Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 10

• 93 545
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Дано и с добър хематолог вече да затворите кръга и да се получат нещата до край, пожелавам успех  Hug  Peace

# 496
Зузи, имай предвид, че има разлика между клиничен хематолог и  специалист по хемостаза и тромбоза.
Повечето момичета, които търсят проф. Паскалева е защото имат тромбофилия и да си проконтролират дозите на НМХ.

# 497
Ами аз наистина не съм изобщо наясно и се надявам след срещата ми с нея да ми е по разбираемо в главата защото тази терминология която ми пишеш даже неми говори нищо, сега ще седна да попрочета малко, но гледам и от това да се въздържам че понякога има доста стресиращи четива и бързо влизам във филма.

# 498
Не е нужно да четеш. Почивай си, разсейвай се. Hug
И най-добре е да не знаеш разликата между различните видове хематолози.
Не се натоварвай повече, направи си консултацията с проф. Пасксалева.

# 499
Много много благодаря  bouquet

# 500
Фраксипарина в хладилник ли го съхранявате?

# 501
сега в жегите - да! Wink

# 502
  • София
Момичета и аз съм при д-р Сигридов и съм доволна. Всеки ден съм на 0.3 фраксипарин. Тази доза беше определена от д-р Паскалева. Тя ми каза да отида след 20 г.г. (аз ходих около 7 г.с., пусках изследванията). Сега съм 26 г.г. и всичко е наред. Д-р Сигридов няколко пъти ми каза да не правя нови тестове, защото дозата е профилактична. На вас АГ-та ли ви назначават консултация с хематолог и съответно коригирате ли доза?

# 503
На мен АГ при който си ходя в града и ми знае историята ме насочва заради последните ми изследвания които са в небременно състояние. Не съм говорила със Сигридов защото докато не съм бременна не ми е удобно да го занимавам а и той си е казал препоръчителната терапия, аз просто ще направя консултацията заради ПКК и тромбофилията.

# 504
Аз от самото начало съм на 0.3 фраксипарин, назначена доза от д-р Сигридов и консултация с хемятолог не съм имала въобще, а и АГ-то ми не прояви интерес да ме прати на такъв.  Whistling

# 505
Freya_85, до кога ще си биеш фраксито?

# 506
На мен Сигридов ми каза, че нямало нужда да ходя на хематолог  Peace

# 507
И аз не съм ходила на хематолог.

# 508
  • Варна
Е добре де, ама все в един момент трябва да се спре тоя фраксипарин или клексан в моя случай. Аз вчера на своя глава спрях аспирина и си останах само на клексан.  Как мислите, дали е правилно  newsm78?
Смятам на 29 юли да направя една консултация с д-р Паскалева.

# 509
dalivali, не мисля, че е ОК да спираш каквото и да е на своя глава. Консултирай се с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт