Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 337
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Какво си правите, мумуни? Hug
Аз напуснах работа. И какво ще правя сега...Но физически не издържах. Нали пълнех чували и лявата китка адски ме прищраква на моменти.
Вчера пък каква я сътворих, думи нямам.
Скрит текст:
[/Понеже всеки път показвам среден пръст на новата на бнд, реших да се извинявам. Все пак полага грижи за детето, а аз се държа като малоумна, та се извиних и й купих роза за празника. Луда работа. бнд и едно стръкче не ми поднесе, не че съм очаквала де. На бившето свеки купих и пратих по свекъра, зарадва се жената като се чухме.spoiler]

# 76
  • София
Дари бачкаме !
Добре си направила все пак е някакво уважение към жените !
Аз цветя е абсурд да купя , но поне пратих съобщения и на лелята и на бабата, на които лелята отговори но бабата не благоволи. За БНД изобщо няма как да си помисля, че ще честити. Той рожденния ден на детето не честити представям си на мен да честити.
А на бившата на БНД си пратих както за всеки празник честитка и тя ми отговори Simple Smile
Хубаво ми е че бабата не отговори или не се обади, че пак щчхме да се разправяме за едни и същи простотии.
Дано си намериш скоро работа и да мине китката  Hug

# 77
Аз на свекървата не съм честитила, защото именно тя е причината за всичко станало, но пък с майката на предишния ми приятел съм в много добри отношения и все още се чуваме по празници Simple Smile

Като стана дума за рожденни дни - р.д. на малкия тепърва предстои и очаквам циркове... пада се точно на Цветница, но майка ми не иска да вижда свекървата (а и няма да е в БГ по това време), та с нея отделно ще се празнува...което пък по време се пада Великден...а на втория ден от Великден свекървата има р.д... Crazy та става весело Grinning Grinning Grinning Миналия месец "откраднах" малкия при мен в Плд, когато беше р.д. на свекъра, сега като им кажа, че и за Великден (и р.д. на свекървата) ще им го "открадна" съвсем ще ме заобичат Grinning Grinning Grinning  Joy

# 78
  • shumen
Дари,аз също напуснах работа и сега съм в процес на търсене на друга.При мен обаче не беше толкова тежко,но парите бяха малко и затова.
Аз на свекървата не съм честитила,защото именно заради нея се разделихме и ние.А от бившия не съм очаквала и че ще се обади да ми честити.И при нас като при Линдичка той не се сеща за р.д.на детето да се обади,че на мен ли.
Той сега дори 3 месеца не се беше обаждал да пита как е детето,има ли какво да яде и т,н., а сега като бяха 4 почивни дни се сети и уж щеше да идва,но се отказа.Сега ще видя пак кога ще се сети да се обади и да иска да идва.

# 79
  • София
От постовете стана ясно какво страшно уважение имат тия татковци към майките на децата си !  ooooh!
Да им имам възпитанието и претенциите за уважение от наша страна просто!
А за свекитата да не говорим изобщо - то е нещо страшно. Дърти жени и все мрънкят, че нещо не ни е наред на нас, а те едно честито не са способни да кажат. Не им се обръща езика ейййй

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 14:27 от Линдичка

# 80
Айде и аз да се запиша тука. От два месеца съм разделена с бащата на дъщеря ми. Включвам се по повод свекървите. На моята бивша, която въобще не я чувствам такава защото почти всеки ден се виждаме, вчера и занесохме цветя. Жената се зарадва страшно много, а и ние с малката много я обичаме.

# 81
  • Шумен
Обърнах палачинката, след като години наред аз все първа звъня и честитя празници, тази година реших да пробвам за мен кой ще се сети. Нито бившата свекърва, нито някой друг от рода на БНД ми се обади. Последния едва се вреди с часа наближаваше полунощ когато ми звънна, но факт сетил се е поне той, отчитам му го  Peace

# 82
Здравейте и от мен!
Моя ми честити рано сутринта,а вечерта ми донесе едно цвете.След работа.
Аз от снощи съм със разстойство и болки в стомаха.Кофтито е че днес малкия има две представления и довечера трябва да го чакам да го взема.Партито е пак частно,пак не пускат външни хора и ако не се о*ера докато чакам...пих какво ли не не минава.Добре,че на 7март бях добре,че успях да изкарам тържеството за празника на мама.
Утре може да не ходя на работа.

# 83
  • София
Sigma
Добре дошла  bouquet
Хубаво е, че си в толкова близки отношения със свекито - не всички са с такъв късмет  Thinking
Аз моята не я понасям - даже гласа й ми е неприятен, но чувствата ни са взаимни.Тя има сестра в Швеция, с която пък се чувам редовно, но гласът на сестрата е идентичен с този на свекито и като ми проговори настръхвам. Тя жената не е виновна, че толкова си приличат гласовете им, но аз не мога да се преодолея и предпочитам да си пишем във Фейсбук или с писма и картички да си кореспондираме.
Не е хубаво да тая такива чувства към хората, но не мога да кажа на черното бяло и да лицемернича, че ги обичам като не е така. Каквото повикало такова се обадило в крайна сметка. Преди се надявах, че им дреме и ще проявят все някога уважение,но се оказаха напразни надежди. Сега гледам да пратя съобщение или картичка за да не падам на тяхното ниво и да проявя форма на уважение, но не страдам ако не ми отвърнат. Прави ми впечатление но не страдам.

Десито
Десинка, аз изчаках вчера до 21 ч. българско време и нищо...
Пратих смс-а и веднага лелята отговори. Ако не бях направила аз първа жеста нямаше да се сетят сами никога.
Лекувай се  bouquet

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 16:32 от Линдичка

# 84
Мерси Линдичка.
Да, свекито си го обичам, за разлика от сина и  Mr. Green Важното е, че запазваме някакви относително нормални отношения с него. И че прекарва всеки ден по някакво време с дъщеря си.

# 85
  • София
Мерси Линдичка.
Да, свекито си го обичам, за разлика от сина и  Mr. Green Важното е, че запазваме някакви относително нормални отношения с него. И че прекарва всеки ден по някакво време с дъщеря си.
Hug браво на вас - и аз искам така ама няма. Много се радвам като чуя за някакви по-нормални взаимоотношения и тайничко завиждам благородно.

# 86
  • shumen
Сигме,добре дошла.

# 87
Здравейте!
И аз се радвам, когато чуя за нормални взаимоотношения. Характера и начина ми на мислене са такива и го изискват, но хората са различни. При нас за съжаление не се получават дори и в името на детето, което най-много ме тормози, но това е положението. Нищо не бих могла да направя, освен да го приема и да си гледам живота и доброто на детето.
Ние сме добре работа, градина.... в общи линии едно и също.
Добре дошла на sigma и от мен!  Hug
Какво ще кажете най-накрая за среща, когато се оправи малко времето?

# 88
sigma- привет!

Хубаво е да сме в добри отношения с бившите роднини, да. Цял живот сме свързани покрай децата.
Моите родители, например, като ми идват на гости, редовно каним и бившите свекъри. То са прегръдки, целувки, някоя сълза, още си говорят на "свате". Съвсем нормални, човешки отношения. Съобразяват се с това, което аз искам. Ама то трябва да не си прост, че да си запазиш отношенията.

Събирайте се, че тая ваша среща стана епохална. Crazy

# 89
  • shumen
Дари,малко са тия като твоите родители и свекъри.Моята направи всичко,за да ни раздели,а аз сега да я каня на гости-е,няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт