Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 037
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!  Hug Hug Hug
Себи  Hug много съжалявам за проблема ти с техниката. Не знам дали са вируси, ама един ден и аз така не можех да коригирам, липсваха някои от функциите и емотиконите, после всичко се оправи. Та може да е било и от сайта, може да е било и проблем на техниката. Та дано и при теб всичко да се оправи.
Дайче  Hug Шаян и Ведат определено са си гадини и при тях е било - търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Не знам Ведат как е издържал толкова години да играе ролята на "добрия" приятел на Раиф. Но пък и Раиф не разбирам - как така се е оженил за жена, която не го иска?  newsm78 Или семейството му е избрало съпругата и той не се е противопоставил на това. Което пък си е било нормално за ония години, че и сега я има тази традиция.  ooooh!
Цитат
Ама наистина хич не е романтична Лейла, защото можеше като Юсуф да не чете писмата на майка си веднага, както той направи с нейното писмо  Crossing Arms

Ами че и аз щях да направя като нея с писмата. Тя научи, че има полу брат, след това Ведат я зашлеви с тия признания, как да й е до романтика. В този момент тя имаше нужда единствено от сигурно рамо, за да не се срути. И добре, че е Юсуф до нея.
Цитат
Но пък като "за последно" направи едно добро на Лейла и тя ще бъде много по-подготвена за неизбежната бъдеща среща с майка си  Naughty
Peace Сега ще си изживее разочарованието и наистина при евентуална среща ще е подготвена. На първо време обаче очаквам телефонен разговор, след като Офлаз й обеща да намери тел. № на Шаян.
На мен все още ми е загадка поведението на Офлаз спрямо Пънар, тя  е груба с него, но той прави опити за нормално общуване. Защо? Цел ли има или само съжаление за случката от миналото. Дано при превода на 17 епизод, момента след убийството на Ведат да се изясни какво целИ.
Цитат
Кюршат може би вече е задействал издирването на Хикмет със заведеното дело срещу Ведат и Лейла и ако го заловят се надявам да върне парите в холдинга, за да "оттърве" или намали присъдата в затвора ... newsm78  
След като е преметнал хитреци като Шаян и Ведат явно няма да е глупав и предполагам, че парите са в офшорка, а той е с друга самоличност, та ми е малко вероятно да го спипат. Ама пък може полицията им да е по умна от него и да го опандизят и върнат парите.
На публикуваната снимка виждам, че Лейля говори с психоложката, така че болница или поне операция няма да има скоро. Дали само заради Елиф е отишла или и заради себе си. Че тя в момента има не по малка нужда от психолог, отколкото Елиф.
Гледайки тази снимка си мисля, че Юсуф е отишъл при майка си, което ме кара да мисля, че е взел решение да зареже Лейля. ooooh! Забелязах, че той ни прави подсказки с негови снимки преди епизод, но не всеки път ги тълкувам правилно. Embarassed

Днес си чакам озета и снимките.
Хубав ден!

# 76
 wavey wavey wavey

Rolling Eyes  Интересни снимки от новия 18 епизод   #Crazy  по-скоро да идва този петък  Praynig Outta Joint

ooooh!  Ох, не ми се иска да съм познала   Praynig че Лейла уплашена от гневната реакция на Юсуф го е оприличила на 2-ри Кюршат и ще поиска да се разделят   Sad

Уси  Hug  иска ми се тази снимка на Юсуф с аннето и племенника Варол да ни подсказва сдобряването на Хаджер ханъм  Naughty че дори и да се извини на Лейла  Thinking Crossing Arms

Гледайки тази снимка си мисля, че Юсуф е отишъл при майка си, което ме кара да мисля, че е взел решение да зареже Лейля. ooooh! Забелязах, че той ни прави подсказки с негови снимки преди епизод, но не всеки път ги тълкувам правилно. Embarassed

Днес си чакам озета и снимките.
Crazy Зарадва ме с това подсещане за озета със снимките  Peace  а аз си мечтая и за 2 фрагман  Praynig Heart Eyes Grinning

На мен все още ми е загадка поведението на Офлаз спрямо Пънар, тя  е груба с него, но той прави опити за нормално общуване. Защо? Цел ли има или само съжаление за случката от миналото.

#Crazy  В момента заради "общия враг" Джанан  Mr. Green  Офлаз има интерес да с Лейла ... newsm78  Не искам да ви вкарвам в заблуждение, но Офлаз започна да харесва и Арас  Peace  Сега не мога да намеря една негова реплика в туита, която си преведох  Tired  когато полушеговито се ядоса на Арас, че от цял Истанбул е убил точно човека, който му е "борчлия"  Wink Като преведат епизода предполагам ще разберем Ведат дали му е превел 4 000 000  или не  Naughty  в което се съмнявам, защото Лейла не застреля Кюршат ...  Thinking  Така, че вероятно Офлаз в момента е последен бедняга и трябва да си "заработи" друг хонорар ... hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 12:01 от dai4e

# 77
Имаме озет и снимки  Party
Снимките
http://www.atv.com.tr/diziler/eve-donus/galeri/leyladan-buyuk-it … -bolum-fotogaleri
 и озета
Kızının velayetini almak isteyen Leyla (Pınar), Elif’in babasıyla kalmak istemesiyle yıkılır. Leyla’nın artık daha fazla dayanacak gücü kalmaz, Yusuf’a, Pınar olduğunu söyler.
Yusuf şok olur, Leyla’yı terk edip annesinin yanına gider. Kızından asla vazgeçmeyen Leyla, bu defa Elif’i kaçırır.
Canan’ın babasına zarar vermesinden korkan Elif, Leyla’yı yarı yolda bırakır. Bir kere daha Elif’i kaybetmeye dayanamayan Leyla’ya yaşamak güç gelir. Mahkeme’nin tayin ettiği bilirkişiler Elif’i gözlemlemek üzere konağa gelirler.
Canan’ın tehditleriyle evdeki çalışanlar Elif’in evde mutlu olduğunu söyler. Bilirkişinin raporunda mahkemenin seyrini değiştirebilecek Meryem’in ifadesi eksiktir.
Leyla ve Yusuf Meryem’in desteğiyle davayı alacaklarına dair ümitlenirler…
Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Canan, Meryem’i tarafına çekmek için onlardan hızlı davranır. Yaptırdığı test sonuçlarından Canan’ın kendisini ilaç vererek zehirlediğini öğrenen Kürşat, Canan’ı terk eder.
Leyla ise, Elif’in geleceği için Canan’dan sonsuza dek kurtulmaya karar verir.

Превод с гуглето
Кой иска да получи попечителство над дъщеря си Лейла (Spring), разрушен от баща Елиф му не искат да останат с. Лейла и вече нямат сили да издържат повече, Йосиф казва, че Пинар.
Йосиф ще бъде шокиран, отива при майка си изоставен Лейла. Лейла никога не се предавай на момичето, Елиф пропускайте този път.
Елиф, страхувайки се вреди на баща Карол, Лу напуска надолу. Отново Елиф Лейла, които живеят понесе да загуби приходи електроцентрали. експерт, назначен от съда и Елиф домакин дойде да наблюдава.
дома на Карол заплаши служителите с Елиф казва, че е щастлив у дома. думи на Мери могат да променят хода на доклада на експертите съд е непълна.
Лейла и се надяваме, че те ще получат подкрепата на делото срещу Йозеф Мария ...
Но има нещо, което те не знаят. Джанан ще действа бързо, за да ги закара до Мери страна. Тестови резултати от Кендис като му отровен научих, че направи наркотици Курсат, Кандис листа.
Лейла е от Carol за бъдещето на Елиф реши да се отърве завинаги.

От тоя превод стъкмисах следното
Юсуф зарязва Лейля и отива при мама. Лейля попада в болницата, което ще накара Юсуф да се върне отново при нея. Адвокатката ще издейства психолог да работи с Елиф, за да може детето да сподели истината. Мерием им обещава съдействие, но Джанан бързо я притиска с отравянето на Кюршат и Лейля отново ще е на изходна позиция. ooooh!  И тогава ще вземе решение за премахването на Джанан.  #Crazy

Дайче  Hug, може и да се получи сдобряване между Юсуф и Хаджер, ако той  разкаже истината. Ама като знам, че не е много по обясненията може пак да си влошат отношенията.
А Офлаз като няма пари може да премахне Джанан и Лейля да му плати. Rolling Eyes

# 78
Уси  Hug  страхотна си  Peace  и благодаря за озета и снимките  bouquet
 newsm78  Не ми харесва варианта  Sad   Юсуф да се "прибере" при майка си ...  Crossing Arms  За Мерием, ако аннето Хаджер разбере ...  още повече ще намрази Лейла  ooooh!

Peace  За тези нови снимки има коментар на Самира, че и харесва новия облик на ... Джансел  Heart Eyes
Samira Garayeva @samish80  29 минПреди 29 минути Azerbaijan
Doğru tahmin etmişim, Yusuf önce kızıp Leyla'yı terk edecek, sonra dayanamayıp geri dönecek. Yusuf yeni kılık kıyafet de harika #evedönüş
Превод с  google : Предположих правилно, че ядосания Юсуф напуснал Лейла няма да устои и ще се върне. Юсуф страхотен нов облик

Wink  Офлаз току виж осиновил Арас  #Crazy няма да чака само парите от Лейла  ... hahaha hahaha hahaha

newsm78  Дали пък Лейла няма да издържи моткането на правосъдието и "отвлече" Елиф   #Crazy ooooh!

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 12:39 от dai4e

# 79
Дайче, за мен е съвсем нормална реакцията на Юсуф да напусне Лейля и съответно да не отиде в апартамента й. Няма къде другаде да отиде, освен при майка си. И съответно да си върне предишния вид - спортното облекло на рибарския син. И именно това спортно облекло ме кара да мисля, че той все още не е простил на Лейля. Но след като знае, че е болна той се чувства длъжен да е до нея. И да й помогне. Виждам на всички снимки, че и двамата са резервирани един към друг.
Wink  Офлаз току виж осиновил Арас  #Crazy няма да чака само парите от Лейла  ... hahaha hahaha hahaha

newsm78  Дали пък Лейла няма да издържи моткането на правосъдието и "отвлече" Елиф   #Crazy ooooh!

Офлаз може и да се опита да "спечели" Арас , но дали ще е заради парите или заради нещо друго? Видях на една от снимките, че Арас лежи пред дома на Кюршат, сякаш някой го е "стоварил" там. Или му се е случила случка  или играе роля по свирката на Офлаз. newsm78

И на мен ми се струва, че Лейля иска да отвлече Елиф, но пък от неясния озет ми се струва, че Елиф ще откаже и то заради баща си.

# 80
Уси   Hug  аз обратно си мисля  newsm78  че Лейла/Пънар е поискала да прекратят връзката си  Naughty  и напълно я оправдавам след като по чудо остана жива от гнева на "влюбения" си съпруг Кюршат  Crossing Arms  За нея в случая живота губи смисъл, ако не си върне дъщеричката Елиф  Naughty  Втори мъж катo Кюршат не и трябва, а Юсуф позволи яростта да замъгли разсъдъка му. Той знаеше, че тя все не се осмелява да му каже тайната си, а дори не е неин съпруг Naughty Много, много я изплаши Юсуф, но да се надявам, че бързо е осъзнал безумието си и е успял да я накара да му прости  Praynig

Rolling Eyes  Като, че ли още в този епизод ще ни зарадват усмихнати един до друг Юсуф и Лейла  newsm78   Heart Eyes

Wink  Едва ли това изражение на Юсуф е гледайки ... с любов и вина към майка си  Crazy

Wink  За тази снимка има много хубав пояснителен текст  Peace Heart Eyes
Leyla ve Yusuf, davayı alacaklarına dair ümitlenirler.

За Лейла и Юсуф има надежда, след случилото се

# 81
Дайче  Hug, може и да е така, както ти мислиш - Лейля го е отпратила, възмутена от неговото държание. Но тя знаеше, че той е импулсивен и емоционален, та очакваше от него такава реакция, когато разбере истината. Само дето момента хич не беше подходящ поне за нея. Много лоши неща й се случиха в последно време, та не знам колко адекватна е била в този момент. ooooh! В петък дано да може да разберем без превод какво точно се е случило.

Джанан показва пътя на майка си ли? Какво ли пак е направила Джавидан или е заради отказа на Нежат да убие Офлаз. newsm78

Какво ли ще се случи с тия двамата.

# 82
Вижте го, моля ви се.  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 07:57 от ·٠•Snejka•٠·

# 83
Уси  Hug  възможно е и да си познала за връщането на Юсуф към "рибарлъка"   newsm78
Дайче, за мен е съвсем нормална реакцията на Юсуф да напусне Лейля и съответно да не отиде в апартамента й. Няма къде другаде да отиде, освен при майка си. И съответно да си върне предишния вид - спортното облекло на рибарския син.
#Crazy  Шегичка или не, но видях коментар, че Юсуф е с "униформа" на ВМС (военноморските сили  Wink) на снимките от новия епизод   Peace Laughing

Yusuf'a Lacivert çok yakışıyor

Снежи  Hug  за съжаление не виждам какво си сложила  #Crazy newsm78

Цитат
Но тя знаеше, че той е импулсивен и емоционален, та очакваше от него такава реакция, когато разбере истината. Само дето момента хич не беше подходящ поне за нея. Много лоши неща й се случиха в последно време, та не знам колко адекватна е била в този момент.
newsm78  Според мен и Лейла има вина за неговата груба реакция, от начина по който му каза, че тя е Пънар майката на Елиф и жената, която е спасил ...   Cry  И той като че се почувства виновен, че за Ведат се досети и разкри тайната му, а точно за нея не  Sad  Затова и излезе от контрол, че ако е знаел би могъл да и помогне за Елиф, да я защити и от Ведат, и от Кюршат, и от Джанан ...  ooooh!  Още в 1-ви епизод си мислех същото за Пънар  #Crazy  че ако не беше започнала да обижда, блъска и заплашва Кюршат, той нямаше да излезе от контрол и хванал първия тежък предмет да и нанесе този смъртоносен удар  ...  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 22:01 от dai4e

# 84
В годината на маймуната Джансел се прави на маймуна.  Wink Не му е за първи пат, не вярвам и да е за последен.  Simple Smile
Дано тук да се вижда Дайче.
https://vk.com/dizimaniaed?z=photo-60100797_401138612%2Falbum-60 … 7_222727704%2Frev
Не вярвам Юсуф да стане пак рибар, Дервиш го няма, а и той се е откъснал от старите си колеги. Но очаквам да си седне на д----о и да направи една равносметка на случилото се. Не е глупав и има потенциал да разбере Лейля.
Цитат
Според мен и Лейла има вина за неговата груба реакция, от начина по който му каза, че тя е Пънар майката на Елиф и жената, която е спасил ...   Crying or Very sad
Аз като майка напълно разбирам Лейля и не я обвинявам. И него разбирам, но не оправдавам крещенето му. Да беше помислил как се чувства тя в този момент, след като разбра че детето й избра мащехата , а не нея. Но пък той не е родител и няма как да я разбере.  Въобще много кофти ситуация и за двамата.

# 85
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Благодаря за всичко споделено - озет, снимки, изобщо за всички постове. bouquet bouquet bouquet

И аз не разбрах само тази седмица ли сме в петък или се местим за постоянно?  newsm78 Ако е второто, не ми харесва особено, защото като започнат такива размествания, работата е ясна. ooooh! Не ми се иска да спират сериала все още, трябват му поне 10-тина серии, но кой ме пита мен!? Peace

Цитат
Според мен и Лейла има вина за неговата груба реакция, от начина по който му каза, че тя е Пънар майката на Елиф и жената, която е спасил...  Още в 1-ви епизод си мислех същото за Пънар, че ако не беше започнала да обижда, блъска и заплашва Кюршат, той нямаше да излезе от контрол и хванал първия тежък предмет да и нанесе този смъртоносен удар...

Съгласна съм с това - особено за Пънар, помислих си го, но не знам защо не го споделих още тогава.  Peace Тя веднага го заплаши, че ще го остави без стотинка, без дъщеря му, а нито веднъж не му каза - защо ми го причини, обичахме се, имаме дъщеря и т.н. Но и при двете шокът е голям, така че вероятно реакцията е нормална. Peace

Дайче,  Hug редактирах се, вече се вижда. Wink

Хубав ден, момичета.  bouquet

# 86
 wavey  Добро утро и приятен ден   wavey

Снежи Hug  bouquet

И аз не разбрах само тази седмица ли сме в петък или се местим за постоянно?  newsm78
newsm78  Иска ми се и на мен да не е второто, ама ...   ooooh!  Поне за мен няма причина да мислят за някакъв скорошен финал на сериал  #Crazy  и ако беше така ... можеха да му сменят часа на излъчване, както го направиха с други сериали преди да ги спрат  Rolling Eyes  Надявам се феновете на сериала да продължат да го гледат и в петък, ако е за постоянно  Praynig  а и нови да се появят  Praynig Praynig Praynig  
 Rolling Eyes  Очакванията са, че и 18 епизод ще е като  Misc Bomb  Peace
Sorular,sorular..18.bölüm yine bomba olacak! Cevaplar..Cuma saat 20.00 #atv'de  #evedönüş
В превод с   google   :  Въпроси, въпросите .. 18.bölüm все още са на бомба! Отговорите .. петък в 20:00 часа в ATV # завръщане у дома

Уси Hug 
Цитат
Аз като майка напълно разбирам Лейля и не я обвинявам. И него разбирам, но не оправдавам крещенето му. Да беше помислил как се чувства тя в този момент, след като разбра че детето й избра мащехата , а не нея. Но пък той не е родител и няма как да я разбере.  Въобще много кофти ситуация и за двамата.
Peace  Съгласна съм с теб. Така е и в реала при конфликтни ситуации вината не е само на един от участниците  Crossing Arms

Rolling Eyes  Интересна снима от сета  newsm78  отново ли Лейла и Джанан са преминали към физическа разправа  #Crazy  и отново ...  победа за Джанан   newsm78 ooooh!

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 09:38 от dai4e

# 87
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче   bouquet  bouquet
Цитат
Тя веднага го заплаши, че ще го остави без стотинка, без дъщеря му, а нито веднъж не му каза - защо ми го причини, обичахме се, имаме дъщеря и т.н. Но и при двете шокът е голям, така че вероятно реакцията е нормална. Peace
Преди тя да му ги наговори всички тези неща имаше обяснение от Джанан, как е влюбена в един мъж, а след случката Джанан веднага предложи на Кюршат да си ходят у тях. Изглеждаше така, сякаш при тях всичко вече е договорено и Пънар вече е бита карта. Което за мен обяснява защо така реагира Пънар. Въпрос на емоционалност и развитие на сценария  Wink.
  Rolling Eyes  Интересна снима от сета  newsm78  отново ли Лейла и Джанан са преминали към физическа разправа  #Crazy  и отново ...  победа за Джанан   newsm78 ooooh!

Като гледам снимката, Джанан е с тоалета, с който беше когато Кюршат и Елиф излизаха. Та може би тогава е дошла Лейля и ако онази кучка е казала, че Кюршат и Елиф са заминали в неизвестна посока и тя е припаднала. А може  и физическа разправа да е имало.  newsm78 Пак ще ни пили нервите Джанан с изпълненията си.
А бомбите са за мен в почти всеки епизод. То в този засега според инфото са 2, а довечера ако решат да ни подарят 2-ри фрагман може да изскочи още някоя.
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 88
Цитат
Тя веднага го заплаши, че ще го остави без стотинка, без дъщеря му, а нито веднъж не му каза - защо ми го причини, обичахме се, имаме дъщеря и т.н. Но и при двете шокът е голям, така че вероятно реакцията е нормална. Peace
Преди тя да му ги наговори всички тези неща имаше обяснение от Джанан, как е влюбена в един мъж, а след случката Джанан веднага предложи на Кюршат да си ходят у тях.
Rolling Eyes А между тези две сцени Джанан "пое инициативата" Пънар да разбере, че Кюршат не само и изневерява с нея, ами и ... се били се обичали  Naughty  Според мен на Кюршат изобщо не му е минавала и мисъл да се развежда с Пънар, а това си беше план на Джанан от завист и злоба към щастието на "приятелката" си.  В този план тя е имаше пълната подкрепа на любовника си Офлаз и приятеля му "бизнесмен" Дженгизхан да изнудват Кюршат за пари  Thinking  И това Юсуф го разбра от Ведат, който не му позволи да даде свидетелски показания в полицията за спасяването на Пънар и загубата на брат си Орхан  ... ooooh!

# 89
 Rolling Eyes  Много интересни нови снимки зад камера  #Crazy  първо тази се появи  newsm78
kurtarma operasyonu! _  @evedonusdizisi #evedönüş Yeni Gününde 12… https://www.instagram.com/p/BBn7dbnvwG6/  
В превод :  спасителна операция

Outta Joint  Докато дойде утре ... първото предположение, което ми идва на ум е ... може би Лейла   #Crazy  след като и Юсуф я остави и си тръгна сърдит  Naughty  може да е отишла на същата скала с колата и ...  Cry
 newsm78  Това ще да са снимки на Юсуф в болницата ... при Лейла  Heart Eyes Peace

Rolling Eyes  Кой ли му дава кураж на Юсуф за Лейла    #Crazy да не би да е Арас ...  newsm78 Peace

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 18:48 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт