Отговори
# 660
Zina, на кое казваш Депо Борса?

На колхозният пазар най-крайната редица с гаражите, остъклен магазин, Депо център - мисля че пише, има го от преди поне 11 години.

Благодаря ти. Сетих се къде е 😃

# 661
Zina, на кое казваш Депо Борса?

На колхозният пазар най-крайната редица с гаражите, остъклен магазин, Депо център - мисля че пише, има го от преди поне 11 години.
Аз също пазарувах от там, цените са супер правят и отстъпки. Чак кеф ми беше не че после не си купих повечето дрешки от Англия на Картърс и Некст. Чакам ги тая седмица и не съм просветила мъжа ми колко платих. Знаем само аз и мама и съм и казала да си трае, едното за сметка на другото.

# 662
Привет мами!

Да много ми стана мило и на мен как е мислила за бебето!

За пола да кажа, че си е скрит! Казаха един път момче един момиче ама просто ей така! Да кажат нещо май:), а за името, каката си го избра, коментирахме една вечер и от тогава  е Дебора.

Термина ми е на 28.04.,но май ще е секцио, така че ще е по- рано, на прегледи ще съм на 14.03 и на 25.03 може и да се засечем с някоя мама!

И на мен много ми тежи, все ме боли кръста и краката, задъхвам се дори когато говоря, знам че е от килограмите, но какво да направя, не ям много но качвам! Започнах с магнезиев препарат за контракции, че имам пак болки леки и втвърдяване на корема! Иначе с бебе си говорим аз му говоря, то си ритка, голяма маймуна е !

Лека и спокойна вечер на всички мами и бебоци!

# 663
Андреева, ти сигурно си писала, но пак да питам. При кой лекар ще раждаш?

# 664
Благодаря момичета  Hug ще прочета повече по темата за пениса на бебетата!
Търсих календар със задължителните ваксини през първата годинка ,който да е актуален за тази година,ако случайно някой има сайт с такава информация,моля нека го сподели. Simple Smile

# 665
 При д-р Димитър Корновски доволна съм, да не е като младите лекари, но си разбира от работата, първия път се доверих на него и сега така.
Сега в сравнение с първия път съм по- спокойна, тогава паралелно ходех и при още един лекар и стана голяма каша, накрая най-модерната техника нищо не помогна , а опита си игра ролята и така:)

# 666
На мен ми е интересно защо дават на бебетата вит. Д?

# 667
Поли, ти освен аспирин слагаш ли си фраксипарин?
Не, не слагам - реално доплеровите показания никога не са ми били извън норма ( но на границата , за едната маточна артерия). След 1 месец аспирин , кръвотокът е мн. добър , и за това и го спрях аспирина без да се консултирам с тази, която ще ме изражда( по-важно ми е да ми е здраво бебето, отколкото да е голямо) . На 7-ми съм на преглед и се надявам да сме поне 2 и нещо Praynig Praynig

# 668
  • Стара Загора
Момичета,и аз не съм писала от старата тема,но ви чета редовно.
Аз вчера бях на преглед и бебо в 31+1ден седмица е 44см.и 2100г.Аз си ходя при лекаря,който ми следи и предната бременност и съм много доволна от отношението.Всеки път/без изключение/ ми записва тоновете,май по-скоро за негово успокоение.Предния път не ми е правил преглед за разкритие,мисля,че и сега няма такова намерение.
На 13 март влизам в 45 дни и мисля тогава да приготвя нещата за болницата и комплекта за изписване  newsm78.Другите неща съм ги понакупила вече.

# 669
  • Стара Загора
Момичета,и аз не съм писала от старата тема,но ви чета редовно.
Аз вчера бях на преглед и бебо в 31+1ден седмица е 44см.и 2100г.Аз си ходя при лекаря,който ми следи и предната бременност и съм много доволна от отношението.Всеки път/без изключение/ ми записва тоновете,май по-скоро за негово успокоение.Предния път не ми е правил преглед за разкритие,мисля,че и сега няма такова намерение.
На 13 март влизам в 45 дни и мисля тогава да приготвя нещата за болницата и комплекта за изписване  newsm78.Другите неща съм ги понакупила вече.

Виждам, че и ти си от Стара Загора, при кого ходиш на ЖК? Simple Smile Аз влизам в 45-дневния на 14 март

# 670
  • Стара Загора
При Главчев.Проблема е,че той не работи като акушер и за раждането ще трябва да се обръщам към друг.
Мисля,за д-р Иванов в Тракия  newsm78.Чувала съм много добри неща за него.

# 671
  • Стара Загора
При Главчев.Проблема е,че той не работи като акушер и за раждането ще трябва да се обръщам към друг.
Мисля,за д-р Иванов в Тракия  newsm78.Чувала съм много добри неща за него.

Аз ходя при д-р Иванов, нищо лошо не мога да кажа, освен че се чака по 2 часа, за да влезеш при него. Бях на ден на отворените врати в Тракия вчера (писах в темата няколко страници преди това), но не мисля да избирам екип за раждането

# 672
На мен ми е интересно защо дават на бебетата вит. Д?
Превантивно, за да се избегне рахит. Аз за рахит на деца в днешно време не съм чувала. Вит.Д идва от слънцето най-вече, нашите бебета ще се родят в чудесен сезон и ще си взимат слънце на воля. В кърмата доколкото знам нямаше, в АМ има добавено. Не съм давала, не е имал проблеми малкия.

# 673
  • Стара Загора
Единственото,което ме притеснява,е че бебето поне за сега е доста едричко и се очаква да достигне или задмине баткото,който е роден 4,9 кг.Което означава,че пак ще съм секцио.Иска ми се да се консултирам с някой който практикува,за да определим все пак някаква дата,иначе термина ми е на 27 април.
Предния път преносих малко,но след това имах много проблеми/деформация на пикочния мехур и много други/ и доста време бях с катетър,което пък ми пречеше да се грижа за бебето и не ми се иска пак да стигам до там.Не знам как да  постъпя.

# 674
Леле мамии много пешите  Grinning едвам смогвам да ви четем , тъкмо решим да пишем и вече сте подхванали нова тема  Grinning  . Относно забелването на пениса ми беше много притеснено ( първо дете момченце , всичко ми е много непознато и странно ) та аз живея в Италия и все питам познати с момченца дали са забелвали а те ме гледат странно и ми викат не те разбираме  Grinning та не знам тук ли не го практикуват , аз ли не мога д обясня  Grinning а свекърва ми ми се кара и вика как няма да забелваш и тн . Да питам майките с момченца , вие забелвали ли сте , и ако да на каква възраст ? ( извинявам се ако въпроса се повтаря)

Общи условия

Активация на акаунт