Уаууу......
а , аз докато се ядосвах на лудата Джанан съм пропуснала най-важната подрабност-"И като се събуди единия веднага се чуди къде е другия"
Имаме страхотно хубав фрагман за 18 епизод
много интересен и великолепна игра на всички
трябва да признаем и че много добри са ни сценаристите и ... изобщо целия снимачен екип

А ето и светкавичен превод от руския екип DiziMania/ Eve Donus/Возвращение домой на фрагмана

Друга реакция ми се искаше от Юсуф
но и за тази го разбирам
Наистина нямаше ли да е по-добре не в началото, но ... малко по-рано да му беше казала какво се е случило с нея, след като я е спасил
Най-после и Кюршат започна да става адекватен за психо извращенията на Джанан
На мен за него хич не ми е жал
ще има , в сряда серия нали?
дано я натикат Джана в затвора или лудницата , че да си гледам спокойно сериала.
ама ти не прочете ли много точната информация от Уси
мнооого преди аз да се появя в темата
че няма да се излъчи тази сряда новия епизод заради Цар Футбол 

Допълних и предишния си пост с фрагмана с руския превод 
мерси за фрагмана на турски и на руски. 
не я приема добре, Юсуф е бесен.
В интерес на истината, не го очаквах, мислех, че ще го приеме по-спокойно. 

благодаря ти за БГ превода на фрагмана

Струва ми се, че Кюршатчо
няма да се разведе с Джанан
много бързо съобрази, че умницата Джанан не случайно успя да съблазни Кюршат дегизиросала са с перуката като Пънар за ... правене на "кекс"
Като едното нищо моментално ще стане и ... хамиле
То все така се случва в турските сериала
но може би нашите сценаристи отново ще ни изненадат приятно и ще ...
избягат от този стереотип

Не съм сигурна, но като че ли 18 епизод ще се излъчи този петък
а дали само този епизод
Феновете на Джансел обаче не се притесняват и пожелават успех в петък на сериала 
на оцветения текст : #evedönüş Успех петък
Ето тук и датата е написана
ако в срядата ще си патим от Цар Футбол
и Джансел сигурно е най-доволен добре известен и с любовната си страст точно към този "Цар ..."
Засега в петък си пожелавам след тази първа сцена на Юсуф и Лейла

И още една хубава изненада тази вечер
с благодарности към всички осъществили превода

Приятен ден и от мен 
аз не съм сигурна дали само този 18 епизод ще се излъчи на 12.02. този петък или променят деня на излъчване от сряда в петък
На теб не ти харесва, защото е вечерта преди ... уйкенда
Но ето например сериала "Черна роза" се излъчва в петък и е вече 4-ри сезон с най-висок рейтинг дори и без участието на едни "звездни" турски актьори с поняколко теми в БГ форума на
От време на време се замислям кои и какви са турските ТV зрители на сериали
или ... "сапунки" (допреди 3-4 години признавам и за мен
) в извадката определяща рейтинга им
Не веднъж ми е казвано, че съм безнадежден оптимист ...
но нашия сериал НЕ Е САПУНКА и едва ли феновете му са предимно от социалната прослойка на ... ВИП средите, които още в петък вечерта ги вълнува единствено и само как да си прекарат още по-добре поредния уйкенд
А и Джансел е уникален като харесван и известен актьор и с това, че (не знам как го направи
) спечели дори уважението и любовта на папараците в Истанбул
и се радва, обича и уважава феновете при всяка случайна или не среща с тях
много по-хубав е епизода с превод
Аз недоволствах от някои сцени на онлайна, но сега всичко доби смисъл и си е много
Дано имаме късмет
въпреки смяната на деня на излъчване и повече зрители вече започнат да го гледат, защото наистина и сценария си заслужава, освен много харесвания ... Юсуф в него
и всички герои дори и ... Офлаз
а Джанан направо с кеф си я мразя ...
И Кюршат не ми се струва толкова ... безнадежден
а ако в новия 18 епизод сега в петък
натири и се разведе с Джанан
разбрал най-после за извратеното й удоволствие да измъчва Елиф с риск да я побърка както прави и с него
може и малко да го оневиня за стореното с Пънар и детето си 
не ми е ясен много с превода на тази публикация
но я слагам, защото може някой повече да разбере
А и от следващата седмица ще ни се изясни по-добре
Много му е хубава ролята Юсуф на Джансел и той отново е ... 
Засега спирам и до ... по-късно
, мисля , е и Джансел и Юсуф са страхотни и отговорни мъже!
Майка!
абсолютно съм съгласна ,че сериала не е сапунка!
нищо не разбрах и аз от материала за излъчване в петък, само този петък ли ще е или ще остане за постоянно. 
Дори и да се разведе сега с Джанан, в което хич не вярвам. От това, което съм разбрала за характерите на двамата, по скоро Джанан ще го зареже, но само ако си намери някой друг богаташ. Или пък ако обеднее като църковна мишка.
И аз очаквам да й прости, но точно в този момент тя имаше нужда от него. А неговия гняв и обидата от лъжата не знам колко време ще го държат, дано по бързо да му мине. Той беше казал, че най много харесва очите й, но тези очи са на Пънар. Та сега ще го видя как ще намери място в сърцето му - като Лейля, като Пънар или като двете.
И когато гледаше самодоволно преди дефилето Лейля и Юсуф. Въобще когато видя Джанан как си играе като котка с мишка с него, изпитвам една непоносимост основно към него.

[/b логиката на сериала , а житейската логика изисква ПРОШКА!
не съм написала, че сериала се гледа от ВИП прослойките
обратното е ...
но нашия сериал НЕ Е САПУНКА и едва ли феновете му са предимно от социалната прослойка на ... ВИП средите, които още в петък вечерта ...
Пожелавам ти успех с чистенето на вирусите

благодаря за споделеното от гледането на 16 епизод с превод
с голям интерес го очаквах
Колко ми харесваше той в началото, а какъв гадюга се оказа, че е бил. А Лейла беше шокирана от него като чу колко я е "обичал" нея и баща й Раиф като "приятел" с аналогичното сравнение за "любовта" на Шаян към него и тази на Кюршат към Джанан
след като разбрах за какви "чудеса" си мечтае от писмата й до Ведат
Ами, че тази Шаян е в пъти по-зла и от Джанан, защото е майка, а не мащеха ...
Шаян не е нормална, ако очаква
че като намери порасналия си син на секундата ще я заобича и най-после ще се сдобие и с щастливо майчинство докато ...
Ще видим какво ще се случи с тази "майка", която гробове копае в мечтите си ... 
чудесен сюрприз на влюбен беше за мен това "отвличане" на Лейла вечерта на яхтата ... до сутринта
и можеше още по-романтично да е
ако не бяха тези "любовни" писаници на майка й за нея и баща й
Ама наистина хич не е романтична Лейла, защото можеше като Юсуф да не чете писмата на майка си веднага, както той направи с нейното писмо
и на мен ми се стори така, но си помислих, че е заради Шаян като ... "предателство" от негова страна на личната й кореспонденция
Но пък като "за последно" направи едно добро на Лейла и тя ще бъде много по-подготвена за неизбежната бъдеща среща с майка си
На мен за Севда изобщо не ми е жал. На нея не и беше жал за Варол как се чувства, като пощръкля веднага след погребението на съпруга си да демонстрира връзката си с друг мъж пред съучениците му и родителите им. За 2 месеца как не си събраха акъла двете с аннето за аборт на това бебе от убиеца, че и бабушкера продължава да го дава "умно" на Юсуф и на Лейла
което ще е добре за Лейла, ако след тази лоша за нея реакция на Юсуф отново припадне и се наложи спешно да я оперират
И Юсуф бързо ще осмисли случилото се и няма да остави Лейла без помощ и подкрепа, а и наистина е влюбен в нея
Но
не се знае дали Лейла няма да се отдръпне от него
Ще видим ... 
Препоръчани теми