Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 462
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • shumen
Десито,леле.На мен затова ме е страх да го водя на басейн.А за градската на мен много не ми се ходи,ама онзи ден му обещах,че ако слуша и не плаче в ДГ ще го водя и сега няма как.

# 451
  • Шумен
Да обещанията  към децата трябва да се изпълняват  Peace Ние бяхме на площадка с пясъчник, направо през банята минаха като се прибрахме, но поне са щастливи и доволни, мама също  Grinning

# 452
Аз водих щерката преди две седмица на Сапарева баня. Но само в малкият басейн, който на нея и стигаше до раменете и плътно да нея. Иначе не смея.
Иначе като ви чета за издръжките, моя направо е "ларж" Joy Дава ми по сто лева и плаща детската градина

# 453
  • shumen
Десито,ние поиграхме и в пясъчника на градската градина.Като се прибрахме и ние през банята минахме,но беше щастлив и доволен.Сега ми мрънка да сме ходили на площадката пак,но е къпан и не ми се иска,че той направо в пясъка със засилка влиза.

# 454
  • София
Хора събрахме се най-сетне ! Искам да се извиня на Фръц , че сме я изоставили....скоро ще се виждаме пак. Давам линк към фейсбук групата, защото правя събитията там: Ще си взема бележка да следя и да си гледам личните съобщения и коментарите в темата. Съжалявам още един път и се извинявам...  Praynig Praynig Praynig
Събрахме се 6 възрастни и 6 деца Simple Smile
Скрит текст:
Беше весело, децата си поиграха, ние си поговорихме. За 2 минути ни хвана дъжда и някои са се намокрили здраво по път към дома, но пък беше много много приятно. Имам ангажимент да инициирам нова среща. Целувки и прегръдки на всички, които не дойдоха.
Бяхте с нас мисленно Simple Smile

# 455
Линди, споко  Hug нИ сЪ сърдя  Crazy Чакам другата срещичка с нетъпение.

# 456
  • shumen
Линдичка,супер сте си изкарали.Е,ако бях и аз в София щях да дойда с кеф на срещата.

# 457
  • София
Супер сте, че не се сърдите...аз като видях съобщението на Фръц се почувствах страшно виновна Sad
А хем чакахме почти до 11:00ч да се посъберем. Изкарахме много приятно, снимахме се, селфвахме се, поразходихме се яко, караха колички децата, хапнаха пуканки, понаваля ни и се прибрахме доволни по домовете.  bowuu
Обещавам да не пропусна никой следващия път  Rolling Eyes

# 458
Връщам се на работаааа! Grinning Е, старата, ама няма друго дето ми се вписва като работно време. Прецедент съм- за трети път, ама седя и не мърдам оттам.

# 459
  • София
Браво Дариииии Simple Smile честито ново завръщане Simple Smile успехи ти пожелавам в новото-старо работно място  Money

# 460
 Crazy Шефа да е жив и здрав. Сириец, ама... спазва всичко, не като някои бг работодатели.
Благодаря, отдавна не съм била толкова щастлива.
 newsm44 newsm44

# 461
  • shumen
Браво,Дари.Честито завръщане.Успех ти желая.

# 462
  • София
Хорааа как сте? Аз разбрах къде се е запокитил БНД (казваха, че го няма, че заминал, но беше загадка къде точно е изчезнал) сега вече официало се знае, че заминал за родния си град в Канада  Praynig
По този повод ме обливат вълни на благодарност - сега мога да си ходя в Италия на воля без да се тормозя, че мога да го срещна и малкия ще мога да заведа даже Simple Smile))) И ще почна делото за отнемане на родителски права..най-сетне!

# 463
Честито, Линдичка! Hug Grinning Много се радвам за вас. Heart Eyes

# 464
  • shumen
Супер,Линдичка.Силни  Hug от мен.Дано успееш и с делото за родителски права.
Нашия БНД пак забрави,че има син.От 2 месеца някъде не се е обаждал да попита как е дори.

Общи условия

Активация на акаунт