Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, такива са и при нас е подобен "битпазар". Затова гледам по възможност да не се впрягам вече, но е трудно, защото в случая се засягат интересите на детето. Просто както беше споменала Линдичка преди време  "кривите пръчки" на нас са се паднали.
Аз няма да се впускам в подробности, но вече 2 години на глава с него не мога да изляза. Единственото е, че при нас той и семейството му са в  по изгодна финансова позиция. В събота 2 часа след като я взе не беше при него, той на пицария. Вечерта пиян с детето .... . Такива ми ги говори, че понякога си мисля, че не е в ред с главата, но като гледам и при вас не е по - розаво положението.
Извода е, че от такива хора няма какво да се иска.... . 
Издръжката е 100 лв.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 12:01 от moonlight_80

# 586
  • София
Ама много къси пръчки  ooooh!
Аз поне не съм длъжна да му търпя настроенията и простотиите.
Започнах да харесвам факта, че е безследно изчезнал, защото ако ми беше на главата ще си късам нервите нон стоп като го познавам какъв манипулатор е.
Та аз го смятам за приоритет това, че го няма, но малкия не е на това мнение обаче.
Той редовно си декларира колко обича тати и аз като го питам "Защо обичаш тати?" и той отговаря много целомъдрено: "Ами защото така трябва. Трябва да се обича тати" и аз блокирам пред тези му декларации.
Какво да кажа... newsm78
Добре, че поне не ме пита аз дали го обичам Simple Smile

# 587
  • Шумен
Децата си обичат и двамата родители. Напълно естествено е. Друг е въпросът кой родител какво и изобщо прави ли нещо градивно за това дете.

# 588
Определено, обичат си бащите. Малката също и постоянно повтаря , че иска мама и тати да са заедно и да си имаме и друго бебе, но никога не ни дели и не пита за баща си , когато е при мен. Не иска да говори с него по телефона, когато сме двете и обратно Sad.  От малка е свикнала с този режим явно, но определено това разнасяне, колкото и зле да звучи не и се отразява добре. 
Няма да споменавам за манипулациите и глупостите на баща й, защото не му е тук мястото , а и не искам да се ядосвам. Иначе нашия сега иска да има второ дете, нищо че не може да се грижи и за първото. Обяснението му е, за да не е сама малката, когато порасне.  Shocked За алкохола да не коментирам .... .

# 589
  • София
Децата си обичат и двамата родители. Напълно естествено е. Друг е въпросът кой родител какво и изобщо прави ли нещо градивно за това дете.

Е да това е напълно естествено, но факт е, че моето дете не е виждало съзнателно другия си родител. Затова ме изненадва много когато ми каже, че го обича.
Аз естествено не си позволявам да правя нищо против тази му обич, но тя е в пълен контраст с "обичта", която "демонстрира" въпросния татко...тоест нулева.
Много невинни са дечицата - обичат безрезервно....

# 590
  • Шумен
Лесно им е на мъжете да създадат просто така деца. БНД нали чака бебе сега, хич не ми изглежда щастлив от факта, дори си позволи коментар по въпроса " Аз какво да направя втора жена ме лъже че няма да забременее и аз и се връзвам" само не уточни аз ли съм първата или съм изтървала бройката на отрочетата му. Предвид че ние работихме съзнателно по въпроса е по скоро второто.

# 591
  • shumen
Анимал,при нас е същия "битпазар".Дори беше писал в исковата молба,че винаги е носил по нещо за детето-дрехи,играчки,лакомства и затова му била много издръжката от 200 лева,която исках и не можел да я дава.В съда му определиха 150 лева и пак му се видя много,но този път не позна.
Десито,то и нашия БНД много искаше дете и го планувахме,но после обърна картите.
А сега се е загрижил кога да дойде да го види,да го вземел на море да го води.Викам,о,ние бяхме,а и без мен детето от тука няма да мръдне.

# 592
То и ние уж бяхме тръгнали да плануваме второ, но добре, че не стана...

Коклкото до пазарлъците за парите - изобщо не ми се занимава да се разправям...

# 593
  • Шумен
Ние поне за трето не сме говорили. То и аз имам "вина" за това, след като родих близначките му обещах че щом от първи опит (буквално беше един разговор и един опит) станаха две бебета следващия път със сигурност ще са три. Нашият взе че го прие за чиста монета, поне се пазихме в следващите години. А разбрах че се е вързал когато близначките бяха на 11 месеца ми закъсня с 20 дни, цитира ме доста точно. Не на шега се беше изплашил, че ще има 5 бебета Laughing
А за пари ако се наложи някога ще го гоня до последно.

# 594
Ние сме с малкия при нашите. Десет дни, понеделник на градина и работа. Починах си. БНД то се нанесло вчера в новото жилище и бръмбъра е на седмото небе от щастие че ще има своя стая. Поздрави от нас.

# 595
  • София
Дари супер , че си се напочивала хубаво. А за детенце - сигурно е голяма радост.
Щом му е направил стая - браво на БНДто  Crazy
Много е яко детска стая - стават по-самостоятелни даже децата. А ние още в едно легло се гушим  Flutter
Не знам как да го откача това дете от мене  ooooh!

# 596
  • Шумен
Моите щерки са отделени в стая от 3 годишни. Но проблемът ни е друг, в Шумен спяха на приста двете. Такива бяха условията, гушкаха се и доста често една върху друга спяха Simple Smile Сега в Плевен в детската са ъглови легла, вечер завивам всяка в своето и едва затворила вратата вече са в едно легло двете ooooh! Миша без проблем си заспива самичка, докато Вали държи да бъде гушкана от сестра си. Няма друга сила която да я приспи освен прегръдката на сестра и, аз също съм безсилна с мен заспива след часове от изтощение.

# 597
  • София
Моите щерки са отделени в стая от 3 годишни. Но проблемът ни е друг, в Шумен спяха на приста двете. Такива бяха условията, гушкаха се и доста често една върху друга спяха Simple Smile Сега в Плевен в детската са ъглови легла, вечер завивам всяка в своето и едва затворила вратата вече са в едно легло двете ooooh! Миша без проблем си заспива самичка, докато Вали държи да бъде гушкана от сестра си. Няма друга сила която да я приспи освен прегръдката на сестра и, аз също съм безсилна с мен заспива след часове от изтощение.

Милички душички  Hug

# 598
  • Шумен
Надявам се скоро да дойде деня в който Вали ще си спи сама на своето легло. И няма да ми се налага да разбъждам Миша за да я гушне. Обикновено лягат и заспиват заедно, така че не будя никой, но има и изключения. Вечерта преди БНД да ги вземе Вали се събуди към полунощ и ме държа до 4 будна, отказа и в Миша да се гушка Sad

Сега се чух с тях. Сервираха ми новината, че са били на зъболекар. БНД изненадан от проблема на Миша (миналата година цял месец правихме един зъб, освен че не отваряше уста за машинката лекарствата не се задържаха в зъба не знам защо). Вали доволна, че и на нея са и правили зъб, колко беше сърдита миналия юни че няма кариеси за правене Laughing

# 599
  • shumen
Деси,дано дойде скоро деня,в който Вали ще започне да спи сама на леглото си.
При нас пък докато бяхме в Търново спеше сам в кошарата си,а сега тука в Шумен сме на ъглови легла.
За зъболекар и аз мисля да водя скоро моя,но нещо все не мога да я намеря и запиша час.

Общи условия

Активация на акаунт