Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 369
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ха да се срещнем, ха да се срещнем, да ама не....
Последния път (не го помня даже кога беше миналата година пролетната ни среща)
Аз се опитах да ви навия да дойдете на коледното парти, но дойдоха само Светулчицата с малката и Бонго с детето си.
Още не се е стоплило като хората обаче , иначе аз ще се заема за пореден път  Joy Joy

# 91
Ай, успех. hahaha

Що не си хванете децата, една разходка до Търново, ще ви разведа, хем среща, хем почивка.

# 92
Ами да, като не може да се уговорим/организираме в София, може да е в друг град Simple Smile Аз предлагам Пловдив (понеже съм си от там и си ходя от време на време WinkPeace

# 93
  • shumen
Дари,аз бих дошла в Търново.Много ми е любим града,но заради онова чудо и сина и не идвам.Но съм обещала и на доста познати,че ще им заведа малкия да го видят и ще дойдем сигурно като се стопли за един ден.
За среща в София-не съм там,а в Шумен,но ще имаме едно ходене до там с детето сигурно сега като се позатопли и ако имам време бих се обадила да се видим.
Анимал,аз съм родом от Асеновград,но отдавна не съм идвала към този край и съм съгласна.

# 94
# 95
Здравейте,
Аз да подбутна малко темата... . Честита пролет! Как сте? 

# 96
Честита пролет! Simple Smile

Сега, като е по-топло времето, не е ли време за една среща? Simple Smile  bouquet

# 97
  • София
Оххххххх меко казано ми е мъка със срещите - къде да се видим ?
Искам да се видим ама организацията ми е трудна на мен самата Sad До миналата седмица бях с малкия болен блокирана! Сега тръгна на детска и го крепя като писано яйце....
Честита пролет на всички миличкиииии  bouquet
Давайте верно да погледнем другия уикенд какво ще е времето и да си назначим среща в някой парк, а?
Ето я прогнозата (в неделя го дават слънчевко Simple Smile )

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 12:28 от Линдичка

# 98
Аз ще съм в Пловдив следващия уикенд, ако има желаещи за виждане там Wink След това до Великден съм си в София и ще се радвам да се видим (и) тук Simple Smile  bouquet

# 99
Ние бяхме именици с малкия и нашите ни бяха на гости. Понеже той искаше бяла торта, майка донесе една домашна със сметана. Лелее, изяде я петъка и съботата, и вчера като каза р- во- цял ден. Ама и ние сме виновни.
Утре е празника на града, има лунапарк, ще го водим след градина.

# 100
Честита Пролет !Да ви е слънчево и усмихнато.
Като каза за ядене моя малкия много взе да яде.Чак ми се плаши окото.
Не е дебел,ама...Верно,че готвя много и разнообразно, не е да яде сухо или да е едно и също ,ама къде ги пъха тия манджи?То супа,салата, второ ,десерт....Аз от седмица взех да готвя и повечко.И той все му се яде нещо и все иска нещо да му приготвя.
Така ли е с момчетата?Да е здрав само, не съм му свикнала.

# 101
Да му е сладко на детето! Heart Eyes Като му се яде, да хапва. На една позната момиченцето е малко пълно, тя и майката е пълна, и му е спряла хляба от една година. Хапва си нормално, спортува, но е до ген, според мен и метаболизъм. Аз през деня не ям, започвам след пет- хляб и месо трябва да има задължително. Ама много ям. И след половин час- в тоалетната, право черво.

Детето не яде много и разнообразно. Яде примерно един месец само кебапчета, после- не ги поглежда. Минахме през пържоли, сега сме на варено пиле, но домашно- купеното имало кафеви петънца като се свари и не иска. Срам ме е като седнем някъде и си поръча картофки, 6 филии хляб и кетчуп. Това яде- средите на филиите с кетчуп. Рекорда е 8 среди.
И във всяка къща яде различно. При бнд - суха храна и по заведения. При баба си- тас кебап, филии с масло и мед, круши. При мен- пилешка супа, но без фиде или ориз и зелении, само месо картофи и подкиселява с лимонтузу, филии с кайма, банани и ябълки. Манджи не яде, само супата му е течна.. Дано в градината се храни, ама  надали. Когато има храна, която не обича, пак не яде. Наша е и грешката да го свикнем така. Аз никога не съм обръщала внимание на режим на хранене. То не сяда като хората да се храни. Има деца- послушни, моя не е от тях. Имам приятелка с две деца и никакви финансови възможности. - като сготви леща, тези деца ядат с кеф, да ти е драго да ги гледаш.

# 102
И моят е същия....
Вкъщи или не яде нищо, или яде кисело мляко с бисквити, понякога яйца (омлет), а понякога само хляб... надявам се да яде в яслата (уж казват, че яде)... до известно време приемах упреци, че не яде, защото не му готвя, но сега всеки път, като ходи с баща си при свекървата питам какво е ял и отг. е обичайният - "нищо".,.. на няколко пъти се заядох, че "защо не яде - нали му готви" Grinning Grinning Grinning но вече приключих с темата.
За ядене на супи и дума не може да става...
Единственото ми "успокоение" е, че яде плодове и зеленчуци;  отделно и аз като малка съм била доста злояда, та може и да е наследил нещо Grinning Grinning Grinning

# 103
  • shumen
Честита пролет!
moonlight_80,тука сме.Цял февруари почти си беше в нас малкия и беше се оправил,изпратих го на градина,изкара две седмици и пак се разболя.
Деси,и моя е така.Яде доста,но не е дебел.Онзи ден като ходихме при педи го тегли и на 3,6 години е 16,800 кг.и 103 см.Иначе плодове и зеленчуци също си хапва доста.
Аз съм в търсене на нова работа,но за сега не намирам нищо.
БНД уж щеше пък да идва,но се отказа пак.

# 104
  • София
Ох мацки - като ви чета все едно за моето дете става въпрос  ooooh! ooooh! ooooh!
Моя яде : всякакъв вид картофи, омлет, КРАСТАВИЦИ (в огромни количества), средата на филиите, ябълки, сладко (в огромни количества), мляко (само прясно с какао), сок от портокал (прецеден), всякакъв джънк (с огромно удоволствие), пица (само Маргарита), паста (само с доматен сос)....и нищичко друго. Никакви супи, никакви манджи...нищо друго!
На гости обаче яде каквото му дадат  Tired... а сега кажете ми какво е това избирателно ядене  newsm78
В детската и той казва, че бил ядял, но аз хич не вярвам. Питах няколко пъти - казаха яде, ама се връща гладен като вълк и омита поне 2 чинии краставици....  Praynig
Някакъв ужас е с това ядене...та Деси - то ако не е едното ще е другото...

Общи условия

Активация на акаунт