Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Нямаш ли отпуска? Много тъпо така Sad а за теб почивка малко?  Tired

# 571
Нямаш ли отпуска? Много тъпо така Sad а за теб почивка малко?  Tired

Отпуски имам, ама ги пазя за сезона на болестите. То честно да си кажа не ми се и ходи никъде. Тук в София ми е перфектно. Излизам си, забавлявам си се.

# 572
  • shumen
Линди,ние днеска се прибрахме от морето.От довечера аз съм на работа,а той с нашите.Градината има сборна група,но аз го писах Август да почива.Оказа се обаче,че няма кой да го гледа и се наложи да звъня,но ми отказаха да го вземат,защото нямало места.Миналата седмица 2 дни ходи на една частна,но ми излиза много солено-по 15 лева на ден.Ще видим тази дали пак няма да се наложи да ходи,но се надявам да не,че май заплатата за него трябва да е дам.
А за делата дано приключиш скоро.

# 573
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1339424382754189&set … ype=3&theater
Инфо от ФБ групата, но не знам дали се чете тези, който не са членове? Не успях, да го вмъкна, като изображение. 

# 574
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1339424382754189&set … ype=3&theater
Инфо от ФБ групата, но не знам дали се чете тези, който не са членове? Не успях, да го вмъкна, като изображение. 

Хайде да дам едно рамо за изображението

По принцип ТУК можеш да качваш изображение и с директната връзка копирана я слагаш между скобите на кода който ти излиза като натиснеш бутана "вмъкни изображение" - транскрибирам защото не излиза [имейдж][/имейдж] между ] и [ без интервал копираш директната връзка (2ра позиция), която ти е излязла от качването във външния сайт за изображения

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 16:10 от Линдичка

# 575
Линдичка, благодаря! Blush

# 576
  • Шумен
Аз активно си почивам и без да напускам Плевен. Децата са до 25-ти при баща си а аз съм самичка. После адаптация на ново ме чака и тръгват на училище. Какво ги правят тези деца, че винаги ми ги връщат толкова стресирани не знам. При първия им престой без мен в Шумен беше започнала да говори на бебешки Валя и да мълчи Миша. За истериите да не споменавам. Трябваше им седмица докато се успокоят и проговорят нормално. Сега се надявам да ми ги върнат по спокойни. Мисля си че част от реакцията се дължи на бебето което е на път, уж БНД обеща да говори с тях по въпроса но дали го е направил не знам. Както винаги като ги потърся все не може да говори чувам се с децата само, а той да ме набере в удобно време не се сеща.

# 577
  • София
Оооооо desitooo  то е много скъпо да те набира бре.... hahaha
Как така ще искаш от човека да те набира - клипове да ти удря и ти като по-богата да го набираш  Money
Не го ощетявай толкоз човека сега...

Аз така го гризнах дръвцето единствения път, в който малкия е бил с БНД.
Като пристигна полета не се обади, там през цялото време тц (не се обади) и аз като казах "200 евро платих сметка и за да знам как ми е детето и за международни караници по телефона" той ми изкара една купчина сметки негови си и ми рече : "Еми аз знаеш ли колко сметки плащам (1ви ШОК - показа ми ги в скайп) и през това време го храних детето #Crazy (2ри ШОК) и плюс това то си беше добре и не питаше за тебе (3ти ШОК - детето бе гугукащо на 1 годинка и 2 месеца, което проговори добре на 3 години)  Joy Joy Joy
Аз онемях  ooooh! и повече не отворих дума за пари никога, но и пък не го заведох отново естествено!

# 578
  • Шумен
Ми да скъпи са безплатните разговори, щото то нали ако той звънне как ще ме метне че го чакат и бърза hahaha
Поне е завел децата на море за 3 дни. Което аз това лято няма да мога да си позволя.

# 579
  • София
Нещо полезно и той да свърши ! Щом ги е завел - никакви набирания, охарчил се е за морето все пак !  Naughty

# 580
  • shumen
То и нашия не се сеща да ме набере.Само пуска сигнал и затваря,но и аз нямам намерение да го набирам.

# 581
  • Шумен
Снощи звъня, човека не знаел че искам да се чувам с децата по често. Сякаш за първи път му го казвам. Обеща да звъни по често, ще видим доколко ще спази обещанието.

# 582
И аз съм си на работа, а малкият е "разпределен" при бабите, че яслата почива...да видим как ще мине... Сега в четвъртък ще ходим за 2 дни на Разлог (като компромисен вариант между мен и майка ми...първо мислех да ходя сама с малкия, но и тя искаше да идва). Септември пък ще ходя с една приятелка на екскурзия в чужбина Simple Smile

При нас таткото се изказа, че тъй като техните ще го гледат 2 седмици, а и е ваканция и няма какво толкова да се харчи, а и за 1 седмица (бяха на Добринище с техните) е дал за малкия 100лв, та няма нужда дами дава издръжка този месец/// първо беше предложил да ми даде половината (защото нали половината месец ще е с техните), но сега, като спомена тия 100лв явно няма да видя нищо...но здраве да е Wink За щастие изкарвам достатъчно, за да не ми трябва издръжката...

# 583
  • София
При нас таткото се изказа, че тъй като техните ще го гледат 2 седмици, а и е ваканция и няма какво толкова да се харчи, а и за 1 седмица (бяха на Добринище с техните) е дал за малкия 100лв, та няма нужда дами дава издръжка този месец/// първо беше предложил да ми даде половината (защото нали половината месец ще е с техните), но сега, като спомена тия 100лв явно няма да видя нищо...но здраве да е Wink За щастие изкарвам достатъчно, за да не ми трябва издръжката...

Познат ми е този битпазар  Crossing Arms
Па половината, па една четвърт, па какво го хранил и какви памперси му купил и защото бил при него нямало нужда от издръжка - да ама не !  Naughty

# 584
  • Шумен
Познато ми е всичко това. БНД си беше решил, миналата есен че понеже купил по два три парцала издръжка нямало да ми дава там два ли три месеца по негови изчисления. Да ама не, казах му че искам касовите бележки а аз ще му представя тези от лятото ( цяло лято го нямаше) и разходите за дрехи и почивки цепим на две, после да обясни на децата как се ядат дрехи. В нашия случай това знаех, че ще сработи, така и стана. Нямам никакво намерение да му отстъпвам.
Сега като взе децата се опита да ме придума да е за цял месец. Понеже видиш ли Шумен бил далеч и му идвал в повече пътя, зимата как щял да шофира два пъти в месеца. Отрязах го, децата дори не бяха споменати в довода говореше само за себе си. Според мен едното не заменя другото и съвсем не е равностойно. Да се оправя, изобщо няма да го мисля и него, в снега влаковете се движат. Може да прозвучи гадно обаче си мисля, че колкото по рядко го виждат децата толкова по добре за тях.

Общи условия

Активация на акаунт