Отговори
# 600
Addicted, аз не съм ходила на запис на тонове. Тук няма такава практика. В Бг бях ходила веднъж в 7- я месец по мое желание и толкова. С баткото на последният преглед в 8- я насрочихме дата за секцио и отидох тогава. Сега ще е същата работа. Лично аз не разбирам тази необходимост от следене всяка седмица, че и всеки ден. Малко ми намирисва на печалбарство, да си призная, защото знаят, че никоя майка няма да откаже.
 Защо сте спорили за термин? Знаеш денят на зачеване ли? На мен всеки доктор различно ми казва. Ами спокойна съм и не го мисля.

# 601
По-точно аз спорих, защото бях убедена, че е 10-ти. Аз бях в грешка, но толкова време премина в чудене от нейна страна от къде ми е хрумнала тази дата, че много се изнервих Crazy Това е защото снощи спах едва няколко часа заради контракции и явно днес не съм в настроение.

# 602
Мами, днес ми се случи нещо странно и много се изплаших Sad
Пътувах си в рейса със сестра ми и изведнъж абсолютно цялата изтръпнах, получих някакво сърцебиене, не ми стигаше въздух и нищо не виждах - само чисто черно. Добре, че не бях сама. Сестра ми веднага ме хвана и ме свали от рейса, сложи ме да седна, напръска ме с вода и ми даде малко да пия. Поседях малко, подуха ме вятъра и ми стана по-добре. Цялата бях пребледняла, хората ме гледаха много шашнато, но пък никой не попита дали съм добре и може ли с нещо да помогне (не се изненадвам).
Радвам се, че не припаднах, защото преди съм припадала, но винаги от слънцето и горещината. Този път нямаше слънце (към 17:00 часа), нито беше горещо.
Кръвните ми изследвания са в норма (хемоглобин 122, при мин. граница 120) ...

Много се изплаших, защото ако ми се случи пак (не дай си Боже) да не навредя на бебо по някакъв начин Sad
Исках само да ви споделя и ако някоя е преживяла същото да ми даде съвет как мога да го предотвратя. Simple Smile

# 603
Така ми звучи от кръвно да е. Паднало или приближени граници. Следи си го и дано не ти се случва пак, че особено в градски транспорт е доста кофти.

# 604
Soul4e, много неприятно, добре че не си била сама. Да не би да ти е паднало кръвнато? Беше ли задушно в автобуса?

# 605

ZOI
Привет ами пол няма остава си тайна, седнало си е на дупето и крие пола, вече приех нещата , явно докато не се роди ще му мислим пола, един път мома, един момък и се отказаха хихихихиххи!
За теглото дали е толкова не ми е ясно, то се съдило по обиколка на глава така че колко е 2200, но дано, че да ми се оправдаят килцата:)
 За майчин дом аз лично съм доволна, много има дето се мъчат да ми наливат друго в главата, аз го казах и в  поста си, навсякъде има неприятни случки, не го мисля и гледам къде ще чувствам добре. За бебето има много добра хигиена и ред всичко ти е включено в цената, на касата плащаш и ти дават касов бон. Смятам , че за Варна, всяка болница  си има предимствата и недостатъците!В Майчин дом има повече разбиране, отношение, условия, там отидох като на хотел, от тях превръзки, храна, вода за бебе памперси , дрехи ...... така беше , сега едва ли ще има промени, но идва време ще питам Simple Smile  

# 606
Да, помислих си за кръвното ... Нищо че до сега не съм имала проблем с него.
Ще трябва да си купя апарат за кръвно май май.
Иначе на консултации винаги ми е 90\60.

# 607
Andreeva, браво на бебешора, характер от сега Simple Smile Голяма тръпка ще ви е, ако се крие до края!
 Soul4e, 90/60 си е ниско, малко да си свалила от задуха в автобуса и ето то реакция. Ходи повече, ползвай такси или кола, ако можеш и се пази. Wink

# 608
За съжаление пътувам дълго разстояние, затова и ползвам градски транспорт, но определено много ще внимавам, ще вървя повече и ще се опитвам да сядам близо или до вратата, или до отворен прозорец. Simple Smile

Кой да знае, че пролетта ще дойде през февруари  Grinning

# 609
За съжаление пътувам дълго разстояние, затова и ползвам градски транспорт, но определено много ще внимавам, ще вървя повече и ще се опитвам да сядам близо или до вратата, или до отворен прозорец. Simple Smile

Винаги си носи вода и пий по-малко, особено с това шантаво време. Носи по-свободни дрехи и нищо, което да "пристяга" гръдния кош. Когато усетиш, че ти става така е хубаво не просто да седнеш, а ако има възможност даже да легнеш. Краката трябва да са по-високо от главата или поне сгънати в коленете. Кръвното наистина ти е нисичко, така че при теб малките промени бързо ще се усетят.

# 610

Винаги си носи вода и пий по-малко, особено с това шантаво време. Носи по-свободни дрехи и нищо, което да "пристяга" гръдния кош. Когато усетиш, че ти става така е хубаво не просто да седнеш, а ако има възможност даже да легнеш. Краката трябва да са по-високо от главата или поне сгънати в коленете. Кръвното наистина ти е нисичко, така че при теб малките промени бързо ще се усетят.

Много ти благодаря! Ще се вслушам в съветите ти!
  Hug

# 611
Здравейте Simple Smile Аз уж все да съм по-редовна тук и все не си го спазвам  Whistling

За тонове още нищо не сме говорили с док. Със сигурност ще ги следим, защото имам такава препоръка от феталната ехокардиография, заради опасност от фетална аритния (макар и минимална). Но казаха, че преди 45 дневния, не нужно, а реално следващия ми преглед е един ден преди започването му. И аз се следя в Токуда и там ще ходя на тонове.

Аз все пак ходих и на третата ФМ. Бебешокът си е добре, само дето върви с голяма глава и не се знае как ще се раждаме.  В 30с4д беше 1800 гр. 
Аз все си мисля, че вече ще му е тясно, а днес  пак се скъса да рита, даже ми извита закуската сутринта  Sick

Soul4e, и според мен ти е паднало кръвното.  Harista ти е дала добри съвети!

# 612
Добро утро на всички  Hug ,аз ли съм най ранобудна и гладна  Laughing chef Laughing
Още пет дни и слагаме мартенички ,а мартенската тема толкова нови бебенце си имат вече  Heart Eyes Разказите за ражданията определено ме разчустваха до сълзи,много мило., но не давам да подраняват априлските бебета....пу пу да няма родени преди девети месец Peace

Ето в този сайт има много слънчеви цени,и са изцяло български производители ако някой го интересува....
http://dianainicky.com/

# 613
Добро утро и от мен!

И тази нощ не спахме, май ще се разболявам, пия чай, смуча лукчета и си легнах пак! Ако не са киселини ще е нещо друго Joy
 Тази сутрин моята принцеса се събуди и сънено нареди на татко си, да и занесе бебето, " Тати донеси ми Дебора да я гушкам" Последваха хиляди обяснения, после се убеди, че е сънувала! Толкова беше развълнувана, каза че е сънувала бебето че е родено, че е момиче и се казва Дебора! Боже, милата и тя в едно дълго очакване! Не си давах сметка до сега.

Усмихнат ден!

# 614
Добро утро!
И аз не можах да спя много, но пак заради съседа отгоре. Прибира се по никое време и става по никое време. Ходи с обувките вкъщи и да знаете как ни тропа на главите само #2gunfire
До скоро следях мартенките, но престанах да ги чета, тъй като започнах да се настройвам от много от рано за раждане, а не мисля, че е дошло времето - нека още малко да сме 2 в 1 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт