Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 666
  • 769
  •   1
Отговори
# 465

На мен при отваряне на линка излиза това съобщение
 Забранен

Вие нямате разрешение за достъп до /content/hmonline/bg_bg/kids/shop-by-feature/top-and-bottom-deal/top---bottom-p6-99.html на този сървър.

Означава ли, че са ми блокирали достъпа?  #2gunfire
И на мен ми излиза тази грешка, но сайтът си работи като го отворя не от този линк, не са ни блокирали.

# 466

На мен при отваряне на линка излиза това съобщение
 Забранен

Вие нямате разрешение за достъп до /content/hmonline/bg_bg/kids/shop-by-feature/top-and-bottom-deal/top---bottom-p6-99.html на този сървър.

Означава ли, че са ми блокирали достъпа?  #2gunfire

А защо да го правят?
Може би защото миналата седмица при офертата -25% и БД се възползвах няколко пъти и защо не, като са дали възможност без да има условие да е еднократно - използвах го, а сега ме блокират. Не че е болка за умиране, но се издразних
Никога не съм пазарувал от сайта, но и мен не ме пуска през линка, но само ако отворя линка през телефона и след това ме прехвърля в мобилната версия и изписва същия надпис. Ако е от компютър, няма проблем или браузьра на телефона трябва да избера да ми показва десктоп версиите на сайта, тогава пак го отваря.

# 467
Ще пробвам после от лаптопа

# 468
  • София-Младост
В петък върнах един панталон, който беше умален спрямо дадените размери. Отбелязват ли някъде при поръчките в профила, че има върнат артикул? Не повиках куриер, а използвах момчето, което ми донесе друга пратка да върна панталона, но сега се замислям, че не получих никакъв документ, че съм дала пратка. Той даже взе панталона и етикета и каза, че ще го пакетира и залепи в колата  Rolling Eyes

# 469
В петък върнах един панталон, който беше умален спрямо дадените размери. Отбелязват ли някъде при поръчките в профила, че има върнат артикул? Не повиках куриер, а използвах момчето, което ми донесе друга пратка да върна панталона, но сега се замислям, че не получих никакъв документ, че съм дала пратка. Той даже взе панталона и етикета и каза, че ще го пакетира и залепи в колата  Rolling Eyes

Обади се да попиташ дали е пристигнала при тях стоката. Иначе в профила се отбелязва после, че поръчката е върната. Но това, след като ти върнат паричките де.

# 470
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0316657001.html
това яке някой да го е виждал как ли е ? Дали си заслужава ? Hug

# 471
Ще пробвам после от лаптопа

От лаптопа става, не са ме блокирали  Blush

# 472
Знае ли някой към кого да се обърна. Не ми става безплатна доставката, когато въведа кода. За втори път искам да поръчам нещо от на мъжа ми профила, за да се възползвам от намалението и безплатната доставка, но не ми го отчита при въвеждане.

# 473
Направи ли нова регистрация за бюлетина? Само доставката ли не ти отчита, а намалението?

# 474
Направих нова регистрация и намалението не отчита, а доставката изписва,че е безплатна, но по надолу я начислява.

Опитах с друг артикул и се получава. Явно има значение какво поръчвам. Аз исках да взема панталона с блузката Чино панталон Skinny fit.

# 475
Може по-късно да опиташ пак, да не се е бъгнал нещо... Thinking

# 476
Получихме тези сандали 31номер, малки са ни не ми се занимава с връщане ако някой шрояви интерес ,цветът е розова пудра.Взимани с 25% намаление
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0358344005.html
Колко е стелката?
Стелката от край до край е 20см, но реално до шева който е отпред е 19,2 или 19,3см

# 477
  • софия
Здравейте харесела съм едно яке на сина ми, досега не съм поръчвала, има ли някакво намаление от което мога да се възползвам.
 Виждам намаление от 25 процента при регистрация за бюлетин, дали е активно.
 Благодаря ви.

# 478
Да, активно е.

# 479
Господа: Тениска от сатенен памук в сиво с 50% отстъпка: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0304295002.html

Размерите си отговарят на стандартите!

Общи условия

Активация на акаунт