Отговори
# 675
  • Стара Загора
Milindaaa,да си призная при нас това го свърши педиатърката на сина ми  Blush.Не знам как го направи,но само за три поредни консултации/около 4-6 месец/беше го оправила на цяло,без детето да пролее и една сълза,без сцепвания или каквото и да било друго.Много и се възхищавах,а мен ме беше страх.Но това беше преди 10 години,че и малко повече,и нещата се разбираха доста по-остаряло.Сега за малкия ще му мисля.

# 676
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=966
Ето ви една хубава статия от специалист. Може да я покажете на свекърви и всеки, който настоява Peace

# 677
  • София
Аз оставих въпроса със забелването на ММ да проучва и той реши, че няма да се пипа. Само трябва да предупредим педиатъра, че е от старата школа.

# 678
Благодаря ви момичета за подкрепата и за мненията! Zoι ще послушам твоят съвет! Hug Hug Hug

# 679
 Hug Което и да изберете, ще му го дадете с любов!

# 680
Благодаря за информацията , и мен ме е страх да го направя сама  #Crazy а и се двоумя едни викат задължително други да не се пипа  newsm78 а за свекърва ми е ясно и колкото и да ми вика че две момчета е отгледала  и тя знаела най добре имала опит  , ок много и благодаря че е отгледала мъж ат ми но моето момченце аз ще си го гледам  bouquet

# 681
Питах за това прословуто направление за раждане. Издава се 30-дни преди термин, но може от всякъде да се издаде. Не е проблем и без него да идем по спешност. Хората могат сами да си оправят нещата. Аз си мислех, че трябва да нося картони и изследвания. Дрън, дрън нищо такова.

На мен при последната консултация,когато ми издадоха 45 дневния болничен,ми приготвиха и дадоха абсолютно всички изследвания,обменна карта и направление.Незнам кой ти е казал,че това не са важни неща,но от която и болница да съм питала искат задължително обменната карта,лична карта,личен картон(освен,ако не ражда жената преждевременно).В обменната карта се описва как протича бременността и е важна,ако не се ражда при наблюдаващия те АГ.Единствено направлението(талон номер 7) може да се издаде от всяка болница.
 А за книгата на д-р Спок вече има преиздадено и обновено издание,ако някой го интересува.

# 682
Ох, не е живот това! Спим с малкият на спалнята тези дни, спука се да ме рита и да се върти като шило, малкото от вътре и то не спира. Като боксова круша съм Blush Кога ще се наспим?!

# 683
Аз давам витамин Д, защото дъщеря ми е родена ноември месец и през зимата няма много слънце. Иначе Зои е обяснила причината.

Зои - ти в коя държава живееш, май не беше в България доколкото помня?

# 684
  • Варна
Вчера ми мина прегледа при Яков в Майчин дом, всичко е наред с беба, води бистри, плацента свежа, изкара я 2400 гр. - 34-та седмица. Днес влизам в 34-та седмица.
Насрочихме и дата за секцио, още не съм сигурна в нея, каза че може да е сменим. Но при термин 14(16 според докторката), каза да си изберем дата от 4 до 8 април. Засега избрахме първата дата 4.04., сигурно на нея ще си останем, но все пак ще хвърля едно око на нумерологичната си книжка  Whistling  Joy
Цената за секцио с избор на екип е 1140 лв., няма да съм във Вип стая, така, че това е което би трябвало да платя. Дадоха ми и списък с нещата, които трябва да нося, както и ми записаха контролен преглед за 21.03.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 10:59 от zina

# 685
Добро утро на мамите и бебоците!

Днес дано е слънчево, че нещо иначе нямам настроение!

Зина колко хубаво, не остана, стискам палци все така добре да е всичко при вас!
С каква упойка искаш да си? Аз също исках да проверя дати за секциото,  дали са благоприятни, четох в нета, но нищо не разбрах, след 12 всичко било ретроградно, и някакви си там неща..... и нищо не разбрах! Едва ли има огромно значение, но ми бяха пуснали мухата:)

За сега довиждане, до после!!!!
Усмихнат ден на всички!

# 686
От кой сайт четете за датите? И на мен ми е любопитно да видя:) Моя термин е за 1-ви април, но мъжът ми се надява да пренося за неговия рожден ден на 8-ми  Joy Тук не се практикува индуциране (освен ако не е по спешност) така, че всичко е в ръцете на съдбата #Crazy

# 687
Здравейте мамита,

да се включа и аз по темичките.
Относно датите, може да пишете нумерология в google  и после в сайовете да проверите за определени дати, които ви интересуват.
За шофирането - аз нямам избор, живея на 6 км от Пловдив, а за да стигна до Селена Пловдив трябва да пътувам с маршрутка до Пловдив и после няколко рейса, та някак си ми е по-лесно и безопасно да си се карам сама. В маршрутката до Пловдив рискувам преждевременно раждане с тяхното каране. А пък таткото е на работа по цял ден и няма как да се освобождава от работа винаги, та си се карам сама за сега. Моята кола е Опел Астра Комби и ми е широчко все още, не ми опира никъде корема, само като паркирам понякога се задъхвам. Иначе другата седмица живот и здраве влизам в 9 месец Simple Smile не остана, скоро ще си гушкаме бебоците.
Комплектче за изписване взехме от Вис Виталис едно беличко леко плюшено, много сладко. Изпрано, изгладено и одготвено за изписването е.
Моите изледвания са супер, само хемглобина още ми е нисък, та ще си продължавам със Сорбифера.

Извинявам се за дългия пост, но исках да се включа по темичките и от вчера  Simple Smile

# 688
От кой сайт четете за датите? И на мен ми е любопитно да видя:)
И на мен ще ми е интересно да разбера. Добро утро, на мен името Станислав повече ми харесва.

# 689
Благодаря ти radost_ina! Hug
И аз не успях да завиша хемоглобина си-въпреки специалният режим на хранене с наблягане на телешко и пиенето на Феретаб ,продължава да се понижава,вместо да се завишава /стигна 95/!Но и с предната бременност имах същият проблем ,явно си е анемия!От няколко дни много мис е гади и се чувствам безкрайно изморена,а принципно нищо не правя Simple Smile Praynig bouquet

Общи условия

Активация на акаунт