Отговори
# 285
  • София
nandy стискам палци този път всичко да ви мине по вода Simple Smile
Ако евентуално имаш предвид болница за раждането, може да провериш и там за тоновете.

Иначе тя нашата държава за толкова много неща не се грижи, уви... Повечето хора, които са се сблъскали със  здравословни проблеми, се опитват да се презастраховат със собствени усилия и доколкото им позволяват възможностите. А хората в чужбина се чудят защо сме такива хипохондрици и кому е нужно това...

# 286
Abel, не бях се замисляла как е в Бг. С баткото ми искаха дрехи от раждането, затова се зачудих сега какво да им подготвя да го облекат.
 Nandy, Hug, скоро ще гушнеш едно прекрасно, здраво бебенце!

# 287
  • София
Здравейте мили мами
Имам леко притеснение, че от 3 седмици не съм качвала килца в момента съм 33 седмица и все съм си мислела че на финала ще се качва бясно  newsm78 newsm78 newsm78

# 288
Криси И аз съм точнно като теб , първо ми додоха термин 20 ,после ми казаха че съм със седмица назад и ми додоха 27 априол .

# 289

Момичета от София бихте ли ми казали къде ходите за записи и каква е цената!
А по Здравна каса не ни ли се полагат записи?
Женската консултация ме следят в МЦ Пентаграм, там вчера ми казаха че записите стрували 25лв. Как е при Вас???   Уж сме здравно осигурени, а си плащаме всичко .... то като теглим чертата една бременност със всичките му прегледи, изследвания, болнични, раждане си струват многоооооооо пари.
Охххх, колко е неприятно най-хубавото и желано нещо в живота на една двойка да се свързва с пари :

При коя АГ си в МЦ Пентаграм?И аз съм там при д-р Тошева,но на мен ми казаха 20 лв. за записване на тоновете.Иначе аз съм избрала Шейново за раждането и там също са по 20 лв.

# 290
  • София
Благодаря Ви за подкрепата и разбирането момичета!

Всички ще гушкаме здрави, спокойни и добри бебчета!!!

Milenkataa, при др. Джерова съм и тя вчера ми каза 25лв. на запис.
А иначе съм се насочила за Майчин дом и ще питам там как е процедурата и цената.

# 291
С предното дете не съм ходила на запис на тонове, с това също, а не знам и защо изобщо се налага. До колкото знам в 9- я месец всяка седмица се ходи, защо да е нужно?!

# 292

Milenkataa, при др. Джерова съм и тя вчера ми каза 25лв. на запис.
А иначе съм се насочила за Майчин дом и ще питам там как е процедурата и цената.

Явно си зависи от АГ-то.Иначе за МД мога и да ходя за тонове и без да ми взимат пари,защото мъжа ми работи в една от клиниките там,но предпочитам да си ходя при Тошева.Все пак ми е наблюдаваща и знае как е протекло всичко.

# 293

Момичета от София бихте ли ми казали къде ходите за записи и каква е цената!
А по Здравна каса не ни ли се полагат записи?
Женската консултация ме следят в МЦ Пентаграм, там вчера ми казаха че записите стрували 25лв. Как е при Вас???   Уж сме здравно осигурени, а си плащаме всичко .... то като теглим чертата една бременност със всичките му прегледи, изследвания, болнични, раждане си струват многоооооооо пари.
Охххх, колко е неприятно най-хубавото и желано нещо в живота на една двойка да се свързва с пари :

При коя АГ си в МЦ Пентаграм?И аз съм там при д-р Тошева,но на мен ми казаха 20 лв. за записване на тоновете.Иначе аз съм избрала Шейново за раждането и там също са по 20 лв.
И аз съм там при д-р Джерова. Тоновете са 20 лв.

# 294
Ехее,не очаквах,че сме толкова мами априлки  в Пентаграм Simple Smile

# 295
Здравейте мами!От доста време ви чета и сега се реших да ви пиша! Simple Smile От София съм с трета бременност, термин 25 април и съм на 31г. Имаме батко на 6год. и чакаме още един младежж!Аз също се следя при Д-р Джерова в МЦ Пентаграм!  Sunglasses Може с някоя от мамите да сме засичали пред кабинета!Нека всички имаме едни прекрасни бебета на финала!  bouquet Още малко, време не остана!

# 296
  • София
Със сигурност сме се виждали пред кабинета на др. Джерова.
Аз винаги на 11 число съм в клиниката, след 2 седмици ще бъда и по често.
Изключително доволна съм от нея, толкова спокойна и внимателна лекарка не съм имала, вдъхва ми увереност в добрият край на нещата и ми обяснява всичко подробно.
Преди 3 години в МЦ Пентаграм проведохме профилактичните прегледи по трудова медицина и аз си харесах др. Джерова и от тогава съм нейна пациентка.

Само ми е странно защо ми каза 25лв.  newsm78 newsm78 newsm78
Аз не съм гледала ценоразпис на центъра... Може и докторката да се е объркала...

Може някой път да се уговорим кога ще сме при нашата АГ и да се запознаем лично!!!  Grinning

# 297
Nandy,аз също съм много доволна от Д-р Джерова, много мила и приятна лекарка!Аз също разбрах, че записа на тонове в Пентаграм е 25 лв, като това чух от самата Джерова докато разговаряше по телефона с друга бременна. newsm78 Ще се радвам да се запознаем и на живо! bouquet Иначе относно бременността се чувствам добре, бебо е 1,400 в 29 сед. Много се притеснявах и тази, и предишната бременност, че не ми е голям корема и бебчето е малко, но явно си намира място и се развива добре. Това, което ме притеснява е че бебчо е все още с краката надолу и малко ме настъпва по мехура, но се надявам да се обърне и да не се налага секцио.
Друго искам да попитам как сте с обуването на чорапи и ботуши?На мен вече ми е доста трудно, а имам още време до края...Понякога ММ ми помага, но когато го няма и се мъча сама!
Все още нищо не съм приготвяла за бебето и за мен, имам доста неща от баткото, но той е зимно бебе и ще се разминават в сезоните.Като си остана у дома и мисля да се развихря с пазаруването.

# 298
Д-р Джерова е прекрасена, истински специалист, мен също много ме отпуска и обяснява на широко. Тя не знае целия ценоразпис, инфо за цените се получават при регистратурата, където се и плаща. Аз ходя началото на месеца около 5-то число. Сигурно сме де засичали, но не знаем  Grinning

# 299
Момичета честит празник на любовта! Бъдете обичани от половинките си, а скоро и от малките бебоци  newsm76 txtloves ylinfant Two Hearts stork-boy 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт