Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 677
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
За офертата горна и долна част за 17.99 кога се намалява цената нещо не ми става

# 451
Получихме тези сандали 31номер, малки са ни не ми се занимава с връщане ако някой шрояви интерес ,цветът е розова пудра.Взимани с 25% намаление
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0358344005.html

# 452
  • Пазарджик
Тази оферта горна и долна част за 17.99 момчешките панталони с какво се комбинират, като тениските са само за момичета  Thinking

# 453
Веси @ мерси  bouquet
Аз вчера ходих в новооткрития магазин в Русе - пълно разочарование. Седмица преди това бях в магазина в Стара Загора и ... нищо общо. Последния беше добре зареден имаше почти всичко, което има и в сайта от детските неща основно и дамско. Много тъпо.
Каква комбинация трябва да се направи за оферта 17,99лв? Миналата година за момчетата имаше панталон от габардин с тениска по избор, това ли е?

# 454
# 455
  • София
Егати офертата! Панталоните за момета с какво да ги комбинирам !?  newsm78

# 456
Веси @ мерси  bouquet
Аз вчера ходих в новооткрития магазин в Русе - пълно разочарование. Седмица преди това бях в магазина в Стара Загора и ... нищо общо. Последния беше добре зареден имаше почти всичко, което има и в сайта от детските неща основно и дамско. Много тъпо.
Каква комбинация трябва да се направи за оферта 17,99лв? Миналата година за момчетата имаше панталон от габардин с тениска по избор, това ли е?

Когато отвориха магазина в Ст Загора също не беше мн зареден, с течение на времето започнаха да го пълнят с повече стока.  Peace

А за комбинацията панталон + блуза - според мен нещо не свястно на сайта им, защото момчешки блузи няма. Мисля да изчакам малко.

# 457
  • Варна
Веси @ мерси  bouquet

И сега като гледам избора не  е особено голям. Sad

# 458
  • София
Момичета, знам, че темата е за онлайн магазина, но напомням все пак ако имате от червените талони, които раздаваха зимата за 10 лв отстъпка - валидни са до тази неделя, 20.03

# 459

На мен при отваряне на линка излиза това съобщение
 Забранен

Вие нямате разрешение за достъп до /content/hmonline/bg_bg/kids/shop-by-feature/top-and-bottom-deal/top---bottom-p6-99.html на този сървър.

Означава ли, че са ми блокирали достъпа?  #2gunfire

# 460
  • Варна

Забранен

Вие нямате разрешение за достъп до /content/hmonline/bg_bg/kids/shop-by-feature/top-and-bottom-deal/top---bottom-p6-99.html на този сървър.

А защо да го правят?

# 461
При мен не се и отразява намалението  Rolling Eyes  горна+долна част = 17,99

# 462

Забранен

А защо да го правят?
Може би защото миналата седмица при офертата -25% и БД се възползвах няколко пъти и защо не, като са дали възможност без да има условие да е еднократно - използвах го, а сега ме блокират. Не че е болка за умиране, но се издразних

# 463
Получихме тези сандали 31номер, малки са ни не ми се занимава с връщане ако някой шрояви интерес ,цветът е розова пудра.Взимани с 25% намаление
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0358344005.html
Колко е стелката?

# 464
  • Варна
А защо да го правят?
[/quote]
Може би защото миналата седмица при офертата -25% и БД се възползвах няколко пъти и защо не, като са дали възможност без да има условие да е еднократно - използвах го, а сега ме блокират. Не че е болка за умиране, но се из дразних
[/quote]

Не мисля и аз си взех две неща през един профил.По скоро някъде другаде е причината  Peace

Общи условия

Активация на акаунт