Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 347
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
За моя не е крайно-късането на листи.Той е доста умен и хитър.В много случаи минавам през едно надлъгване докато не обърна сериозния край и да разбере ,че няма мърдане.
А той го мързи понеже знае,че може.И за него нещата са приключили.Той си е самоук за всички букви,цифри,да чете.Всички ръкописни букви ги е научил сам да ги пише.Обаче не са красиви,разкрачени,под редовете излиза...и му трябва упражняване и най-вече да не бърза.Туй неговото да е първи много лоша услуга му прави.И понеже е непоседлив му е убийствено да прави едно и също по  няколко пъти.Като знае,че ще скъсам листа внимава и пише старателно,защото не му се пише пак.Факт е ,че осъзнава кои са хубаво написани и кои -не.Не знам за другите,но при мен работи.И да му кажеш ,че са грозни ще ти каже -И ко от туй,голяма работа.
Няма страх от нищо и от никого.И да река да го стресна няма с какво.Не,че го одобрявам.С характер е и собствени разбирания.Не се води по групата.Та няма и как да кажа ,че виж всички други са тъй пък ти иначе.В общия случай отговора е -Не ми пука.

# 646
  • shumen
Анимал,моя вече е 2 група и драмата сутрин доскоро си я имаше.
За съжаление при нас операцията се отлага заради алергията.Днеска ходихме при педи и ни даде направление за алерголог,но час записах най-рано за 29.09.Обадих се след това и в Плевен и доктора там каза отлагаме,докато се разбере от какво е алергията.
Деси,моя пък го мързи от сега.От кога се мъча да го науча на цветовете,но не иска.Понякога ги назовава правилно,а понякога не.В ДГ госпожите все казват,че се справя със всичко,а вкъщи не иска.

# 647
  • София
А служебната бележка от септември до септември ли трябва да е?

# 648
да.за една година назад.може и от 09.2015-80.2016 и до края на този месец да подадеш документите.

# 649
  • София
Признах тъ,признах тъ....дай лютеницата....

Аз пък няма да ти дам желе от дюли.Ще си ядеш палачинките постни.  Crossing Arms

Де-Си шЪ мЪ извиняваш, но аз съм на диета и палачинки не ядЪ  Joy
Опитай за нещо по здавословно да трампиш лютеницата  Laughing

# 650
 smile3555
Ми значИ.....шоколад.Той се прави от какао.То пък расте на дърво.Дървото е растение.Значи шоколада е салата.

Ама чакай малко сЯ...аз ще дойда за лютеница с две пюрени бурканчета (колко.пъти ще дойда.не уточнявам).Да има къде да си топя кюфтенцата.Ти ме мъчиш и не ми даваш сякаш съм тръгнала с бидончето дето си редя 30 кила туршийка.
Пфуу...Аз съм толкоз скромна.

# 651
  • София
smile3555
Ми значИ.....шоколад.Той се прави от какао.То пък расте на дърво.Дървото е растение.Значи шоколада е салата.

Ама чакай малко сЯ...аз ще дойда за лютеница с две пюрени бурканчета (колко.пъти ще дойда.не уточнявам).Да има къде да си топя кюфтенцата.Ти ме мъчиш и не ми даваш сякаш съм тръгнала с бидончето дето си редя 30 кила туршийка.
Пфуу...Аз съм толкоз скромна.

Е то оставаше с бидончето да ми се появиш  #Crazy
И "салата" такава не ям да ти кажа така че нИ ти сЪ отваря парашута  hahaha
Лютеницата ми е ЛИМИТЕД ЕДИШЪН !

# 652
 newsm45 Ами добре. Щом не даваш лютеница здраве да е. Cry Sad Confused Grinning

# 653
  • София
newsm45 Ами добре. Щом не даваш лютеница здраве да е. Cry Sad Confused Grinning

Точно така - яж си пюрето и толкоз...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 654
Аааааа пюре не ям.Не.Не.
Утре ще готвя пъдпъдъци.От 2 седмици им се каня.Ама то все работни дни.Ама утре няма мърдане,че тъй ми се ядат.Даже и патладжаните купих.

# 655
Ехоооо...един въпрос,че и два...
Ако децата се вземат и  се връщат от друг,а не от този който определил съда-проблем ли е?
И ако взимане и предаване на децата не е в точните часове,но пък е от/до вратата и е с предупреждение,че часа ще е друг?
И бихте ли го използвали за да ограничите и промените режима на свиждане?

# 656
  • Шумен
Всеки случай е различен, зависи от хората и ситуацията. Аз например не отстъпвам за човека. Знам си стоката и държа да е според споразумението, в нашия случай освен БНД за взимане/връщане на деца са посочени и неговите родители (той опита след делото да ми каже че можел да праща за децата и жена си сама или някой приятел, но си го предупредих че на друг децата няма да дам а ако друг ги върне ще се видим отново в съда). А часа ни е по предварителна уговорка, на мен ми се е налагало по-рано като час да поискам да ми ги върнат. Както и на отсрещната страна. Предвид това че децата пътуват не ми се струва редно да не се съгласуваме предварително като час и да не правим взаимни отстъпки за него, безопасното пътуване трябва да е приоритет. Но това е моят случай, ти може би се опасяваш от други фактори.

# 657
При вас са посочени освен бащата и други близки.Аз питам,ако е посочен другия родител само.Т.е. ако беше само бащата би ли се съгласиила бабата и дядото да ги водят и вземат.

То ,ако разстоянието е 300-400 км  не бих се съгласила за режим събота/неделя.То детето ми няма да кара само по пътищата я.

Въпроса ми е за промяна на режима на свиждане.Не за моето дете.Моето е на свободен режим.

# 658
  • shumen
Аз не бих се съгласила,ако не е посочено изрично,че може да ги води/взема друг близък.Нашият БНД се беше опитал така да ми каже,че ще праща един познат да го взима,но аз изрично му казах,че детето няма да мръдне без мен в друг град.
Аз не знам дали се оплаках тук,но нашата операция се отлага.Дени не стига,че направи някаква алергия,ами и лепна някакъв вирус с кашлица и хрема.За сега за 29.09.имаме записан час за алерголог и след това ще определяме нова дата,ако е добре разбира се.

# 659
При вас са посочени освен бащата и други близки.Аз питам,ако е посочен другия родител само.Т.е. ако беше само бащата би ли се съгласиила бабата и дядото да ги водят и вземат.

То ,ако разстоянието е 300-400 км  не бих се съгласила за режим събота/неделя.То детето ми няма да кара само по пътищата я.

Въпроса ми е за промяна на режима на свиждане.Не за моето дете.Моето е на свободен режим.
Може само, ако родителя на който са отсъдени правата е съгласен и след предварителна уговорка с друия родител в противен случай НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт