Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 464
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Деси, написах ти пост, защото съм минала през това, но го изтрих и го препратих на ЛС във ФБ.
Ще се справиш! Прегръдки от мен  Hug

# 481
Desitoo ,а привременната мярка не се ли гледа вече?
Ти май беше писала ,че си подала молба за такава.

# 482
  • София
Тези БНД са се побъркали.Той още малко и да го нахраниш ще иска.
Може и друго да поиска  Joy щом толкова си вярва, че е единствен и неотразим и му е позволено всичко.

Аз да ви се оплача - откраднаха ми колелото  Tired много съм нещастна. Не само защото са се вмъкнали във входа и посред бял ден са ми го отмъкнали срязвайки 2 метални въжета с които го бях завързала, но и защото ми е спомен съвсем новичко (част от паричките за него ми бяха подарък от колегите за рожденния ден) Sad
Как влизат през 2 входни врати и се качват на горен етаж да крадат аз не знам  newsm78
И сега следя дали го няма  да го видя в OLX или Bazar.bg.
Пращам снимка и тука за всеки случай ако случайййййно се сблъскате и на челото му пише откраднато е  Cry

# 483
  • Шумен
Още чакам, не са насрочили гледане на мерките  Confused
Лошите ни отношения са факт, от моя страна след делото постъпки към диалог няма да има  Naughty Има си жена да го обслужва както си иска, аз съм минало.
Вчера ме и обвини, че видиш ли завела съм първа дело а на принца не съм споделила намеренията си. Само дето принца имаше срок от 2,5 м. за да седнем, говорим и да се споразумеем по въпроса, удобно бягаше и избягваше проблема. Мисли си че със замитане под килима проблема отминава и без негово участие е в последния ден от този срок аз заведох делото. За две седмици сигурно с година ми скасиха живота, то не бяха заплахи и закани, то не бяха обиди и опити за манипулация и това не само към мен а и баща ми и сестра ми притесняваха  ooooh! Но и това ще мине, живота ни ще продължи спокойно, аз съм оптимист за това  Simple Smile

# 484
Мисля по спомен,че гледането на мерките ставаше бързо,а самите дела се точат.И то май първто дело е с мерките.
Говори с адвоката  си и и кажи,че искаш взможно най-бързо.Че те притискат,тормозят.
А и социалните трябва да минат.

# 485
  • Шумен
Да това чакам мерките са първи, за да мога с това решение спокойно да се прибера в къщи. Посочила съм моя дом в Плевен като мястото където ще отглеждам децата си, там трябва да минат социалните.

# 486
Значи ти остава да натискаш адвоката си.Кажи и че и в Плевен трябва да се оправяш и децата на училище да записваш и т.н.Да се позабърза.

# 487
  • shumen
Деси,натисни го адвоката за делото.Наистина това за родителски права се води първо.
Линди,той може много да иска,но няма кой да му даде.

# 488
В събота за седмица детето ми ще бъде с баща си  в града в който той живее.Ще стане скоро след броени месеци на 8.Ще е без мен,защото аз съм на работа,а и нямам място в дома му и аз.Нека детето бъде с баща си и другата си баба,която аз не ПОНАСЯМ.БНД и него същата работа.Навсякъде с която се запознава разказва НЕБИВАЛИЦИ за семейният ни живот и глупости които нямат нищо общо с действителността и че ме мрази.
Късам конците и да се старая да поддържам добри отношения с него що годе.Гледам по-рядко да му се обаждам.Като иска да има инфо какво прави детето му съм го оставила той да се обажда.Но и него не искам да виждам.............ЧЕРЕН МИ Е.
Ще излизам някъде навън когато идва да си вижда детето.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 07:49 от Обичаш ли ме?

# 489
Десито, дано не уцелите почивката на съда. При нас за 1 месец лятото спират гледането на всякакви дела. Аз сглупих и подадох точно лятото, та си отчаках.

# 490
Предполагам,че ако уведоми мъжа си ,че иска да отиде на Плевен  на гости едва ли някой ще я спре.За делото ще си дойде.То делото си е в нейн интерес така,че няма да избяга я.

# 491
Доколкото ми е известно август месец спират гледането на дела. В София до 1 месец излизат привременните мерки. Предполагам, че до няколко дни ще излязат.

# 492
  • Шумен
Това и правя натискам я, дано се получат скоро нещата  Praynig

Аз да се оплача, снощи по нощите (трудно заспивам напоследък) ме ужили пчела по крака. Как се е озовала на дивана мога само да предположа че е била на халата ми и после останала там та седнах върху нея. В първия момент натиснах и дръпнах, извадих си сама жилото, скочих видях и виновника та го довърших. Като се ошашках, нямам спомен някога да ме е жилила такава твар и съответно не знаех алергична ли съм или не   #Crazy. Болката на мястото е едно на ръка, започна да се подува, след второто намазване с Фенистил и ампула витамин С спря да се разнася болката по бедрото та успях и да заспя. Май всичко беше паника а не толкова реакция, но не знам още ме наболява мястото на ужилване  Tired

# 493
  • София
Спокойно, мила, алергичните реакции се проявяват веднага. Вероятно няма  нищо.

# 494
  • shumen
Спокойно,Деси.Аз мисля,че ако беше алергична щеше да си покаже веднага.То добре,че е ужилила теб,а не децата.
Аз още чакам нашия БНД да се обади дали Събота ще идва.

Общи условия

Активация на акаунт