Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 682
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
При мен обикновено късно вечер ги товарят на влака и по товарителница ми излиза резултат към 22-23ч. късно вечер. На следващия ден в 9ч вече е дошла при мен...Ще дойде, търпение Peace

# 196
  • Варна
И при мен а така, но минали пъти от НМ са ми отговаряли, че изпращат поръчката още на другия ден, но транспорта им отнема няколко дни за това и дават 3-4 дни за доставка. Моята от четвъртък вечер и потвърдена в петък я очаквам утре. Днес няма да е.

# 197
  • Sofia
Ако днес поръчам, има ли шанс да дойде поръчката до петък според вас?

# 198
  • Плевен
Ако днес поръчам, има ли шанс да дойде поръчката до петък според вас?

Не

# 199
Някой да е поръчавал този гащеризон?
За дъщеря ми го харесах, има обаче само размер 32. Тя е 160 см и 50 кг, чудя се дали ще й стане  Rolling Eyes

# 200
  • Варна
Някой имали това яке за момченце , искам ако може да качи снимка от вътре и да каже дали става за пролетта. Благодаря. Simple Smile

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0373217001.html
Съжалявам, че не мога да кача снимка в момента, но якето е страхотно за пролет/есен.
Отвътре е само с мрежеста подплата, тя се вижда малко на снимките около яката.
Ветро и водоустойчиво е. Дъщеря ми има същия модел, сиво със зелени звезди. Купихме го миналата есен и сега пролетта пак ще го носи. Ако е по-хладно времето, отдолу с анорак става, при топло време само с памучна блузка.
Един съвет - вземете размер по-голямо, за да хванете и идващата есен.

# 201
  • София
Само 24 часа - до 20% отстъпка! + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Пазарувайте повече и спестявайте повече с включена безплатна доставка.
Използвайте код 0324 (10% отстъпка при сума от 30 лв) и код 0325 (20% отстъпка при сума от 65 лв).

* Валидно на hm.com до 13:00 ч. на 23.02.2016.
Тази оферта ще бъде приложена към кошницата Ви за пазаруване.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 15:21 от eleonita

# 202
  • Варна
Тъкмо това влизах да напиша Simple Smile

# 203
  • Варна
А как връщате?
Тоест не ме интересува за етикетите.Там видях какво да опиша и как,а по скоро във офис на еконт ли носите?Викате ги на адрес и за чия сметка?
Благодаря! bouquet

# 204
Няма разлика дали е от офис или от адрес, цената е твърда, и в двата случая 4.90 лв.
Не се плаща на куриера, а H&M ти превеждат по сметката сумата минус 4.90 лв. Ползваш задължително товарителницата, която е в отрязъка за връщане, за да мине по тази графа - връщане.
Случвало ми се е и да не ми ги удържат, не знам защо, но ми преведоха пълната сума.

# 205
Някой да е поръчавал този гащеризон?
За дъщеря ми го харесах, има обаче само размер 32. Тя е 160 см и 50 кг, чудя се дали ще й стане  Rolling Eyes
Вече гледам, че има и 34 р-р. Аз съм 168 и 54 кг и бих си взела за мен 34. Предполагам, че трябва да и е добре. newsm78

# 206
  • Варна
Няма разлика дали е от офис или от адрес, цената е твърда, и в двата случая 4.90 лв.
Не се плаща на куриера, а H&M ти превеждат по сметката сумата минус 4.90 лв. Ползваш задължително товарителницата, която е в отрязъка за връщане, за да мине по тази графа - връщане.
Случвало ми се е и да не ми ги удържат, не знам защо, но ми преведоха пълната сума.

Благодаря ти Не се сърди човече- ще се размина с връщането и затворени пари.Влязох да чета и видях,че артикулът ми не подлежи на връщане или замяна/Бански/ Cry А в случая аз само го отворих погледнах,че няма да ми стане и го прибрах в плика.Ще отлежава за по добри времена.

Алекс1 Благодаря за идеята  bouquetтолкова им се ядосах че забравих за този вариант.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 23:19 от desuri

# 207

Благодаря ти Не се сърди човече- ще се размина с връщането и затворени пари.Влязох да чета и видях,че артикулът ми не подлежи на връщане или замяна/Бански/ Cry А в случая аз само го отворих погледнах,че няма да ми стане и го прибрах в плика.Ще отлежава за по добри времена.

Пусни го в темата за размяна. Wink

# 208
  • Бургас
Има ли тема за размяна от НМ?
Ако може и един линк. Simple Smile

# 209
  • Варна
Има ли тема за размяна от НМ?
Ако може и един линк. Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672370.0;topicrefid=20

Общи условия

Активация на акаунт