Отговори
# 615
  • Нейде из лудите гори...
Абел,

Забравих за подсеченото дупе, щом минах на пелени за мнокократна употреба. Има различни видове подложки, можеш да пробваш няколко вида - конопени, микрофибър, бамбук и какви ли още не. Освен това можеш да слагаш едни подложки за еднократна употреба, които са разградими и поемат акото, което си отива на мястото - в канала  Peace Всяка кожа е различна, опитай.  Моето момиче кара година и половина с такива пелени, после минахме ги ползвах само за спането  Peace

Бързо да се оправяте , момичета , лекувайте се от време.
Днес мисля да мързелувам цял ден, времето е само за филми, книги и топли напитки  Mr. Green

# 616
  • Варна
Добро да е !
Аз ги следя редовно мартенките, наистина голям бебевалеж настана там  Heart Eyes
andreeva13 много мило ми стана от разказа ти, виж я ти душицата как си изживява нещата  Heart Eyes
Значи ти също ще раждаш в Майчин дом, за кога ти е термина, как ще раждаш ? Аз днес съм на преглед и ако ще е секцио дали ще изберем дата от сега  newsm78, май е рано още 33-та седмица приключвам.
Божеее това твое бебе с характер, крие дупето и това си е  Crazy

# 617
  • Пловдив
Андреева, а Дебора ли ще се казва бебето наистина.. Моята дъщеря упорито си е кръстила бебето и така го нарича от 3 месеца и вече май няма спор по въпроса как ще се казва..

# 618
Това за имената си е проблем при нас,бебето си няма име , а баткото е решил ,че трябва да се казва като него или в краен случай като най добрият му приятел от дг с който са адаши #Crazy

# 619
Добро утро и от мен Simple Smile По традиция се събудих по никое време и не можах да заспя. После наваках с един час дрямка  Grinning

Това за имената си е проблем при нас,бебето си няма име , а баткото е решил ,че трябва да се казва като него или в краен случай като най добрият му приятел от дг с който са адаши #Crazy

Хахаха- дал ви е опции!  Joy

addicted, вземи си някоя дрямка  Hug Нашите съседи почват да си цепят дърва от 5 сутринта. За щастие, те са отдолу и не се чува достатъчно, за да пречи, но луди всякакви.

Хубав ден на всички! Аз мисля да си направя една разходка и после и аз се кротвам с книжките  Heart Eyes

# 620
Добро утро мами. И аз днес съм почивка. Вчера обикалях цял Дубай по работа и вечерта крачетата ми приличаха на крака на табуретка 😂😂 Днес малко релакс и работя от вкъщи.

Андреева13, при теб не беше ли скрит пола на бебо? Виж сестра му май знае какво чакате 👶🏼🎀

# 621
Zina, аз съм в 32 г.с. и онзи ден с доки определихме датата за секцио (точно 10 дни преди термин). Можеш да попиташ своя лекар дали да я определите от сега или има още време.
Ти харесала ли си си дата? Можеш да му я кажеш и да видиш дали и той е на същото мнение.
Аз си харесах точно 10тия ден преди термин, който е 7ми април (деня на здравния работник). Доки малко се позамисли, предложи ми да е 8ми, но отказах. Държах си на моето. И той се съгласи.

Майка ми пък се притеснява, че точно тогава лекарите щели да празнуват и да се напият  Grinning

# 622
  • Пловдив
Аз да кажа за кръвното. Със сигурност е от него. Аз много пъти съм имала същото, което споделяш и винаги е било от приближени граници и ниско кръвно. Даже преди три седмици също ми падна, но слава богу единствено ми се размаза периферното зрение, иначе тази загуба на зрение е ужасна, много добре те разбирам как си се уплашила. Веднъж ми дадоха ментос, когато ми падна кръвното и от тогава като е топло си нося една опаковка. Веднага ме оправя. А сега като се случи мъжът ми ми намери бонбони и пак ми помогнаха.

Моята дъщеричка и тя си има собствено мнение за бебето. Ние ще го кръстим на единия дядо, бащата на мъжът ми, а тя на всеки разправя, че ще се казва както се казва баща ми Grinning. Не знам какво ще правим като се роди. В яслата и при доктора всички знаят името на бебето, че ще е на баща ми Grinning.

# 623
Добро утро Simple Smile

Добро Утро, интересно опции ви е дал баткото Simple Smile

Явно каките и батковците си имат мнение за имената. Аз имам по-малка сестра, не помня да съм предлагала имена за нея, но понеже и казваха Нероден Петко си мислех, че ще е момче и ще се казва Петко. Доста се шокирах като се роди  Joy

# 624
Аз да кажа за кръвното. Със сигурност е от него. Аз много пъти съм имала същото, което споделяш и винаги е било от приближени граници и ниско кръвно. Даже преди три седмици също ми падна, но слава богу единствено ми се размаза периферното зрение, иначе тази загуба на зрение е ужасна, много добре те разбирам как си се уплашила. Веднъж ми дадоха ментос, когато ми падна кръвното и от тогава като е топло си нося една опаковка. Веднага ме оправя. А сега като се случи мъжът ми ми намери бонбони и пак ми помогнаха.

Моята дъщеричка и тя си има собствено мнение за бебето. Ние ще го кръстим на единия дядо, бащата на мъжът ми, а тя на всеки разправя, че ще се казва както се казва баща ми Grinning. Не знам какво ще правим като се роди. В яслата и при доктора всички знаят името на бебето, че ще е на баща ми Grinning.

Много благодаря за съветите. Ще послушам всички ви и се запасявам с всякакви неща, които сте писали, че помагат. Силно се надявам да не ми се случи 2ри път, защото хората в днешно време рядко ни помагат в такива ситуации.
Надявам се да си добре и да не ти се случва и на теб повече!  Hug

# 625
За Майчин дом съм чувала предимно хубави неща. Много мой приятелки родиха там. Пак казвам не виждам причина след 35-та седмица да не се възползва човек от "хотелските" им условия. Все пак не сме животни, че да ни е все тая. Имат си хората техника, добри лекари и цената е същата. Все едно да сравняваме капризите с дрешки и колички с избора на болница. Видях вече много тръшкала дето заеми теглиха за количка, а съдят другите че искат частна клиника. Или има момичета дето дали хиляда лева за еди си какво, ама за тях било каприз удобствата три дни все се изтърпявали. Дано не съм засегнала някое момиче, не визирам тук присъстващите.
На мен в петък ми пристига количката, кошарата, шезлонг, дрешки и каквото съм се сетила. Моята служителка каза, че щяла бебешки магазин да отвори. Те пък се засичат пратките от всякъде и то по чиста случайност. Накрая ме попита можело ли да разопакова и да разглежда. Естествено, че може Simple Smile
Питах за това прословуто направление за раждане. Издава се 30-дни преди термин, но може от всякъде да се издаде. Не е проблем и без него да идем по спешност. Хората могат сами да си оправят нещата. Аз си мислех, че трябва да нося картони и изследвания. Дрън, дрън нищо такова.

# 626
  • София
Бягаща, месри за инфото. Ще трябва да тестваме и мнгоократните явно Simple Smile

И нашия батко си е измислил име и го е разказал на всички, нищо че много пъти говорихме, че бебето няма да се казва така Wink

И аз от петък излизам в 45-дневния болничен и подхващам задачите, пък дано остане време и за някое кафенце... Simple Smile

За тези от вас, които вече не ходите на работа, ето списък по градове на лекциите за кърмене на Ла Лече Лига през март, ако ви се ходи Simple Smile

А нормалния сън вече и за мен е мираж. Това бебе е много шавливо, с предната бременност нямам спомен да съм се будила от движенията на бебето изобщо. А сега нощем пада едно въртене и ритане, не можем да си намерим и двамата удобна поза - тъкмо се няместя аз и започва да рита, да се върти докато не се разместя... тази нощ се и разхълца...  Mr. Green От толкова подскоци получавам и контракции... иди че спи после  #Crazy Поне сега си имам оправдание да си пия по едно кафе с чиста съвест  Laughing

# 627
  • Стара Загора
Относно хълцането.. още не съм сигурна дали усещам хълцане, тъй като продължава няколко минути  newsm78 Усещам как ниско долу коремът ми тупти и е ритмично (бяхме седалищно, ако е хълцане и го усещам ниско долу май сме се обърнали). Честно казано ми е малко неприятно чувството

# 628
  • София
Да, точно такова е усещането, тупка повтарящо се на няколко секунди, трае няколко минути и да, когато е с главичката надолу е по-неприятно. До миналата седмца бяхме седалищно и го усещах високо, към главата и гръбчето, под моите ребра...
Сега се е обърнал, но както се видя при мен и това не е ясно колко ще трае Wink

# 629
decuto, звучи ми точно като хълцане  Peace Моето момче хълца по няколко пъти на ден, по 10-тина минутки.

Abel, относно съня- поне знаеш защо не спиш. Аз просто се събуждам рано и я заспя, я не. Но хормони, явно ме подготвят за след два месеца  Grinning

Момичета, на вас започва ли да ви тежи? Цяла бременност се размотавам като спортист- пърна с енергия  Joy , но напоследък сякаш по-лесно се уморявам. Намалих и темпото, с което вървя. Ако отсега имам такива моменти, представям си в деветия. Горкия ми мъж, има да мрънкам и охкам

Общи условия

Активация на акаунт