Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 644
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Оправиха, последния път с карта платих.
Но и да не е оправено то ще ти излезе съобщение и ще сложиш отметката на "наложен", пък после ще платиш с карта през сайта на Еконт. Няма допълнителни такси, т.е. едно и също е Peace

# 166
Оправиха, последния път с карта платих.
Но и да не е оправено то ще ти излезе съобщение и ще сложиш отметката на "наложен", пък после ще платиш с карта през сайта на Еконт. Няма допълнителни такси, т.е. едно и също е Peace

Пуснах с наложен. Що ме достраша да пробвам, не знам.
Благодаря ти все пак! bouquet

# 167
Не се притеснявай, някой пъти и да има проблем нищо страшно не се случва, просто излиза "грешка еди каква си" и те връща пак на плащане Simple Smile

# 168
Да, така е, но нали знаеш като те засърбят ръцете да поръчаш, всяко отлагане дразни. Crazy
Пуснах две блузки, едната от детската секция, дано е ок размера, маратонки за малкия, жилетка, и да замажа очите на мъжО, една тениска и за него тоя път. Mr. Green

# 169
Аз поръчах снощи от синьото яке 158 за детето. Днес тя ходила до магазина и го пробвала ама май ще и е малко. Мислех да откажа поръчката, но вече пише - изпратена.

# 170
И в Плевен е така.Харесвам си доста неща от сайта.Отивам и не намирам нито едно  ooooh! .Или намирам едно две и то не моите номера.Дразни ме и различната цена в сайта една в магазина друга .Или по ниска или по висока.Някой взимал ли е от лаковете им?Добри ли са ?

# 171
И в Плевен е така.Харесвам си доста неща от сайта.Отивам и не намирам нито едно  ooooh! .Или намирам едно две и то не моите номера.Дразни ме и различната цена в сайта една в магазина друга .Или по ниска или по висока.Някой взимал ли е от лаковете им?Добри ли са ?

Ние пък с ММ отиваме в магазин да си хареса дрехи. Една тениска много му заспа, аз започнах да го убеждавам да я върне, пък аз ще я поръчам от сайта с 25% намаление hahaha . Той ми се изсмя, не искал да се занимава с глупости и я купи. Е после се убих да я търся, в сайта я няма тази тениска. И едни чорапи си купи странно зелено, има същия модел но този цвят в сайта го няма.
Така, че също и някои неща ги има в магазините, а онлайн не.

# 172
Аз поръчах снощи от синьото яке 158 за детето. Днес тя ходила до магазина и го пробвала ама май ще и е малко. Мислех да откажа поръчката, но вече пише - изпратена.
Може ли да се отказва поръчка? Наскоро исках да откажа нещо, но никъде не видях такава опция, при все че все още не беше изпратен артикула  newsm78

# 173
  • Варна
Предполагам с обаждане се случва.

# 174
Може ли да се отказва поръчка? Наскоро исках да откажа нещо, но никъде не видях такава опция, при все че все още не беше изпратен артикула  newsm78

Мисля, че не може. Може да откажете да си я вземето от куриера  Peace

# 175
Аз не съм забелязвала разлика в цените на сайта и в магазините.
Има разлика обаче в намалените артикули - едни са намалени в сайта, а други - в реалните обекти.
Особено при детските неща има голямо разминаване.

# 176
Аз не съм забелязвала разлика в цените на сайта и в магазините.
Има разлика обаче в намалените артикули - едни са намалени в сайта, а други - в реалните обекти.
Особено при детските неща има голямо разминаване.

Различни търговци са...онлайн магазина и реалните магазини...
Стига сте се чудили, много пъти сме го коментирали...

# 177

Мисля, че не може. Може да откажете да си я вземето от куриера  Peace

Благодаря   bouquet
Сигурно наистина ще я откажа на куриера, но нямаше да е лошо да я има тази опция и на сайта.

# 178
момичета,абонирах се получих код ,но защо като поръчвам ми изписва невалиден?може ли да се ползва и за  артикули от разпродажбата?мерси bouquet

# 179
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0203190005.html
Отговаря ли си на размера? Някой има ли 104 или 110 да ми измери?

Общи условия

Активация на акаунт