Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 10

• 93 544
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
dalivali, не мисля, че е ОК да спираш каквото и да е на своя глава. Консултирай се с лекар.

Подкрепям  Peace

# 511
Naya, до утре ще го бия и после спирам. Сигридов каза макс.до 20ти.

# 512
Здравейте, мамчета, останаха ми 12 инжекции клесан от 0,4, в срок са до 11/2018г, подарявам ги, пишете ми лични, ако се интересувате.

# 513
Момичета знаете ли какво ниво трябва да се поддържа на фибриноген и тромбоцити при бременност. Има ли някой на доза всеки ден клексан 0.4 без наличие на тромбофилия?

# 514
  • София
Здравейте,

ако някой знае аптека в София с налични 0.3 фраксипарин, много много моля да ми пише!

# 515
Пробвай със Софармаси, чух че може да има там, но аз лично не съм ходила, защото не са ми удобни за транспорт и лежа. Аз случайно си намерих в кварталната аптека и то 0.4 една кутия. Имам доста запаси и ако накрая не ми стигнат ще взема Зибор до октомври.

# 516
Здравейте момичета  Hug
На кратно да обясня: след 1 г.  опити забременях. В 12г.с направих мисед 20.03 тази година. АГ-то ми каза да се пазим 3 мес. и да започваме с опитите. Мина времето и на първия месец забременях. Днес видях точицата Simple Smile Обаче съм на тръни от страх да не се повтори. Той ми изписа успокоителни капки Rescue и също така и аспирин протект , за да предотвратим евнтуално спонтанен А. Притеснява ме аспирина. Нали той е загряващ и не е добре да се пие при Б? Може ли да ми кажете доктора греши ли за аспирина?
Благодаря ви предварително!

# 517
Първо честито! Пожелавам ти най-прекрасният финал! Simple Smile Спазвай терапията, много бременни пият аспирин, съвсем ок е да се пие при бременност. Пуска ли си пакет тромбофилии?

# 518
Първо честито! Пожелавам ти най-прекрасният финал! Simple Smile Спазвай терапията, много бременни пият аспирин, съвсем ок е да се пие при бременност. Пуска ли си пакет тромбофилии?
Благодаря ти Simple Smile
Не.  Той нищо не ми е казал да изследвам. След 12 дни ме вика пак за да видим сърчице Simple Smile
А как помага аспирина, за да не стане спонт. А ?

# 519
Здравейте момичета, как сте ?

Искам да помоля за помощ. Бременна съм в 7+5 седмица. Принципно съм на фраксипарин 0,4 с аспирин протект. Лекаря който ми назначи терапията каза ако прокървя от някъде нос, венец и т.н. да спра аспирина. Тази сутрин се събудих и то с доста силно кръвотечение от носа. Вече 30 минути не мога да го спра. Моля да ми кажете някакви идеи как да спра кръвотечението. Днес ще ходя при следящата ми бременността лекарка да я питам какво да правя и да погледне дали всичко е наред въпреки че часът ми бе във вторник следващата седмица! Все пак кажете съвет от вас ? Лекаря назначил ми терапията е в Пловдив, ще пробвам да му звънна и на него но още е рано... Благодаря за съветите предварително. 

# 520
Аморе, съветвам те да си пуснеш тромбофилия и ако трябва да ти се включат и инжекции освен Аспирина  Peace

Аспирина го изписват като превенция на тромбофилията и помага за разреждането на кръвта  Peace Но понякога само той не е достатъчен  Tired Имай в предвид, че изследването става за около 2 седмици, че може и повече  Peace

Лека и успешна бременност до термин  Hug

# 521
  • София
Здравейте момичета,
Пиша ви по повод изчезналия от аптечната мрежа Фраксипарин, както и изчерпващия се Клексан. Аз съм много притеснена от фактът на изчезване, понеже съм още е началото на 6-и месец и ми предстои, живот и здраве, още доста време на инжекции. Вчера писах мейли до Министерство на здравеопазването и Нова телевизия. Естествено от Министерството не са ме потърсили все още, но от Нова телевизия ми се обадиха. Искат да им дам интервю и да обсъдим проблема с изчезналите лекарства. Пиша тук, за да попитам дали има някое друго момиче което да иска да даде интервю по темата.
Аз лично съм много възмутена и смятам че е безотговорност на държавата, конкретно на министерство на Здравеопазването да се позволи изчезването на тези лекарства и ще направя всичко, за да се намерят отново !  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моля, ако някой иска да се присъедини към репортажа на Нова да ми пише на лични, за да му дам номера на репортерката от Нова телевизия !

# 522
💘amore 💘, и аз горещо те съветвам да пуснеш пакета тромбофилии.

# 523
Невена, трудна кауза за събиране на хора за предаване  Peace
Преди месец и нещо имаше репортаж за фонда и едвам събрахме 5-6 момичета , но пък недоволните бяха много ...
Аз съм от Варна иначе бих се включила в репортажа  Peace

# 524
Ще ги пусна. Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт