Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Първа кипра  Heart Eyes Mr. Green

# 406
Аз съм "за" Simple Smile Но кой точно вход имаш предвид? До Ариана?

# 407
  • София
Да - на този при Ариана Simple Smile там има две караванки - едната за сладолед, другата за сандвичи май - при тях някъде а?

# 408
  • София

Мили мои искам да честитя на дечицата ви празника на детето - да им пожелая да са много здрави, весели, усмихнати и послушни. На вас пожелавам много много много усмивки, търпение и любов. Прегръщам всички ви и пожелавам весел празник  bouquet bouquet bouquet

# 409
Честит празник на всички Simple Smile

За срещата - аз ще съм там, но още не знам дали малкия ще е с мен или при баща си...

# 410
МИЛИ ДЕЦА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ! Party Time
Ние ще дойдем Simple Smile

# 411
  • shumen
Честит празник на всички деца.Да са живи и здрави и много щастливи.
Ние имаме проблем с ДГ.От няколко дни сутрин и там през деня плаче,казва,че го боли коремчето и не спи на обяд.В Понеделник ми се обадиха да го взема на обяд,да не би да е апендикс,но вчера не са,а пак направил същия номер.Снощи като да го вземам госпожата го пита защо и той каза,че децата не искат да играят с него и затова.Питах я вярно ли е и тя каза уж не,той си играе индивидуално.Сега не знам защо така.

# 412
  • София
А боли ли го у вас коремчето? Мерила ли си му температурата? В дупето ! Висока базална температура имах аз преди да ме оперират! Ако продължава не се май , а го заведи ей така профилактично на лекар да му видят коремчето!

# 413
  • shumen
Линдичка,не в нас не го боли.Т мерихме и няма,а в дупето не дава.Днеска госпожата каза,че са нямали проблем,но е заспал чак в 3 часа.Явно е на нервна почва или защото са сборни групи според нея.

# 414
Линдичка,не в нас не го боли.Т мерихме и няма,а в дупето не дава.Днеска госпожата каза,че са нямали проблем,но е заспал чак в 3 часа.Явно е на нервна почва или защото са сборни групи според нея.
И при нас го имаше този момент  декември месец, учителките ми звъняха на пожар, че и е лошо, бледа е и я боли коремче. Вкъщи нищо й няма.  Накрая се оказа, че просто симулира, за да не ходи на градина. На учитеклата казваше " Боли ме коремче обади се на мама да ме вземе. " На мен в един момент ми каза " Не искам да ходя на градина, защото пак ще ме заболи коремче".   hahaha Бързо й мина. Simple Smile

# 415
  • София
Хаха малки шмекерчета !  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 416
Аз сега се сетих, че този уикенд е празникът на розата в Казанлък Simple Smile Замислям се да отида http://www.nasamnatam.com/ekskurzia/Praznik_na_rozata_v_Kazanlyk … 1_den-166086.html, ако има и други желаещи ще се радвам да имам компания Wink

# 417
  • Шумен
Ние завършихме ДГ, връчиха им удостоверенията след концерта и вече са ваканция Simple Smile БНД и сие (жена му и неговите родители) се появиха на концерта в двора, напавиха се че не ме виждат и се измъкнаха след края на тържеството без дори да поздравят децата за случая. Удостоверенията им ги връчиха в тяхната група а там влязох само аз. Баща им се появи пред блока ни по-късно да разцелува малките само с искане да ги вземе на следващия ден, но те имаха празник в градината и уговорката за обяда остана за днес. БНД ми заяви че започнал собствен бизнес и искал да се похвали на децата  ooooh! Сега аз съм отпуска и се гледаме трите Simple Smile Предстоят ни и промени, може би най-големите от години насам, твърдо съм решила да се местя от Шумен и ще го направя веднага след гледане на привременни мерки в съда. За последното ме посъветва адвоката ми, след като търпеливо изчаках БНД два месеца кога ще му е удобно да седнем и обсъдим едно споразумение за децата. На мен ми трябва документ от съда за да съм спокойна, на него явно не му изнася да направи тази крачка доброволно.

Не знам дали има друг баща като нашия, вчера на деня на дето 3 пъти ми звъня на мен а дори не се сети за празника на децата да им честити по телефона. Първия път беше с искане да дойде да ги види за празника уж, но се отказа като разбра че току що сме се прибрали уморени и няма да излизаме до няколко часа навън (не искал да идва вкъщи, предложих му по-късно да се видим навън тогава), после спешно се бил прибрал да ме уведоми че няма да идва. Добре че не бях казала на децата за тези му намерения, че щеше да е поредното им разочарование. Последното обаждане беше с нещо средно между молба и нареждане да му свърша услуга, която предвид моите намерения да се местим му отказах. Бил записал децата в училище тук и ги викали на прошлушване (паралелката е свързана с музика), преди 2 дни говорих с учителката по телефона и и дадох неговия номер за контакт умника дори не си вписал телефона в молбите а оставил моя  ooooh! Тя ме пита защо пазим места щом ще се местим с две думи обясних на жената че БНД е направил това (имах само бегла представа че е писал молби, дори не знаех че са класирани близначките и то с музика) препоръчах и него да търси. Пропуснаха прослушването (той явно не е имал намерение от самото начало да се занимава с малките и е разчитал аз да му свърша тази работа), сега децата го чакат на обяд да ги потърси и да ги вземе, но да видим. Нищо чудно в последния момент да звънне и то на вратата а аз предвид поведението му нямам намерение без да съм сигурна да ги приготвям, достатъчно ми е че ме подпитват постоянно "Тате, обади ли се"  Tired

# 418
  • София
Честито завършване Desitoooo !!!
Много много много успехи пожелавам и само само поводи за гордост да имаш !  bouquet bouquet bouquet
Не се безпокой - не е най-зле този вашия БНД ! Бащата на малкия едва ли и знае, че вчера е било ден на детето. Там в Италия не се празнува, но и да се празнуваше той едва ли ще се обади. Той за рожденния му ден не се обажда камоли за деня на детето. Над тези неща е ! Има майки за да се сещат !

# 419
Честито завършване Simple Smile

Оф, Линдичка, все едно говориш за моя баща... Grinning Grinning Grinning

Но поне таткото на малкия знае, че е празник, даже във фирмата му са празнували, та беше взел малкия да празнува там Simple Smile Засега съм доволна, че проявява желание да го вижда (и то често), но да видим докога ще е така...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт