Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 331
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • shumen
Линди,и аз събирам всички бележки нищо,че плаща издръжка.Знам ли го кога може да реши,че няма да плаща.

# 691
  • София
Линди,и аз събирам всички бележки нищо,че плаща издръжка.Знам ли го кога може да реши,че няма да плаща.

Добре правиш !

Аз нямам какво да събирам като плащания защото липсват  Joy , но пък събирам всичко останало ! И ако случайно откачи нещо мога да му ги тръшна папките и да му кажа колко нищо не може да има като претенции.

# 692
яд ме е ,че не събирах доказателства всеки път като детето ми се прибере с хроли от къщата им  ooooh! абе много нещо можех да събера ,но защо не го направи  ooooh! исках всичко да минава с добрата дума ,но не би

# 693
този нов закон ще се гласува за приемане 2017 г
ето едно публично обсъждане на това
http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG& … bg-BG&Id=2246

А освен, че е по-трудно е и по--дълго. Тук ако беше Бонго щеше да даде компетентно мнение по въпроса.
Притеснихте ме  и мен с този закон онзи ден, но не мисля , че ще го приемат. Абсурдно звучи
Линдичка, изказа се Бонго във ФБ групата обаче. Ти съмняваш ли се в него?  Joy

# 694
хах знаех си ,че е Бонго  Mr. Green ,аз напуснах групата момичета ,за да не създавам конфликти  Peace

# 695
  • София
хах знаех си ,че е Бонго  Mr. Green ,аз напуснах групата момичета ,за да не създавам конфликти  Peace

Абе що напускаш бе -я си стой...и аз един път с тебе съм се карала в един друг форум, но не съм злопаметна както виждаш Simple Smile - това са глупости. Събрали сме се и тук и там за да сме си полезни един на друг няма какво да делим.

# 696
aaaaaaa не е възможно ,аз тук съм с различно име от други форуми  Twisted Evil

# 697
  • София
aaaaaaa не е възможно ,аз тук съм с различно име от други форуми  Twisted Evil

Имах предвид един друг форум тук ОК нека го кажем подфорум на големия форум Simple Smile

# 698
Това с деленето на разходи си е мисия невъзможна.След като съм взела детето значи съм приела,че повечето разходи са за мен.Този месец само за обувки дадох -15лв. платненки за физическо,34лв високи маратонки,28лв ниски маратонки,20лв високи маратонки-тези са пума на промоция от един сайт.Не ми се изпускаха,като оферта.Е ,сега да започна да му искам половината пари ли?Или да не купувам нищо да му звъня всеки ден и да му викам ,че детето босо ,кога ще му купи обувки.И като купи той,после аз,че да не се прекарам.Тъпо е.

Забелязала съм,че изоставеня партньор по принцип създава проблеми.Особено,ако да речем мъжа има ново семейство съвсем озлобяват.Гледат всякак да манипулират бившия ,като използват децата.И не се усещат,че си пропиляват живота вместо да приемат,че са изоставени и да продължат напред.
Мъжете обикновенно са груби и властни.Подливат вода и злепоставят бившата.Ако пък децата им нарекат новия мъж на майката "татко" направо откачат.И те често използват децата за да си отмъщават.
Аз съм от късметлийките ,защото и двамата съзнавахме,че връзката не върви.Не заради други,а заради самите нас.И просто беше логична раздяла.Несходствата в характерите се оказа  непреодолима.Явно и любовта се беше изпарила неусетно.Затова и не се дебнем и всеки си търси щастието.Аз гледам детето основно ,а той кокото може.Но не ми пречи.

# 699
  • shumen
Деси,аз ако чакам нашия БНД да купи нещо,детето все босо и голо трябва да ходи.За него тия 150 лева са достатъчни,който ги дава и толкова.Ама надали той е платил един път такса за градината и да даде на детето да се купи нещо.

# 700
Деси,аз ако чакам нашия БНД да купи нещо,детето все босо и голо трябва да ходи.За него тия 150 лева са достатъчни,който ги дава и толкова.Ама надали той е платил един път такса за градината и да даде на детето да се купи нещо.
150 пак е по -добра сума от 100 ,през няколко месеца  Mr. Green

# 701
  • София
Здравейте момичета, отглеждащи децата си сами! Включвам се именно в тази тема с молба, защото предполагам сте се сблъсквали със съдебната система. С 8 месечно бебе на ръце, търся като луда читав адвокат за да започна дело за правата на детето ми и издръжка, но има толкова много и в същото време толкова оскъдна информация.

Моля ако имате впечатления да ми препоръчате наистина добър адвокат от София, който да вземе присърце делото ми!

На пръв поглед нищо сложно - отглеждам си детето от раждането, имам собствен дом в който съм му подсигурила всичко, имам добро майчинство и тн, но БНД е много отмъстителен и безцеремонен. Опитва се да използва детето като оръжие за да ме съсипе. Не знам на какво е способен Sad

# 702
  • София
Здравей Слънчева
Съжалявам, че си в тази ситуация  bouquet - БНД отмъстителен и манипулатор е много неприятна работа.
Видях, че си поискала и консултация в темата с адв. Хаджийска. Моят опит е следния:

Адвокат не мога да ти препоръчам, тъй като нямам супер успешен опит с адвокати и последните решения, неща и документи ходих даже сама да си ги вадя.  Rolling Eyes

Свидетел на делото беше сестра ми (може роднина да се призове съвсем спокойно)

По отношение на режима за виждане бе отсъдено до 18 годишна възраст да се извършва само в мое присъствие, но БНД ми е чужденец и това натежа за решението (има езикова бариера между него и детето,  далече е, някой трябва да го води, да се връща и т.н, та решиха да е само в мое присъствие)
. Предполагам, че може да се поиска в исковата молба да го вижда поне първоначално само в твое присъствие и би било редно за толкова малко бебенце.

Засега това се сещам
Стискам ти палци и ти пожелава успех  Hug

# 703
  • София
Здравей Слънчева
Съжалявам, че си в тази ситуация  bouquet - БНД отмъстителен и манипулатор е много неприятна работа.
Видях, че си поискала и консултация в темата с адв. Хаджийска. Моят опит е следния:

Адвокат не мога да ти препоръчам, тъй като нямам супер успешен опит с адвокати и последните решения, неща и документи ходих даже сама да си ги вадя.  Rolling Eyes

Свидетел на делото беше сестра ми (може роднина да се призове съвсем спокойно)

По отношение на режима за виждане бе отсъдено до 18 годишна възраст да се извършва само в мое присъствие, но БНД ми е чужденец и това натежа за решението (има езикова бариера между него и детето,  далече е, някой трябва да го води, да се връща и т.н, та решиха да е само в мое присъствие)
. Предполагам, че може да се поиска в исковата молба да го вижда поне първоначално само в твое присъствие и би било редно за толкова малко бебенце.

Засега това се сещам
Стискам ти палци и ти пожелава успех  Hug

Благодаря ти! Дано всичко мине леко, но едва ли... а аз още не мога да повярвам какво ми се случва. Все си повтарям, че трябва да бъда силна и спокойна заради дъщеря си.

# 704
Ехо,има ли някой тук....как сте...палите ли печките...?
Аз вече паля камината.Пия вечер чай с ром,но пак ходих 10 дена сополива и с главоболие.

Започнах да свиквам ,че имам ученик и с променената ежедневна програма.Понеделник и сряда ми е по -натоватено,защото вечер го водя на латино танци в Младежкия дом.И ако закъснявам му звъня да се облича,да си вземе торбичката и да ме чака на вън на една улица близо до вкъщи.Сега като стане тъмно вечер не знам как ще се оправи.
В училище е добре.И поведението оправихме.Т.е. много приказва.Местиха го три пъти,ама той все си говори.И сам седя и пак говори.Сега стои на първия чин под носа на госпожата.Но вече взе да слуша и да не приказва.Та ми поолекна.
На мен ми липсва дългия ден и излизанията до късно.Сега пак се върнах към хобито ми да кулинарствам.

Общи условия

Активация на акаунт