размер свърши, та пуснах 164.Дано ми стане. Praynig

пиши после  bouquet

# 153
  • Popovo

пиши после  bouquet

Задължително ще дам отчет -я да се похваля, я да отиде в размените. Mr. Green

# 154
  • Варна
Lady April белите кецове как са на живо?
На мен не ми харесаха, защото кожата е леко лъскава. Иначе са ок, удобни за обуване, събуване, лекички и с отвори за проветрение.

# 155
  • Варна
Devil_Rose, благодаря за якенцето! И аз поръчах сега за есента. Simple Smile

# 156

пиши после  bouquet

Задължително ще дам отчет -я да се похваля, я да отиде в размените. Mr. Green

Ще ти стане. На хлапето взимам този номер, идеално ми е.

# 157
Ок, мерси!
Аз купувам вече за 2-ра година високите кецове с мъхеста подплата за преходните сезони и съм доволна.
Много от нещата от сайта не ги намирам в физически магазин като отида. поне този в Търново есента не беше добре зареден.
Предстои да открият магазин и в Русе - ще го видим след 1-2 седмици.

# 158
  • Варна
Не е само при вас така. Във Варна все още няма летни неща, а в сайта са налични от 20дни. 5 пъти ходих и за къси чорапи за маратонки, които така и не се появиха.

# 159
Simple Smile на мен Варна ми е другото място за шопинг, но явно е до късмет с наличностите.
За 5-6 дни трябва да ми дойде поръчката, нали?
С кой куриер работят? Аз съм пуснала с наложен платеж.

# 160
  • Варна
Да. Във Варна и никога не съм виждала обувки естествена кожа.

А за чаршафите не знам дали сте обърнали внимание, че според описанието им платът е един и същ. А имат разлика в цените. За памучните говоря, не от лен и сатен. Аз купих едни сини с лъв и бели със зебрите. Харесаха ми. Но пък размислих после за зебрите и ги върнах. Други ще поръчам.

# 161
Ок, мерси!

Много от нещата от сайта не ги намирам в физически магазин като отида.

Абсолютно вярно. Много неща ги няма в реалните магазини, или поне във всички реални магазини.
Питала съм защо нямат неща от сайта и са ми казвали, че магазините не зареждат всички колекции и всички артикули. Най-разнообразно било в моловете, но дори и там няма всичко, което е на сайта.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 11:56 от Анонимен

# 162
Онлайн магазина и реалните магазини са на различни търговци. Затова е нормално да има разминавания...в цени, в наличности Peace

# 163
  • Варна
Simple Smile на мен Варна ми е другото място за шопинг, но явно е до късмет с наличностите.
За 5-6 дни трябва да ми дойде поръчката, нали?
С кой куриер работят? Аз съм пуснала с наложен платеж.
За 3-4 дни идва поръчката с Еконт.

Или аз не гледам където трябва, но в магазина чаршафи не съм виждала. Само в сайта ли са?

# 164
Момичета, оправиха ли плащанията с карта? Чудя се как да пусна.

Общи условия

Активация на акаунт