Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
Аз да се запиша и тук (във фейса вече го направих).
И аз от година време съм във вашия клуб.

# 496
  • София
Galstar здравей и добре дошла в клубЪТ  bouquet
Видях и във фейсбук , че си се записала да.
Какво ще разкажеш за теб?

# 497
  • Шумен
Времето се затопли и гадните мушици и комари са вече факт, тази вечер добре ме нахапаха мушиците (вероятно си имат име, но не го знам) от утре вадя репелента Simple Smile А снощи с пчелата само паниката ми беше в повече явно, нищо ми няма вече дори не видях в огледалото ужиленото място Simple Smile

# 498
  • shumen
Galstar,добре дошла в клуба.Видях,че си се разписала във фейса.
Деси,и нас ни хапят комарите вече.

# 499
Линдичка, да разкажа... Имам си момченце на 4 години и половина, от една година съм разведена, гледам си го сама. Помощ почти нямам от никого тъй като близките ми са далеч. Новото положение ми е доста трудно, но като цяло нямам по-добри варианти на този етап, та гледам да се справям. БНД почти не си търси детето - веднъж на две седмици се обажда да попита как е (понякога говори с него, понякога не), взима го веднъж на два месеца за ден, два, не помага с нищо освен с плащането на издръжка... Ако тръгна да пиша за простотиите му ше трябва цял ден да пиша...

# 500
  • София
Galstar - не се кахъри - ще свикнеш скоро Sad много жестоко звучи, но е така. Гадно е, но щом БНД помага поне с издръжка е що годе съвестен. Иначе за простотиите, някои БНД дори и ако не дават издръжка пак ги правят на воля  Joy
Поздрави от нас и бъди силна  bouquet

# 501
Здравейте, момичета Hug

Тотално се отдавам на почивката, без деца... разходки, книги, тук-таме някой бар Wink

Galstar, уекъм  Hug Да го д*** БНД, той само губи.

desitoo, неприятна работа с таз пчелица. радвам се, че си добре!

Линди, много тъпо за колелото  #Cussing out Отстрани на Националния стадион съботно-неделно има пазар за велосипеди защо не провериш и там  newsm78

# 502
Фръц, то и аз съм без малкия ама нещо не мога да си почина все, и детето ми липсва...

# 503
  • София
Линди, много тъпо за колелото  #Cussing out Отстрани на Националния стадион съботно-неделно има пазар за велосипеди защо не провериш и там  newsm78

Така мисля да направя Фръц - в събота сме на гости, но преди това ще мина да нагледам колелата.
И ще си нося документа за покупка ако случайно си го позная. Много тъпо ми стана защото не му се бях нарадвала. Толкова бях щастлива, че имам някакъв вид независимост от този отвратителен градски транспорт. Сега ходя пеша защото не ми се дават тези грешни пари за билетче Sad

# 504
  • shumen
Искам и аз без дете,ама няма да е скоро.
Линди,дано намериш велосипеда си.Ние често оставяме на малкия триколката пред магазина и влизаме и все си мисля дали няма някога да му я отмъкнат.
Галстар,не се притеснявай.Ще свикнеш скоро с новия живот.

# 505
Сега преди малко дъщерята тръгна на път при баща си за седмица.За първи път ще бъда без нея.Ще гледам сериала си през седмицата и ще мина седмицата Simple Smile.
Нека и таткото да погледа дъщеря си и аз да мога малко да отдъхна...... Grinning

# 506
  • shumen
Обичаш ли ме,дано се чувства добре детенцето с баща си.
Нашия БНД най-накрая днеска дойде и пак на обяд като ще ляга детето.Всеки път повтарям едно и също да идва по навреме,че на обяд почиваме,ама кой ли ме чува.Сега отидоха до една чешмичка с колата за вода и после мрънкаше да излизаме детето и онуй чудо със всичкия си готово да му угоди.Викам,а не в тая жега без мен обаче и ако слънчаса ти отговаряш и оня млъкна.

# 507

danaeka Надявам се,че ще се чувства добре и при баща си.Все пак баща и дъщеря са и имат нужда да бъдат заедно и да прекарват време един с друг.И той е родител толкова колкото и аз и това,че не живеем заедно не означава,че детето няма баща.
Който иска да прекара време с детето винаги може и през ваканции зимни,летни,пролетни.
Пуснах я съвсем спокойно и без притеснения,защото и той трябва да положи грижи за нея.Детето е и негово.

# 508
  • shumen
Обичаш ли ме,така е.И той все пак е родител на детето.
Мен взе да ми писва от номерата на нашия БНД.Днеска не стига,че дойде чак на обяд,а и в 23 едва си тръгна.И то защото аз казах,че съм 1 смяна и си лягам.На всичкото отгоре и в 5 още в жегата изкара детето и го прибра чак в 10,гладен и жаден.Били яли пуканки и сладолед.Викам много добре бе,аз давам сироп и му пръскам в гърлото,че кашля и казва,че го боли,а той му дал сладолед,И сега на коя глава като се разболее.Пак на моята.

# 509
може пък да мине от сладоледа, аз така лекувам зачервено гърло на малкия. сега му давам и да пие по едно безалкохолно на ден- хомеопатия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт