Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 363
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Зарязвам всеки мъж за тебе Деска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
С малко закъснение честит рожденик Simple Smile Да е жив и здрав и да има много късмет в живота! Simple Smile

# 617
Зарязвам всеки мъж за тебе Деска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А, недей така.Един мъж ни трябва.Кой ще чисти,пере ,пазарува и ще гледа децата? Само да го намерим и се събираме.

# 618
  • shumen
Линди,голям сладур.Да е жив и здрав.
Аз да се оплача моето дете е с повръщане от след обяд.Явно е лепнал вирус от някъде.

# 619
   Линдичка Да е живо и здраво детето ти и честит рожден ден със закъснение bouquet

# 620
  • София
Благодаря виииииии  bouquet
Десинка абсолютно права си да ти кажа - трябва да има "домакин(Я)" в семейството !  hahaha
Ама трябва домакинята да е по-младичък , че да ни издържа и двете хахахахаха иначе някой към 40така ще издъхне с толкова пране, деца, манджи и жени.... #Crazy
Търсим 25+ става ли?

# 621
Благодаря виииииии  bouquet
Десинка абсолютно права си да ти кажа - трябва да има "домакин(Я)" в семейството !  hahaha
Ама трябва домакинята да е по-младичък , че да ни издържа и двете хахахахаха иначе някой към 40така ще издъхне с толкова пране, деца, манджи и жени.... #Crazy
Търсим 25+ става ли?

Дааааа.Ако не ни се върже никой най-много до 30г.
То ние не сме жени за 40 годишни мъже. Crossing ArmsНа днешно време кой спи с 40 годишни.....оф  doh обърках се ...кой взима 40 годишни за домакинска работа.

# 622
  • shumen
А,недейте така.Никакво издъхване от пране,готвене,деца и манджи.
Ние днеска сме добре.От снощи да не кажа голяма дума не е повръщал.

# 623
   danaeka Браво че се оправя детето! Hug

# 624
  • shumen
Хенд,благодаря.Днеска само е отпаднал,но от утре си мисля,че ще е пушка вече.

# 625
  • Шумен
Привет момичета, да побутна малко темичката. Скоро никой не е писал тук, не знам само дали от хубаво или лошо.
Искам макар и с малко закъснение да честитя новата учебна година на всички ученици и родители. Да пожелая на първо място здраве, интересни уроци и отлични оценки Simple Smile
Ние сме добре, стартирахме първи клас Simple Smile Подготвихме и първите домашни, днес за първи път ги оставих на занималня Simple Smile
БНД присъства на празника, не успя да го развали въпреки опитите за това. Днес блесна с "нова" идея, искал следващия месец да вземе децата само веднъж за 4 дни (следващата седмица ще са при него почивните дни), като им напише извинителна бележка по семейни причини  ooooh! Опасявах се от подобни идеи още лятото и го предупредих, но както винаги удобно е забравил. Имал право да ги вижда, но това може да стане само по неговите правила. Като иска да не идва и без това с нищо не е полезен на децата си. Нито с интерес и внимание (днес дори не попита за малките), нито материално. Заяви ми "ти нали ще вземеш помощи за първи клас, на мен няма да ми дадат оправяй се, плащам Ти издръжка." Е справих се, осигурих на децата си каквото им е необходимо, последно вчера и якенца за есента избрахме и взехме

# 626
  • София
Ехооооо ето меее. Здравейте миличкииии!  Hug
Бяхмена моренце и затова никаква ме няма.
Изкарахме си приказно. 10 дни на море сйкоро не бях правила и ми беше супер.
Малкия се забавлява много - почна да се гмурка. Е дупето му стърчеше малко от водата но се кефеше много. Вози се на кану,на лодка и много забавления общо взето. Беше супер послушен.
Сега се започна с работата и с тия работни дни в събота ми е малко нанагорно.
Добре сме иначе - почна и детската.
Честито на всички ученици и от мен bouquet
Десинце не се ядосвай. По-добре да сте сидобре а то е ясно че ти ще си винаги по-загрижената от двама ви с БНД
Аз пак оформих всички документи по онази процедура за издръжкаъа дето съм я почнала,защото първия път ми я върнаха италианците защото имало нередности.
И наново преводи,разходи,търчане...ще видим сега какво ще излезе този път  newsm78
Аз вече почнах да се изнервям тъй като вече година тъпо и упорито само с това се занимавам
Дано ги приемат този път.  Praynig
Пишете всички как сте?
Как изкарахте лятото?
Целувки и прегръдки на всички ви от мен и малкия и до скоро

# 627
И от мен честито на учениците.
На моя му е хубаво в училище.Ама то си е живо  повтаряне на под готвителната група и няма изненади.Пише и чете ,ама те всички са така и госпожата не знам какво ще прави.Тя си ги избира и не взе деца които не могат.Направи си клас от отличници.Всички деца със СОП и изоставащи ги сложиха в 1 А клас.Туй не го схванах,ама както и да е.За съжаление съм на работа и ще ходи на занималня.Ако си бях у дома никога не бих го дала.Даже кроя планове втория срок да не ходи.Втори клас със сигурност няма да ходи.Сам да се учи.
Помоща е 250лв и е достатъчна за пособията.Аз дадох 100лв за раница.Ами не сбърках.Чудесна е.И нищо не се мачка.
А бе нещо ми е все тая тоя първи клас.Не съм ентусиазирана.Та чакам да отмине еуфорията и да се върнем на темите за козметичките,секса,мъжете...които са ми по приятни от наакани памперси,логопеда ,училището и уроците.

# 628
  • Шумен
Аз записах занималня, но бях с нагласата първите дни да я пропуснат (още нямат кетъринг). Вчера ми се разсърдиха че ги взех на обяд, затова и днес ги оставих с повече сандвичи сутринта. Определено им е интересно и на двете Simple Smile След училище ми разказват как е минал деня една през друга (това е ново за мен, трябваше ми ченгел за да ми кажат нещо за ДГ).

# 629
Desitoo а моето ще дръпне назад.Той няма проблеми с адаптацията,социализацията и да ми разказва.Пък и за мен това не е най важното.
Имах предвид,че на занималнята освен да се научи да преписва от дъската или другарчето друго няма да стане.Занималните са пълни.При нас едва накараха неработещите майки да си вземат децата.То бива мързел да не искаш да си гледаш детето,ама чак пък толкоз...Цял ден ще стои у дома и ще остави институциите да и гледат детето.
Та аз не виждам как госпожата на занималнята за един час ще успее да обърне внимание на 20+ деца по три предмета.Никак.Тези дето могат най много да се измързелят.Тези дето не могат ще препишат и пак няма да могат.
А има и деца при нас в А кла ,които на 7г не могат да направят правилно изречение.Едно момиче вика на моя син -Додеш тука...-Додеш играеш нас...Последваха и думи неразбирами за околните.Ако гооспожата се занимава с него,защото е с очевидни липси на другите деца кой ще обърне внимание.
Аз му видях домашното.Абсолютно вярно ,но написано на бързо и без старание.Ако беше у дома,аз щях да скъсам страничката и да пише на ново.Но нали е вярно никой не гледа,че е кривичко и грозно.Това ме е яд,че не мога да контролирам.

Общи условия

Активация на акаунт