Романтична разходка ...

• 6 390
  • 37
  •   1
Отговори
Здравейте,дами!
Искам да споделя, че във връзка с 14-ти февруари, съм намислила една скромна изненадка. Проблема е,че на мястото,което планирам да сме,няма как да приготвя вечеря. Мисля да отида сама,да оправя всичко,и да се обадя на моя да дойде - без да очаква нищо. Но хубаво романтична вечеря,ама какво да вечеряме  Joy ...ще отида с рейс,за да не види,че колата я няма,..не мога да занеса нищо приготвено от вкъщи.....  newsm78 Помощщщ.... на мястото,където отиваме няма ресторанти,за да поръчам нещо..не знам. Някаква идея ???  newsm78 bouquet bouquet

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 15:31 от Manuella_

# 1
..не мога да занеса нищо приготвено от вкъщи.....  newsm78 Помощщщ.... на мястото,където отиваме няма ресторанти,за да поръчам нещо..не знам. Някаква идея ??? 

Ами може би трябва да уточниш за какво място става дума.

Защо не можеш да носиш неща, приготвени вкъщи? В кошница за пикник или нещо такова?

# 2
  • Italia
 - Кажи му да вземе два дюнера пътьом

- Смени идеята - вместо "Романтична вечеря" го наречи "Романтична разходка" и не се мъчи с набавянето на храна

# 3
В едно селце,близо до Пловдив имаме къщичка,но си ходим рядко..предимно събота или неделя за по час-два. Но в момента и водата е спряна,заради студовете,и фурни,печки,..всичко сме махнали от там,защото много крадци се навъдиха,особено сега зимата.

# 4
На мен ми се вижда възможно да си приготвила всичко предварително, да се отнесе в кутии, но храната няма да е топла, пък и май и печка ще трябва да носиш, сигурно е студено...

А до това село дали не доставят храна от Пловдив - примерно пица или от някой от сайтовете за поръчване на готова храна от типа на gladen.bg?

# 5
И какво ще правите на този студ? Май яденето ще ви е последна грижа.  Grinning

# 6
  • Куциндрел
Ще изклинчите на този студ в селото.
Измисли нещо друго, което не включва студ и нямане на вода.

# 7
М,не..нищо не носят.  Thinking Ох ами в краен случай,ще тръгна сутринта с колаата,ще занеса всичко,ще се върна,..и накрая ще си хвана автобуса. Ни лук яла,ни лук мирисала  Joy

# 8

Няма да сме на студено,има с какво да се отопляваме,колкото до водата,моичкият като дойде,ще я пусне...но целта е да го няма Simple Smile)))

# 9
  • София
Суши?
Не трябва да е топло и се събира в кутии!
2 комплекта пръчки, кутията със сушито (продава се и се поръчва от много места), малко соев сос в едно бурканче, 2 купички за сосчето, една чиния за сушито, 2 чаши за вино, една бутилчица бяло винце
Изненадаааа ..... bouquet

# 10
  • Куциндрел

Няма да сме на студено,има с какво да се отопляваме,колкото до водата,моичкият като дойде,ще я пусне...но целта е да го няма Simple Smile)))
Ами, сутринта занасяш месетата с колата, а после като тръгнеш с автобуса вземаш топлата манджа. Ай готова си.

# 11
  • София
Малко е една бутилчица бяло вино, та да ти стане романтично в тоя студ, без вода, без нищо...

# 12
  • постоянно
Момиче ,
 кое му е романтичното  да си в студена къща на село без храна ?  Hug

По-добре вземи си купи едно ново сексапилно бельо и чакай мъжо си след работа с две чаши , бутилка вино ,ягоди и сметана.   Crazy

Села и разходки през зимата след работа ?!?  Sick

Късмет иначе  bouquet

# 13
  • София
Малко е една бутилчица бяло вино, та да ти стане романтично в тоя студ, без вода, без нищо...
ooooh! имаш право ! Поправям се веднага - повече бяло винце, че да стане по-романтично!  Laughing

# 14
  • София
ooooh! имаш право ! Поправям се веднага - повече бяло винце, че да стане по-романтично!  Laughing

Тц, според мен трябва да си запалят огън и да жулят греяна ракия.

Общи условия

Активация на акаунт