Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Шумен
Записването в първи клас го направих и сама още през юни. За социалните ще изчакам решението на съда.

# 556
Здравейте, как сте?

Ние се върнахме от почивка и днес съм първи ден на работа - гадно е...
Вие какво правите, ходихте ли на моренце?

# 557
  • Шумен
Аз поне на море няма да ходя това лято, БНД ще води децата през август.

# 558
  • shumen
Деси,за личен лекар не ти трябва този документ.
Десито,аз заради не помня каква точно помощ,но си смених личната карта.Иначе нямаше как да я получа.
Галстар,не сме ходили още на море.Ще ходим в началото на Август за няколко дни.
Ние се завърнахме днеска от Плевен.Без операция няма да се разминем,но ще е направим там понеже доктора каза,че ще може и без тези инжекции,който ни изписаха в Пирогов.Сега остава аз да отида при ЛЛ и да взема направление и да запишем час и дата.

# 559
Момичета, да ви се похваля - БНД се обади, че днес ще дойде да си вземе детето за двадесетина дни! Все още не мога да се зарадвам, защото не му вярвам, все пак не го е виждал от 22,04. Понякога се чудя как може да е толкова безотговорен, не му ли домъчнява, не му ли липсва детенце...
Последната му изцепка беше, че кара настоящата си любима тя да ми превежда издръжката, а пък тя на своя страна в бележката се е написал с неговата фамилия (тя е омъжена и не е започнала процедура по развод)...

# 560
  • shumen
Галстар,все едно описваш нашия.И той не беше виждал детето от близо година,а сега иска да идва поне 2 пъти в месеца.

# 561
  • София
Ееееее година е малко - нашето баща не си е виждал детето от 5 години вече и аз прогнозирам още 5-6 да не му дойде акъла.
На моренце чак септември и вече нямам търпение  Praynig

# 562
Ехее, Линдичка, как е възможно ?!? Що за тъпотия е това, не мога и не мога да разбера Sad

# 563
  • София
Ехее, Линдичка, как е възможно ?!? Що за тъпотия е това, не мога и не мога да разбера Sad

Ми и аз не го разбирам много, но вече спрях да се впечатлявам и да се тръшкам. И да се тръшкам и да не се,  няма да променя нещата и да ги направя по-лесни за детето и за мен Simple Smile

# 564
  • shumen
Линдичка,такива са мъжете.Не се сещат,че имат деца.
Аз да се похваля имаме дата и час за операция-28.09.В 8 часа сутринта трябва да сме в болницата в Плевен,с готови изследвания.Само се моля да е здрав дотогава и да мине всичко гладко и бързо.

# 565
  • София
Аз да се похваля имаме дата и час за операция-28.09.В 8 часа сутринта трябва да сме в болницата в Плевен,с готови изследвания.Само се моля да е здрав дотогава и да мине всичко гладко и бързо.

Не бих казала, че всички мъже са такива. Има и мъже , които треперят ежедневно и ежечасно над децата и жените си, камоли пък да не ги видят 5 години. Та не са такива мъжете, а такива ние сме си ги намерили. Кривите клечки все на някой трябва да се паднат  ooooh!

Успех ви пожелавам в операцията. Да мине много много много добре и да се възстанови бързо.  Hug

# 566

Не бих казала, че всички мъже са такива. Има и мъже , които треперят ежедневно и ежечасно над децата и жените си, камо ли пък да не ги видят 5 години. Та не са такива мъжете, а такива ние сме си ги намерили. Кривите клечки все на някой трябва да се паднат  ooooh!

Peace Точно така! Ние сме изтеглили промоцията.  Joy

Peace Точно така! Ние сме изтеглили промоцията.  35
Нашия я вижда, но пък той други простотии прави.
За мен няма море, само изпити и работа. Девойката е на море в момента с баща си и родителите му.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 15:58 от moonlight_80

# 567
  • shumen
Линди,благодаря.
Светле,ние утре отиваме за един ден и се надявам малкия да остане доволен.Август ще ходим и за повече,но за сега толкова.

# 568
  • София
Ехоооооо - какви ги вършите бе сладури? Как сте? Как са децата?
Никой няма в темата  Crossing Arms що така ?  newsm78
На море ли стеее, на планина ли стеееее, къде сте се скрили?
Аз работя. Малкия на сборна група. С пукната глава е - удари се вървейки назад в един ъгъл на стена и си цепна главенцето. Ходихме в ИСУЛ да го залепят и 5 дена никакво къпане и ходене по басеини.
Много беше нещастно човечето, ама вече му мина. Подстриган оправен за море и чака първо рожденния ден на 18 август и после хайде на мореееее !
И аз чакам с нетърпение да си починем, но дотогава "У дома"

Аааааааа не ви казах какво стана с регламентите по съдебно решение - преди един месец и повече събрах всички документи, преведох ги и нейсе ги пратих на министерство на правосъдието, те от своя страна ги пратиха на министерство на правосъдието в Италия. Имаха 30 дневен срок да отговорят и...
Получих аз писмо, че извлечението за съдебно решение по регламент имало допуснати грешки. И то какви - дължимата издръжка година назад от завеждане на делото беше написана със сбора от 12 издръжки по 85 лева - не било така по решението и хаййййде да го оправят в районния съд.
Предишния път се разправях 5 месеца докато ми го изкарат - като чух, че трябва пак с това да се разправям ми побеля косата !  Joy
Нищо - сагата продължава - поне са ми дала 120 дни срок да представя документите та ще видим.
Дано до края на годината да приключа с това и да почвам дело за отнемане на права, че ми втръсна вече с тия съдилища.  #Crazy #Crazy #Crazy

Целувки и прегръдки на всички ви!  Hug Hug Hug

# 569
Ние сме си в София. Не ни се очертава моренце или нещо подобно. Малкия ходи с баба си на село уикендите. Общо взето едно и също постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт